icon

Manželstvo bez sexu

anonymuas
27. jún 2023

Priatelia. Chcem sa opytat a diskutovat o svojom dilikatnom probleme. Mam skoro 40 a s manzelkou sme spolu uz 10 rokov manzelia. Po narodeni druheho dietata to islo so sexom dole vodou az do stavu aky je dnes. Teda sex 1x do roka a aj to sa bohuzial zhorsuje. Riesime tuto temu dlhodobo. Ona s tym nic nerobi. Jasne ze aj ja mam svoje chyby ale som snazivy manzel aj otec, ktory nakupuje, vari, hra sa s detmi. Naposledy mi povedala ze je to strach z toho ze otehotnie ale pocas sexu sa chranime. Rady typu kup jej nieco, romanticka predohra, vinko vecer, dovolenka pri mori nic nezabera. Ked som je povedal ze si najdem bokovku tak ze sa mi nebude cudovat ale tolerovat to nebude. Ps ozaj som sa snazil byt chapavy trpezlivy ale uz neviem ako dalej. Dik

Strana
z3
anonymuas
autor
29. jún 2023

@karolinakr tak ze som mlady uz netvrdim... ale v podstate to tu zaznelo...hladim na deti...mna tak doma vychovali...a nehnevaj sa ani my muzi nevieme niekedy co sa deje vo vasich mysliach. Lebo prist na to ci je clovek sebecky alebo v com presne to sa tazko urcuje. Este raz o deti sa stata dobre aj ako ludia si rozumieme...akurat chyba zivocisnost

karolinakr
29. jún 2023

@anonymuas ja som ta nechcela urazit, ked vam to klape a je dokonala, potom 👍nebudem nič hovorit, to si vyriešte sami..aj tak zvonku nikto nikdy nevidí dovnutra

ahhola
29. jún 2023

Musíš ju vyprovokovať k odpovediam.
Nechce sex.... Prečo.
Co máš robiť ty?
Dovlec dnes domov nafukovací Ancu a daj na jej posteľ.
Mozno niečo vyhabka.... ♦️

karolinakr
29. jún 2023

@tanyag ked maš " bubbly personality" kašli na par kil navyše.Ja si vždy predstavin Halinu Pawlovsku ona je tiež kus ženskej, ale podla mňa ukecá každého, ked začne rozpravat svoje pribehy, neujde pozornosti. Oslovuj ty sama, nevyskúšaš, nevieš..

bellla25
29. jún 2023

@sergejj ja sa hlasim na bod 4. U nas je to naopak😢

foterlotor
1. júl 2023

@anonymuas nebude sa ti cudovat, ale nebude to tolerovat? to si odporuje. Je to velmi sebecke od nej. Pokial nema zaujem o teba najdi si milenku. Nie je o com. Tiez to idem urobit. Je to svinstvo ak muz dava a nedostava ani len ten zaklad. Naco sme co vztahoch, kde sme pre zeny nezaujimavi? to mozme byt single a uzivat si.

anketkarka
2. júl 2023

@anonymuas fakt by som skúsila poradňu. Môj už exmanžel toto odmietol, lebo čo on má čo toto rozoberať s druhými. On sa mal problém o tom rozprávať aj so mnou. Len nech zváži ona poradňu s nejakou ženou čo sa venuje tantre alebo duchovnej sexualite. Možno by objavila nový rozmer, možno by jej skúsená žena povedala kde má nejakú traumu a problém s tým. Keď si rozumiete v inom a váš vzťah inak funguje ok, tak by som sa snažila ju nahovoriť nech to rieši. Vyhrážať sa bokovkou nič nevyrieši a ani si ju zaobstarať. Keď nebude chcieť riešiť ona, tak by som to slušne ukončila a tak začala niečo nové.

zuzkaaa69
Odpoveď bola odstránená
sergejj
2. júl 2023

@bellla25 hlasis? 😀 Tak sup sukromnu spravu 😀🫣

Strana
z3