Masáž od manžela
Ahojte ženy.
Chcela by som vedieť, ako to majú iní.
Keď poprosíte manžela aby vás len tak raz za čas pomasíroval, keď vás bolí chrbát, je ochotný?
Ano. Horsie je, ze sa to vzdy po chvilke zvrtne 😀😀
Práve čakám.... už sa umýva 😀
My sa pravidelne navzájom masírujme. Chodíme aj na masaze k maserom, ale najlepšia masáž je naozaj od môjho muža, a to teraz vôbec nemyslím na sex... naozaj kvalitná perfektná polhodinová masáž.
Ten tvoj nie je ochotný? Skúsila si mu navrhnúť, že mu dáš masáž ty? Potom snáď bude ochotný ti tu masáž vrátiť.
Ahoj, áno, môj je. A ja chcem takú bolestivú masáž, že sa musi zaprieť. Aj sa spoti 😌
A ja ho veľmi chválim popritom, lebo on už pozná tie moje miesta, uzliky, tak mi je to veľmi príjemné od neho.
Masáž si pýtam len cez víkend.
@veronikaszabova však masáž so šťastným koncom 😁😁
@bessie12 sak to 🙂 potom mu pindam, ze nabuduce chcem tu masaz dlhsiu 😂
Nikdy ho neprosím o masáž. Nemám to rada. Môj muž ma občas poprosí o masáž. Tiež to nemám rada 😄. Ale tak so vzdychaním a prevracaním očí sa obetujem. Iné je, keď ho niekde bolí a vtedy prevraciam očami len v duchu a idem ho pomasírovať, zas nie som úplná sviňa.
@veronikaszabova 😂😂 zajtra asi pripravím romantickú večeru, otvorím víno ( len pre seba, priatel nepije ) pozrieme dobry film a mozno bude aj ta masáž neskôr, ak nezaspíme pri telke 😁
Ja som na škrabkanie viac ako na masáž, v tom nikdy neprotestuje 😍
Nie, chodim na masaze🙂mna masiruje skor dcera
My sme masazovo nekontaktni, nemasirujeme sa.
Každý večer 😬😍😍😍 Nohy a chrbát.
Ja neznášam masáž chrbta , ale ten kus po chrbte vydržím, lebo viem čo nasleduje ďalej 😁 môj manžel miluje všetko, jemu stačí skrabkat ruku a je hotovy,zaspava😁
Áno, nemá s tým problém. Aj keď ja ho nepýtam aby ma pomasiroval, ale aby mi škrabkal chrbát 😀 milujem to. Minule sa mu už po pár minútach nechcelo tak šiel do kuchyne po vidličku a škrabkal ma s ňou 😂
Jasné
Ano je ochotny, ale nevie to, takze to od neho ani nechcem. Ja milujem masirovat, xkrat som mu ukazovala ako to ma robit, ale nejde mu to.
Ja by som chcela, ale mne presne vadí, že sa to vždy hrozne rýchlo zvrtne. Šťastný koniec mi nevadí, len by som rada niekedy aj tú masáž 😀
Veeelmi neochotne ale odut sa ked nedostane co chce on to mu ide 🙄
Ano.
Moj nie. Pomasiruje tak 10 min a uz sa to zvrtne 😉😉. Ale on nechodi na masaze, nema to rad, tak to ani nevie. Cize radsej idem profi maserke.
Moj ma práve masíruje 😁
@vemi23 a ty pritom pises na kona? 😀
Hej lebo ja sedim a tak ma masiruje nakolko som tehotna a nelahnem na brucho 🙂
Neviem, nikdy som sa ho na to nespýtala, lebo neznášam masáže 😅
Keď je naozaj veľmi zle (nemám moc rada masážne) tak ho požiadam cca 2x do roka spraví bez problemov. Rovnako pomadirujem aj ja jeho keď ma požiada.

áno