Manželove netradičné praktiky
Ahojte zienky mám na vás dotaz. S manželom sme spolu 4 roky a doteraz nám to vo všetkom klapalo,aj v posteli.Posledný mesiac možno dva má však neustále narážky akoby chcel analny sex. Pár krát mi tam strčil prst, ako mu vysvetlit že ja o takýto druh sexu nemám záujem respektíve sa bojím a príde mi to nechutne.
@foterlotor Haha jasne, tak ja asi pritahujem skoro vsetko homosexualov 😀..a zeny co maju radi oralny sex, su lezby 😀.. hmm 🤔..tak ja uz potom neviem
@veronikaszabova teraz som si prečitala, ze katka riešila neveru v manželstve uz v diskusii v roku 2014 a potom 2018 aj tento rok 2022.a jednalo sa o jazyčkovu, nie kamasutru a takyto cirkus už rokov kvôli tomu 6 rokov....Potom si s plnou važnostou nasadi fotku youtuberky...nechapem, o čo tu ide. to je nejaka posadlosť
@karolinakr ja uz som jej minule pisala v jednej diskusii, ci ju niekto tak strasne sklamal, podmiedol, ked uz to tolke roky riesi. Neodpisala.
🙂@karolinakr je tu nejaký hon na čarodejnice?
@brembo nie, ale katkazocele vyšetruje ludi už 6 rokov, prečo toleruju neveru francuzak .napr..
aha FBI na koníkovi. Ten smajlík sa mi tam posunul inde,než som chcel. Ona bude podobná tej stíhačke polícia158😂
@brembo tebe je podvádzanie a nevera na smiech? prečo je divné, že mi vadí takéto konanie ? Odpovedz mi úprimne, prečo by som mala tolerovať neveru za niečo normálne?😢
@katkazocele
fotka inej ženy na svojom profile nie je podvod?
@mondolina najlepsie je toto ""Rodina, úprimnosť a dôvera sú u mňa na prvom mieste""
Hlavne ta UPRIMNOST 🙂
@katkazocele nie nie je. Len to nemusíš všade riešiť,keď som to správne z príspevkov pochopil.
@katkazocele Nabudúce daj buď reálnu foto alebo žiadnu, lebo budeš všetkým len na smiech 🤦♀️
@brembo ja som len vyjadrila podporu tým, ktorí majú rovnaký názor ako ja 😢 len som sa chcela uistiť, že má správny názor na daný problém.
@katkazocele Tak to rieš. A ešte prijímaš pochvaly od žien, ktoré klameš.
@katkazocele ze nizke sebavedomie 🤦😂 pouzijes cudziu fotku a este odpovedas babam, ked ta na nej chvalia 😂😂😂😂😂😂 omg, dievca
To.je ta tvoja uprimnost 😀😀😀😀
@katkazocele Ano, to tvoje nizke sebavedomie koresponduje s tym strachom z nevery. Ale preco si mala potrebu si profilovku davat, ked 90 % uzivatelov ju nema, este s tym klamstvom, ze si to ty a ze ofina zle zastrihnuta, ze zuby neceris.. Ale da sa to riesit u psychologa. Myslim si, ze ti pomoze, staci par sedeni. Tiez som vyuzila a vela mi to dalo, zivot mam kvalitnejsi.
francuzak neni to najhorsie, co ta môže vo vztahu stretnut..katka...povedala by som, ze este najmensie zlo..daleko horsie veci cez kamasutru oral a anal..sex..samotny
@katkazocele netreba povazovat neveru za normalnu sucast zivota, ani ja neberiem neveru ako normalnu vec. Ale netreba riesit tych, ktori neveru ziju a grcat nad nimi. To nechaj na nich, na ich svedomie, oni si to uz odziju, nemusis mat strceny do toho tvoj nos.
@katkazocele pre kazdeho je tolerovatelne nieco ine. Pre niekoho jazyckova, pre niekoho kradnutie identity niekoho ineho... kazdy ma mantinely inde. Ty si uprac vo svojej hlave a poriadne a tak poucuj, co kto ma ci nema tolerovat.
@0silvia0 Ja ich nejako riešim? veď také mamičky tu sa samé nepriznajú, ale sú skôr v útočnej pozícií, útočia na mňa, že čo si to ja dovoľujem odsudzovať takú nevinnú vec ako je nevera vo vzťahu. Pokiaľ si ty v danej diskusií kde sa toto rieši , to znamená, že aj Ty máš v danom príbehu strčený nos. 😉
@katkazocele teraz sme v téme o netradičných praktikách, netuším kto sem zas dovliekol tú všadeprítomnú neveru. Asi sem bola dovlečená cez tú tvoju ukradnutú profilovku, ale fakt netuším a nejdem pátrať.
A máš to nejako čudne poskladané, nikto netvrdí, že nevera je nevinná. Ale že existuje, existovala a existovať asi bude, pokiaľ budú ľudia vo vzťahoch. Nikto ju ale tolerovať nemusí.
táto téma sa značne zvrtla.
katkazocele nechcela by si založit samotnu tému o nevere?
@katkazocele neveru iných nerieš. Tý čo ju praktizuju si vždy nájdu dovod,že prečo. Vždy si nájdu obhajobu. Nechaj ich tak,do svedomia si nevstupia,len na teba budu utočit. Podporu ženám,ktoré su podvádzané samozrejme možeš dat.
@brembo tak keď nejaká mamička napíše, že tým prešla, tak jej tú podporu dám vždy 👏
@katkazocele ty nedavas podporu. Ty sudis. V tom je rozdiel.
@brembo malo ich ma zalozenych o tom? 😂
@veronikaszabova ona má vlastné témi? Tak beriem spat. Ja ju nesledujem.

@dadis sorry ale to su asi muzi s chutou na muzov...