icon

Manželské povinnosti

13. apr 2022

Viem, že je to individuálne, ale baby, ktoré máte malé deti, ako často máte sex? Najlepšie tie, ktoré ich máte viac?
Ja mám 3 deti, sú ešte malé (5,3,1). Najmladšie spi v noci už dlhodobo zle. Non-stop som v pohybe od rána od 6 kedy vstáva prvé až do večera kedy ísť spať. A začína nočná, lebo novou sa to nedá ani nazvať. Na detí som viac menej sama, lebo muž je v práci, po práci chodí po fuškach, alebo robí okolo domu, alebo si len tak rieši svoje veci. Všetko čo chcem riešiť, pomôcť ja, je druhoradé alebo nepodstatné. Jeho hlavnou úlohou podľa neho je zabezpečiť rodinu. Ostatné má byť na žene- deti, domácnosť,nákupy. Niekedy ho deti ani nevidia. Teraz sú deti ešte aj choré všetky tri, takže neviem čo skôr, keďže nechodia do škôlky, v noci odsavam sople, dávam lieky od teploty. Bývame v dome, tak aj nad zakurenim aby som myslela, to chodím so všetkými 3 do pivnice. No moja otázka. Ako si pri tomto všetko plniť manželské povinnosti? Ja nevládzem a nemám na to ani pomyslenie. Večer sa teším jedine tak na posteľ. No môj manžel zastava názor, že žena má vždy vyhovieť. Ja som rada keď sa premožem tak 3-4x za mesiac, nech je pokoj. Ja som už tak veľmi vyčerpaná, že keby mi niekto ponúkol týždenný pobyt kde by som len spala, idem aj zajtra. Ako zostať pri týchto povinnostiach aj manželkou? Mám pocit že len dávam a nič nedostávam.

Strana
z7
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
makova333
16. apr 2022

@zoro9836 dobre

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
autor
16. apr 2022

@zoro9836 takto, nehnevaj sa, ale cítim z tvojich príspevkov že tak trochu si na mužovej strane. Čo ak chápem, si muž. No dnes ma zasa večer prekvapil a rozmýšľam či to má všetko zmysel. Celý týždeň bol zasa skôr preč ako doma. Včera, predvečerom mal volno, ale od rána do večera bol vonku , ak dnes. Nerobil nič dôležité, podľa neho poriadky (napr. premiestnil gumy čo prezuval pred 2 týždňami) z jedného miesta na druhé. Nic čo by nepočkalo. Darno som ho žiadala, či by mohol byť s nami, potrebujem si upratať, nieco napiecť, prostredná dcérka má ešte stále atb. Že či to nezvládnem sama, však MI nakúpil. Ok. Ako prišiel vecer domov dnes, tak som nachystala večeru, pre deti, pre neho. Došla na mňa taká sviatočné atmosféra, vravím mu nalej to víno čo je v chladničke. Nalial a podal mi ho so slovami: na a už toľko nepyskuj. Zasa len slzy do očí sa mi nahrnuli a keď som povedala že sa mi toto jeho správanie nepáči, tak som podľa neho ja na vine, lebo som dôležitá a nemôžei nič povedať. A že mi ďakuje za pekny darček a že sa má tešiť na večer. Zasa som z toho vyšla len ja zlá. Zachoval by si sa takto ty k žene? Mal nachystanu večeru, dom upratany, deti na poriadku, napečené zákusky. Tak ako sa mám ešte snažiť viac? Po týchto slovách mám mať chuť teraz na sex????

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
16. apr 2022

Vyžíva sa v tom, že ťa móže ponížiť..On dobre vie, ze maš pravdu ale taži z toho, že nevieš misu so sližami tresnuťo zem ( nie o jeho hlavu😁) Neviem prečo ho počuvaš? Mala si mu povedat, že jel enivy ako hnida, nech si to s tebou vymeni na tyždeň, nestihne spravit tretinu z toho, čo ty...Proste naďabil na tvonu slabost, lebo vie, že ťa to raní ? (maš slzy v očiach zrejme dosť často pri ňom) A nebodaj čakal večer sex? Rodičia maju aky velký dom? Nemôžeš tam ist na par dní?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
andulka220989
16. apr 2022

Prečo mu robíš tú večeru keď je k tebe taký? Just by nedostal nič. Nech si niečo urobí. Však nakúpil tebe. Aj tí to zdôraznil. A just si nabudúce nalej víno sama!

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
16. apr 2022

Pusti si na Tv Lux omšu z Vatikanu.krasne tam spievaju, hned ťa prejdú zle myšlienky a nalady

miadi
16. apr 2022

No sak on si stale ide to svoje chrapunske chovanie a ty stale len si doma a cakas prosis dufas ze sa on z nicoho nic zmeni lebo ma navarene napecene deti poriesene ???/ ty si si nic z toho co ti tu piseme este nezobrala. Tak ked chces konecne zmenu tak sup na zlavu dna a bookni si pobyt na buduci vikend..povedz mu ze ta boli chrbat si unavena a potrebujes sa vyspat. Nech je laskavo pre zmenu on doma s detmi.. nech on zakuri nech on sa snimi hra nakrmi ich okupe a vecer pokosi a ty za to v nedelu dojdes v neglize z vyletu za nim.. uvidime ako sa zrazu nebude on hrnut do sexu a ty budes ako nova vymenena. Ja viem ze to je len taka moja fantasy ty nikam nepojdeš ..lebo si myslis ze by to snim deti neprezili...ale prezili...je to predca ich otec aj ked je nervak a ty mas pocit ze toto by si im neurobila.. Ked sa rozvediete deti si bude bravat na vikend a zrazu mu to snimi pojde...hmm na to cakas ?

andulka220989
16. apr 2022

@miadi Podľa mňa ona je ten typ ženy, čo sklopi zrak a počúva. Nevie si dupnut. A muž to skvele využíva. Ale zasa prečo nie? Ja sa mu popravde ani nečudujem. Má navarene, upratané, vyprate, o deti postarané, pokosene, aj zasunie pár krát. Načo by sa mal viac snažiť? Ako autorka píše o svojom vzťahu k deťom a k jeho vzťahu k deťom mám dojem, že jemu úplne stačilo jedno. Ona chcela viac, no nejako to teraz nezvláda....

Autorka! Píšeš, že máte peňazí dosť tak si oddýchni! Každý potrebuje oddych. Šťastná mama=šťastné deti = šťastná celá rodina.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
miadi
16. apr 2022

@andulka220989 mozno ju tresta ze maju dom prenho plny deti a on asi len chcel zenu na sex nie plodenie a teraz tam tie plody ich "lasky " behaju a otravuju ho uz len tym ze su.On tam nechce byt unika do prace po praci...rodine sa nevenuje k zene je hnusny..mozno chce aby to ukoncila ona ..chlapi ked sa chcu rozist no nevedia ako su zli aby to ta zena vzdala prva...nechova sa ako milujuci muz ani otec...Dala by som mu jednu sancu sa spamatat spoznat deti zazit starostlivost o ne 24-40 hodin...a potom mozno si ju bude vediet vazit...a mozno nie...ale za skusku nic neda. A aspon by zistila ze jej sa leepste dycha bez neho a ze si może zivot aj inak zariadit ze mu nemusi toto trpiet.

petulkaworobelova
16. apr 2022

@viestta citam tvoje komentare k roznym temam, a vzdy ma dobre pobavia...👍

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
miadi
16. apr 2022

Alebo aspon nevar len detom nekos atd. Bud chladna nevsimaj si ho. Daj si nieco pekne na seba urob si vlasy make up..Bud krasna sexi no nedostupna ..Ked sa bude pytat co je co sa hnevas tak mu len povedz ze on vie dobre za co...nebude vediet ale snad sa zamysli.

Strana
z7