icon

Manžel už ma nemiluje, čo robiť?

28. jún 2024

Žienky som zúfalá....s manželom sme spolu od r. 2015 a máme dve krásne dcérky 5r a 9 mesiacov. Minulý týždeň sme sa vrátili z dovolenky spravím mu kávu a on na mňa vybalí že ma už nemiluje a asi nikdy už nebude. Pritom pár dní dozadu mi lásku vyznával ... krásne správy písal aj z práce aj nosil ruže a maličkosti ktoré mám rada.... sexuálne sme tiež aktívny aj na tej dovolenke sme boli.....postupne behom dní mi náhodou napísala jedna žena že má s ňou podviedol mesiac pred pôrodom v našom dome kým som čakala na pôrod u rodičov. Nakoniec sa priznal a aj k tomu že to bol vlastne vrchol všetkého čo robil dovtedy...vraj si písal s inými ženami s ktorými sa mu dobre komunikovalo a flirtovalo a to mu dodávalo sebavedomie....vraj sa aj prechádzal s jednou...aj si volal s nejakými....a všetko to je dôsledok toho že pred rokmi som bola istý čas pre neho veľmi nedostupné a mala som obdobie kedy som ho viac odmietala.... Že to v ňom jednu noc zanechalo blok...ja som cítila že vtedy to bolo ťažšie ale nevedela som že mu to môže tak ublížiť...povedal si dosť s sústredil sa na našu staršiu dcéru že ju bude milovať...a pritom pokračoval v tom že mi denne vyznával lásku...postavili sme dom ( vlastnoručne) pred rokom sa nasťahovali....a dokonca súhlasil aj s druhým bábätkom ( dnes tvrdí že len kvôli tomu aby prvá dcérka nebola jedináčik)
Ja som mu hneď všetko odpustila aj som mu povedala že ho milujem a že si neviem predstaviť život bez neho... napísali sme si listy navzájom.... Kde som mu povedala že robím hrubú čiaru za všetkým a chcem budovať ten krásny domov pre nás a pre dcérky ako sme plánovali....on zostal úplne chladný voči mne.... nemôžem ho pobozkať ani dotknúť sa tak intimnejšie... V noci odchádza na náš bývalý byt a chce aby som mu dala čas premýšľať nad tým že či mu budem chýbať...je to ako najhoršia nočná mora. Poradňu nechce a ani aby som sa snažila .

Strana
z3
alickapusinka
28. jún 2024

Skonči to s nim ak máš kam ísť nebola by som s takým človekom nikdy nemal ťa rád. Ako chlap môže milovať ženu že je tehotná a on spi s druhou. Pane bože len to nie. Fuj hnusil sa mi nerob zo seba handru vezmi pozbieraj všetku svoju hrdosť a skonči manželstvo TY. Hlupák že chce vedieť či vie žiť bez teba tak sa ide experimentovať áno za predpokladu že ste sami dvaja áno ale nie že mate dve malé deti. Tak ej zodpovedný aj za tie dve. Hlupák. Takých hlupákov ako je tvoj takých je veľa ver mi skonči to ak máš kam ísť. Nemá to vyznám.

damian85
28. jún 2024

Ak to tak cítiš , počkaj si. Tieto radikálne riešenia sú sice pekné - ale realita je taká že ak ho miluješ , nie je tak ľahké odísť. Každá čo tvrdí že by ho udusila a i , hneď by ju to prešlo pri rozvode , pri určení starostlivosti o dieťa a keď by ostala týždeň nie len bez manžela ale aj bez detí. Nevera je svinstvo najhrubšieho zrna ale sú páriky ktoré to asi prekonajú. Ale musia chcieť , obaja chcieť. Pretože mať po svojom boku partnera a neustále sa strachovať keď ide na nákup či náhodou......nie je tiež výhra v lotérii. Ak chceš počkaj , ak budeš vedieť dôverovať počkaj a ak nie , priprav sa na rozchod. Na otázky deti , na vnútornú prázdnotu , na súdnu mašinériu , na naťahovanie sa. Ja osobne som neveru nedal , otázka je čo prišlo po.......Ak sa ty na to cítiš , urob tak ako uznáš za vhodné. Prispievateľky na MK tvoj život nežijú nepoznajú tvojho muža , či má význam alebo nie zabojovať. Ak ty cítiš že má , tak sa môžeš vysrať na názor iných a urobiť tak ako to vnútorne cítiš.

macatt
28. jún 2024

No dala by som mu vyžrať tie odchody na byt….vidíš, že pradielko a odpustenie nefunguje… urob zo seba sebavedomú ženu, ktoré sa zmierila so situáciou, hlavu hore🫶 čaká, že budeš doliezať a on musí zdŕhať aby si ho neznásilnila🙄.. normálne mu zbaľ veci, povedz, že nemusí brať na teba ohľad, že ho chápeš, že to bude pre Vás najlepšie, lebo to takto ďalej nejde.. ty mu budeš variť a prať a on bude žúrovať na byte?! No nie.. buď sa preberie, ale zostane bez servisu..

kylie1983
28. jún 2024

Necitala som odpovede bab, určite ti radia dobre. Ale prosim uvedom si jednu vec. Nic z toho co robil nie je tvoja chyba, žiadny blok, ze si bola isty cas nedostupná… To su hovadiny. Je proste chronicky sukničkár a nezmení sa. To nie je tebou, to je ním. Taky proste je. Nedávaj mu žiadny cas. Proste si to vyriešte, skor co neskor to príde, ak to spravíš dnes, ušetríš si kopu casu. Navyše ma kam ist 🙂 Držím ti palce nech to zvládneš a ustojís co najlepsie.

kylie1983
28. jún 2024

@damian85 Vsetko sa da zvládnuť, sestre sa to deje, sama sa rozhodla a ostala s dvomi maličkými deťmi sama. Vybrala si radsej toto ako život so sukničkárom a manipulátorom. Teraz im je oveľa lepšie, maju konečne kľud. Vyriešiť sa da vsetko-starostlivosť, výživne,… Na začiatku je tažko, potom sa to ukludni.

damian85
28. jún 2024

@kylie1983 je to prípad od prípadu. Ja poznám matku ktorej nie len že muž zahol kde mohol ale navyše mu prešlo neodkladné opatrenie a deti vidí 3 dni v mesiaci a o výživnom môže len snívať. Niekedy je súd ľahší - niekedy nie. A áno na súde nepozerajú kto koho a koľko podvádza je im to jedno - vlastná skúsenosť.

hopsas
28. jún 2024

Zamiloval sa do inej. To je v skratke celý problém, ktorý vy dvaja máte. Ja na tvojom mieste budem bojovať, keďže máte dve maličké deti. Nedovolila by som mu zabudnúť na zodpovednosť ktoru má voči rodine a ísť si užívať s nejakou inou ženou. Ale bojovať nemôžeš tak že budeš robiť všetko, čo chce on. Na tvojom mieste ho dovleciem do poradne, požiadam o pomoc jeho rodičov, súrodencov...vždy sa dá niečo vymyslieť

tahomi
28. jún 2024

Chod za nim bez ohlasenia na ten vas byt, nebude pre mna prekvapenim co tam najdes.
Ostatne suhlasim s babami.

ysseba
28. jún 2024

Presne tak, chod za nim neohlasene na ten byt.

janickacrazy
28. jún 2024

Tvoj muž je hovädo, prepáč, ale krajšie oslovenie preňho nemám. A ty robíš všetko preto, aby ťa opustil. Ak chces, aby s tebou ostal, tak musíš robiť úplný opak. Vytlačiť rozvodové papiere a hodiť vážny rozhovor, koľko bude platiť výživné na teba a na deti, kedy si ich bude brať a kedy sa odstahuje. Potom by konečne zistil, aké to je žiť bez teba a bez detí. Takto má všetko, chodí si kam chce, spí s kým chce, deti má furt kedy chce, výživné neplatí, ty sa mu ponukas v posteli. Takto mu chýbať nebudeš, keď sa mu vnucujes.

pochod
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3