icon

Masáž od manžela

18. nov 2022

Ahojte ženy.
Chcela by som vedieť, ako to majú iní.
Keď poprosíte manžela aby vás len tak raz za čas pomasíroval, keď vás bolí chrbát, je ochotný?

mondolina
18. nov 2022

áno

veronikaszabova
18. nov 2022

Ano. Horsie je, ze sa to vzdy po chvilke zvrtne 😀😀

simona20201309
18. nov 2022

Práve čakám.... už sa umýva 😀
My sa pravidelne navzájom masírujme. Chodíme aj na masaze k maserom, ale najlepšia masáž je naozaj od môjho muža, a to teraz vôbec nemyslím na sex... naozaj kvalitná perfektná polhodinová masáž.
Ten tvoj nie je ochotný? Skúsila si mu navrhnúť, že mu dáš masáž ty? Potom snáď bude ochotný ti tu masáž vrátiť.

lucyluska
18. nov 2022

Ahoj, áno, môj je. A ja chcem takú bolestivú masáž, že sa musi zaprieť. Aj sa spoti 😌
A ja ho veľmi chválim popritom, lebo on už pozná tie moje miesta, uzliky, tak mi je to veľmi príjemné od neho.
Masáž si pýtam len cez víkend.

bessie12
18. nov 2022

@veronikaszabova však masáž so šťastným koncom 😁😁

veronikaszabova
18. nov 2022

@bessie12 sak to 🙂 potom mu pindam, ze nabuduce chcem tu masaz dlhsiu 😂

mikadooo
18. nov 2022

Nikdy ho neprosím o masáž. Nemám to rada. Môj muž ma občas poprosí o masáž. Tiež to nemám rada 😄. Ale tak so vzdychaním a prevracaním očí sa obetujem. Iné je, keď ho niekde bolí a vtedy prevraciam očami len v duchu a idem ho pomasírovať, zas nie som úplná sviňa.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
bessie12
18. nov 2022

@veronikaszabova 😂😂 zajtra asi pripravím romantickú večeru, otvorím víno ( len pre seba, priatel nepije ) pozrieme dobry film a mozno bude aj ta masáž neskôr, ak nezaspíme pri telke 😁

kukulienka999
18. nov 2022

Ja som na škrabkanie viac ako na masáž, v tom nikdy neprotestuje 😍

drzaopica
18. nov 2022

Nie, chodim na masaze🙂mna masiruje skor dcera

0silvia0
18. nov 2022

My sme masazovo nekontaktni, nemasirujeme sa.

mamamasama
18. nov 2022

Každý večer 😬😍😍😍 Nohy a chrbát.

20erika07
18. nov 2022

Ja neznášam masáž chrbta , ale ten kus po chrbte vydržím, lebo viem čo nasleduje ďalej 😁 môj manžel miluje všetko, jemu stačí skrabkat ruku a je hotovy,zaspava😁

54tinka54
18. nov 2022

Áno, nemá s tým problém. Aj keď ja ho nepýtam aby ma pomasiroval, ale aby mi škrabkal chrbát 😀 milujem to. Minule sa mu už po pár minútach nechcelo tak šiel do kuchyne po vidličku a škrabkal ma s ňou 😂

ankare
18. nov 2022

Jasné

pininka1
19. nov 2022

Ano je ochotny, ale nevie to, takze to od neho ani nechcem. Ja milujem masirovat, xkrat som mu ukazovala ako to ma robit, ale nejde mu to.

spadnutaslivka
19. nov 2022

Ja by som chcela, ale mne presne vadí, že sa to vždy hrozne rýchlo zvrtne. Šťastný koniec mi nevadí, len by som rada niekedy aj tú masáž 😀

petrao2
19. nov 2022

Veeelmi neochotne ale odut sa ked nedostane co chce on to mu ide 🙄

stanulienkat
19. nov 2022

Ano.

betulinka1
19. nov 2022

Moj nie. Pomasiruje tak 10 min a uz sa to zvrtne 😉😉. Ale on nechodi na masaze, nema to rad, tak to ani nevie. Cize radsej idem profi maserke.

vemi23
20. nov 2022

Moj ma práve masíruje 😁

autor
20. nov 2022

@vemi23 a ty pritom pises na kona? 😀

vemi23
21. nov 2022

Hej lebo ja sedim a tak ma masiruje nakolko som tehotna a nelahnem na brucho 🙂

jana_eyre_2
21. nov 2022

Neviem, nikdy som sa ho na to nespýtala, lebo neznášam masáže 😅

sense
21. nov 2022

Keď je naozaj veľmi zle (nemám moc rada masážne) tak ho požiadam cca 2x do roka spraví bez problemov. Rovnako pomadirujem aj ja jeho keď ma požiada.