icon

Manželovi sa nepáčim a neviem čo s tým

12. mar 2023

Nepáčim sa svojmu mužovi, na všetko má pindy, zle oblečená som , nemoderné oblečená som , tlsta som (57kg)..bordel máme , vytŕča mi brucho , škrata špatna som ..
Pekne depky začínam mať ..
Už som rozmýšľala že začnem žiť pre seba a deti a nech si robí čo chce ,alebo aj nechce..
On to má z domu a nie nebol vždy taký , po pôrode druhého dieťaťa sa zmenil ..nemá nikoho , stále je s nami ..

Strana
z3
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
petricka22
13. mar 2023

@zoro9836 zaujimave, ze keby ta zena fyzicky napadne zehlickou, tak okamzote koncis, kde je teraz ta tvoja komunikacia a hladanie dovodu tohto spravania? Preco niekto nemoze mat hranicu bez psychickeho teroru? Kto udava tieto hranice?
Ani jeden z partnerov, ci muz, alebo zena nema pravo toho druheho fyzicky, alebo psyxhicky tyrat. Kazdy sme nejaky a mame to spravanie sebe vlstne, ale sme dospeli ludia, ktori maju vediet svoje emocie regulovat.
V tomto pripade pozname vyjadrenie len jednej strany, mozno sa obaja partneri k sebe spravaju nevhodne, nadavaju si a obaja trpia nepochopenim, su frustrovani a zabudli, ako sa k sebe rodicia a partneri maju spravat. No tu uz nejaka komunikacia zrejme neprinesie ziadne vysledky. Pochybujem, ze akakolvek zo stran ma chut pocuvat toho druheho.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
liv1
13. mar 2023

@zoro9836 do vztahu nepatri ani urazanie a ponizovanie

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
13. mar 2023

inak ten priklad s tou zehlickou je realny zo zivota klienta a do tohoto ataku vyustilo prave dlhodobe psycicke tyranie a ponizovanie. psychicke traumy byvaju casto fatalne. dokonca fatalnejsie ako fyzicke tyranie kde to casto konci samovrazdou alebo dokonca vrazdou.

@zoro9836 no tak ja som mala nieolko vztahov a nikdy v zivote sa nikto nesnazil do vztahu zakomponovat facku dokonca ani zo srandy.vobec si neviem predstavit tuto alternativu. zaujimave a rozhodne vo vztahu cudne ze musis tymto smerom niekoho upratovat.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
mamkalentedkova
14. mar 2023

No..ja by som mu na takéto komentare povedala asi iba toľko : že aký išiel ,takú našiel ..má čo si zaslúžil ..
Ale.ked sa mu chce ,môže ísť kľudne hľadať pani dokonalú ,len či taká o neho vôbec zakopne ...

Strana
z3