icon

Manželove netradičné praktiky

stelqua04
6. jan 2023

Ahojte zienky mám na vás dotaz. S manželom sme spolu 4 roky a doteraz nám to vo všetkom klapalo,aj v posteli.Posledný mesiac možno dva má však neustále narážky akoby chcel analny sex. Pár krát mi tam strčil prst, ako mu vysvetlit že ja o takýto druh sexu nemám záujem respektíve sa bojím a príde mi to nechutne.

makakova
7. jan 2023

@moonlight1210 napíš jej meno prosím

moonlight1210
7. jan 2023

@makakova toto je jej insta:
https://instagram.com/czuj.nicki?igshid=YmMyMTA...
(Tam uvidis aj tu foto. Odtial ju poznam.)

A toto ich spolocny insta: https://instagram.com/loczniki_official?igshid=...

A toto ich shorts na YT: https://youtube.com/@loczniki

Ja ich sledujem, odkedy mi ich YT algoritmus vyhodil kvoli parodovaniu NPC postav z GTA. Kedze mna zaujimaju hry.

Bola by to fakt zaujimava nahoda, ak by to realne bola ona a chodila riesit neveru na mk.
No nejak tomu neverim.

makakova
7. jan 2023

@moonlight1210 ďakujem, jasné ze je to fake ako hrom.. som sklamaná @katkazocele.

dadis
7. jan 2023

@moonlight1210 Tu na MK sa nic neutaji 😂😂😂, a este tak verejne tu profilovku zverejni, akoze som skromna, davajte mi prosim komplimenty 😂😂😂..ale ozaj by ma zaujimalo, ako vyzera taka zamindrakovana zena v skutocnosti 😀

0silvia0
7. jan 2023

@karolinakr zaujimave asociacie🤩

0silvia0
7. jan 2023

@dadis ja osobne si myslim, ze to nie je zena, ale skor dievca, teenagerka alebo velmi mladucka zena podla komunikacie.

cacianka
7. jan 2023

💩

karolinakr
7. jan 2023

@cacianka 😂

karolinakr
7. jan 2023

@moonlight1210 no ty moj ....maš pravdu, fakt ma catfish fotku

karolinakr
7. jan 2023

@moonlight1210 nah nie to neni ona jedine že identická dvojička jednovaječná 🤣

veronikaszabova
7. jan 2023

@karolinakr
@0silvia0
@moonlight1210
Uz zmazala fotku 😂😂😂😂😂😂

cacianka
7. jan 2023

@karolinakr téma o ho.vne, a nedalo sa mi inak pripnúť do tejto veľmi sugestivnej a impozatívnej témy ( ale to skôr kvôli tej fotke, nie pre 💩)
😜

veronikaszabova
7. jan 2023

@katkazocele pani dokonala... A co toto?? Hmmm??

slovakboy
7. jan 2023

@stelqua04 mne sa analnysex nepáči. Odmietnuť ho môžeš a dokonca máš ak sa ti to nepáči. No možno on bude sklamaný a bude nejaký čas po tom veľmi túžiť. Potom sa zmieri a bude Ok. Rovnako ako sa musia chlapi zmieriť s tým že ich žena nechce orálny sex robiť. Ak by si ale chcela ho urobiť šťastným tak potom musíš najprv prísť na chuť tomu ty. Ako? Možno veľmi pomalým a postupným posúvaním hraníc. Keď budeš to mat spojené s príjemnými pocitmi klitoriálnym alebo vaginalnym dráždením, tak ti môže zachytiť aj drazdenie druhého otvoru. Ale nad tým neuvazuj teraz. To musí byt aj on šikovný milenec. Ak vyslovene k tomu čo momentálne robí nemáš odpor, skús experimentovať ďalej. Keď ti nevadi prst vnútri nechaj to tak a ostane. A čo bude potom sa uvidí. Neboj sa dopredu.

moonlight1210
7. jan 2023

@veronikaszabova mala smolu, proste obrovska nahoda, ze som tu fotku hned spoznala. Inak by som si to ani nevsimla.
Ale to tu nebola prva, co to urobil. Uz som videla za tie roky viacero diskusii, kde niekoho odhalili s falosnym profilom.

Co pre mna je smutne, je ten sugestivny opis, co k nej pridala, aka je placha, mila a skromna. A hlavne, ako to cele podporila tym, ze dalej vedome a zamerne klamala zenam, ktore ju za vyzor pochvalili.

Chcela by som vediet, co jej islo hlavou, ked tam tu fotku davala a odpisovala k nej ludom.

Chcela byt “so quirky and relatable girl next door”? Chcela tu vyznievat uveritelnejsie?

Pre mna teraz ani to jej vecne “kam pridem, tam sa mi pred ocami odohra nevera” nepride uz uveritelne.

(Skoro ako Poirot a slecna Marplova. Ti nemohli ist ani na dovolenku do najvzdialenejsieho kuta zeme, aby sa tam vzapati neodohrala vrazda. 🙂 Aj ked to bol vzdy zamer autorky, ja viem.)

veronikaszabova
7. jan 2023

@moonlight1210 pani dokonala uz sa realizuje v inej diskusii. Aj tam bola konfrontovana kvoli fotke 🙂 a ignoruje 🙂

moonlight1210
7. jan 2023

@veronikaszabova tak zaryto mlcat je tiez sposob, ako sa vyrovnat s konfrontaciou pri odhalenim klamania.
Robia to zvycajne male deti a pubertiaci.

makakova
7. jan 2023

@veronikaszabova mne uz nejde zobraziť jej profil,vymazali ju?

veronikaszabova
7. jan 2023

@makakova mne ju ukazuje

makakova
7. jan 2023

@veronikaszabova aha tak len foto asi zmazala 😀

mimka1402
7. jan 2023

@makakova stále tu je...

makakova
7. jan 2023

@veronikaszabova rodina, úprimnosť a dôvera je u mna na prvom.mieste 🙈..tak to jooo

karolinakr
7. jan 2023

@veronikaszabova v ktorej diskusii?

veronikaszabova
7. jan 2023

@karolinakr oznacila som ta tam

drakaria
7. jan 2023

@stelqua04 povec mu že ak chce anál tak rada ale ty ho budeš robiť jemu 😘😁

dadis
7. jan 2023

@moonlight1210 Este by si mala vymazat aj bio - uprimnost a dovera..ani toto s nou nekoresponduje..

dadis
7. jan 2023

@drakaria Hmm, vela muzov ma rado, ked ho niekto analne drazdi, ten tvoj nie?

laska86
7. jan 2023

@sickynickyobsadene no vidis posielaš ho do riti on chce ist a ty ho tam nepustis🤣🤣

brembo
7. jan 2023

@laska86 😂

foterlotor
8. jan 2023

Pre mna nepochopitelna vec ked sa manzelia nevedia porozpravat. Ved ste sa brali s tym ze idete zdielat zivot, preco je problem si povedat co chcete v intimnom zivote?

Chce to proste skusit co je na tom? ak si proti tak mu to povedz priamo.