icon

Masturbuje každá zadaná žena?

eva112014
10. mar 2019

Dobrý večer žienky! Prosím vyjadrite svoj názor o ženskej masturbácii. Moja drahá polovička tvrdí a dokonca sa pomaly háda so mnou, že každá žena, ktorá žije sexuálne v spokojnom partnerskom vzťahu a v jednej domácnosti aj tak masturbuje! Ja to vnímam tak, že keď som sexuálne uspokojená partnerom, tak nepotrebujem masturbáciu! Či? Potrebujete masturbáciu, keď máte partnera pri sebe ???

muzskylukas
17. júl 2024

@bale1rinka áno o kvantitu nejde. To son vôbec na mysli nemal. Išlo celkovo len o to, že je pre muža oveľa lepšie neejakulovať za každým ale vybrať si kedy chcem ejakulovať. To, že je ten sex kvalitnejší pre ženu a aj muža, ktorý časom dosiahne aj mnohopočetný orgazmus je jasné. Len málo mužov pozná svoje telo, svoj penis a čoho všetkého sú schopní. Ale lepšie je výhovorka na vek. To je jednoduché.

muzskylukas
17. júl 2024

@tiezjedna a prečo ste sa nedotýkala a nespoznala ci nemasturbovala ? Ono to je najkrajší spôsob pre ženu ako samu seba milovať a spoznávať sa. Ženy čo masturbujú sú šťastnejšie v živote, viac vo svojom strede a vedia čo chcú a čo nie.

muzskylukas
17. júl 2024

@fido69 trafil som presne. Hneď ma idete ponizit azdehonestovať môj pohľad, skúsenosť a pod. Sa vás to dotklo rozumiem. Je to v poriadku. Všetko skatulkujete a vás orgazmus je vaša zodpovednosť.

tiezjedna
17. júl 2024

@muzskylukas nepotrebujem masturbovať , aby som sa mala rada😉 Ja som so sebou bola vždy spokojná aj bez toho. Žijem šťastný a krásny život a rozhodne som nepotrebovala masturbáciu k tomu, aby som zistila, čo v živote nechcem, pretože to je dôležité 😉 Už v 19, keď som zakladala firmu, som presne vedela, kam mierim a ako sa tam dostať. Nakukávať ženám, že budú šťastnejšie, keď si svojpomocne budú mastiť frndu je dosť nefér, mladý muž😎

tamtumdo
17. júl 2024

@eva112014 s mužom máme podľa.mna úžasný sex,sadli sme si rozumieme si v tom....proste super....aj tak masturbujem....čím viac mám sexu tým viac masturbujem...keď nieje pre povinnosti čas na sex,tak nemám chut ani sama na seba😂😂😂 muž mi hovorí,že on si to sám nerobí,že ani nepamätá kedy naposledy....ale kto vie....a je mi to srdečne jedno...keď chce nech si to robí koľko chce....

fido69
Autor odpoveď zmazal
eva112014
autor
18. júl 2024

@muzskylukas Píšeš, že všetko sa dá, tak napíš, poraď hoc aj balerinke
@bale1rinka že ako sa má uvoľniť pri tých povinnostiach a starostiach, ktoré píše vyššie.

eva112014
autor
18. júl 2024

@bale1rinka Ak by si išla na služobnú cestu, aký by bol nevrlý tvoj partner? Napríklad ja nepotrebujem sex, ale orgazmus áno. 💁‍♀️
Darmo by som mala sex, ak chýba orgazmus tak som viac nevrlá ja. Proste akoby to bola strata času pre mňa.

eva112014
autor
18. júl 2024

@tiezjedna Ak máš stály a stabilný orgazmus vo vzťahu s tvojou polovičkou, je to absolútne v poriadku. Ak ho nemáš a si v živote i tak spokojná, aj to je v poriadku.

eva112014
autor
18. júl 2024

@muzskylukas Vieš ešte aký je dobrý orgazmus? Počas spánku. Ráno sa zobudíš fantasticky uvoľnený.

bale1rinka
18. júl 2024

@muzskylukas prevazna vacsina povie,ze sa to neda...ja neviem ako to maju chlapi lebo viem a je podstatne ako to ma moj chlap...praveze ked to pusti von je spokojnejsi a veselsi...neviem si predstavit co by sa s nim dialo keby si povedal: dnes to nedam von,idem sa hrajkat s partnerkou,zajtra si dame zasa cislo a pustim to von...lenze to"zajtra" sa nebude dat napriklad...deti ochoreju...a uz bude zduty a nebude s nim rec....ja nemam vzdy chut ako moj muz..hlavne moje hormony mi vravia po menzese[ked ovulujem],ze idemeeee a mame sex aj 4x do tyzdna,ale potom nemam ale vobec chut aj dva tyzdne a ked on chce OK dam gel medzi nohy a neriesim...ale ja sa ani hrajkat nechcem,proste som vyburena a nemam ani energiu a aj ked sa stalo ze energia bola...prislo mi to,ze sa nezastavim a potrebovala som vydychnut a stopnut.

bale1rinka
18. júl 2024

@eva112014 kazda sme ina a mame ine potreby
Ja som dospela do stadia,ze kvalitny orgazmus nepotrebujem furt,pretoze ked je kvalitny staci mi proste raz za tyzden dakedy 2x za mesiac ,ked sme boli mladí boli sme viac nadrzaní,vsetko bolo nove krasne,nehadali sme sa,spoznavali,skusali vselico.... mam taky pocit,ze som dospela,bola som decko a teraz som zena a presne viem,ze mi to takto staci a vyhovuje a aj mojmu muzovi,neskocime po sluzobke na seba ako zajace a nezacneme vysivat ako sijacie stroje...nemame cas uz...a o 10 rokov budu deti vacsie a aj my viac vyzrelejsi v tych potrebach a silno pochybujem ze sa vratime do obdobia ked sme mali 25rokov napriklad...a cvicim,plavam,staram sa o seba,niesom tucna,no taketo aktivity postelne uz "mam za sebou" a teraz som prisla do ineho levela...klud...pohoda...cas...kvalita...nechcem nic oddelovat...raz to mam tak raz inak...

bale1rinka
18. júl 2024

@eva112014 mne sa to casto stavalo ked som bola tak ....cca okolo 30_34 rokov...,hocikedy som mala orgazmus pocas spanku...proste som sa na to zobudila..trochu dokoncila a rano bolo super...a myslim,si ze tym,ze mam kvalitne orgazmi,momentalne
moje telo ma uz nezobudi...proste vtedy v tom obdobi som mala viac orgazmov malych a teraz mam velky orgazmus a tiez je to skvele a nemam pocit ze je to malo...niekto niekde pisal ze raz za dva tyzdne mat orgazmus je malo...ale u mna je to takto v poriadku,hlavne mat pravidelny sex s partnerom a orgazmus ked citim ze potrebujem...vobec sa styk s mojim muzom nemusi koncit orgazmom...raz on...raz ja...a vieme to aj spolu...

bale1rinka
18. júl 2024

@fido69 ved ja uz poznam potreby partnera a nemusim sa s nim hrat 😂
ked budeme mat 50r.napriklad ked uz tie deti vyrastu,budeme to mat takto isto,nedopustim aby to bolo horsie...ano aj muz tvrdi,ze proste ked potrebuje musi to ist vsetko von lebo je to take neuplne bez toho výstreku😇

fido69
Autor odpoveď zmazal
bale1rinka
18. júl 2024

@fido69 vsak som to pisala uz...zena je riadena v mladosti hormonmi....vsetko je nove vzrusujuce..nadrzanostou..potom porodi a ukludni sa ale este ma zaujem...potom mozno druhe dieta+povinnosti,starosti... malo casu..a zúži sa to na 2x sex do tyzdna a orgazmus kvalitny no menej do mesiaca...ked pojdem po 50tke do prechodu dam gel medzi nohy a pojdem za muzom...to ze ja nemozem neznamena ze nemoze on...na oplatku ma podpori v mojom klimakreriu😅 pretoze bude mat prazdne vajcia🤣🤣🤣🤣

bale1rinka
18. júl 2024

@fido69 a prisiel si na to preco vyhasla?

fido69
Autor odpoveď zmazal
bale1rinka
18. júl 2024

@fido69 spytal si sa jej ci to je len pri tebe tak alebo keby mala"nove mäsko" ci by bola sex.aktivna? [S novym partnerom prichadza znova vasen,chut,predstavy...]
Aj ak mala hormonalne problemy[co ja som mala a nemala som pol roka menzes] chut ako tak bola na sex aj ked nie tak casto a ked som citila,ze muzovi treba,proste som isla na to"pre pokoj v rodine" inak si myslim,ze by sme sa rozviedli..chapal moje problemy a ja jeho a nebola som predsa robot aj ked uz vajecniky neprodukovali spravny hormon,stale som bola zena a nasli sme moznosti aj ked by prijal viac krat-to nepopieram,ale vedela som ze pravidelnost proste musim dodrzat..a to som mala 35...o4roky som zazrakom otehotnela a to uz chut pocas tehotenstva bola furt=az sa ma bal😅 a teraz som kvazi zasa v tej hladine,vyburena,spokojna,usadena ...a mam to ako to mam...raz mi niekto povedal:
Cokolada sa neda jest kazdy den,das si jednu dve,ale potom ti uz ide krkom a das si az za dva tyzdne...proste ta chut sa musi nazbierat,musis sa na nu tesit!

muzskylukas
19. júl 2024

@fido69 ja som raz mal taký románik z 52 ročnou ženou. Prišla kvôli jednej noci so mnou 150 km a veľa mužov hneď takú ženu nazve ľahkou ale pravdou je, se jej partner ju zanedbával. Nam mužom stačí fajka alebo penetrácia k dosiahnutiu orgazmu z ejakulaciou k tomu vedie aj naša mužská neznalosť toho čo ejakulacia je. To nieje orgazmus. Orgazmus je to čo chvíľku cítime pred tým než eja...čiže my sme sa uspokojili s tak malom že stačí eja....ale ženy potrebujú viac kvalitného sexu a všetkého. U ženy všetko začína už ráno čiže to ako sa správaš, to ako jej pomáhaš, to ako s ňou komunikuješ a hlavne či si mužom, že máš niečo čomu sa z vášňou venuješ. Prv si musíš priznať, že ženu nejako sexuálne neberieš ty a hlavne si sadnúť so ženou a porozprávať sa s ňou o tom čo ju berie. Stavím sa, že neviete. A ospravedlňujem sa, že som týkal. Neprišlo mi vôbec, že asi ste už starsi pán. Myslím to z rešpektom, prosím neberte to ako útok. A ďalej som prežil románik s 45 ročnou ženou ale tá pani to bolo rodeo. Čiže nieje pravda to že som mladý, nemám 15 a ani 18 rokov. Povedzme v téme sexuality sa venujem odkedy si pamätám. Sexualira a sex je rozdiel.

muzskylukas
19. júl 2024

@eva112014 keď niekto nechce tak sa nedá. Musí ten človek sám chcieť. Ja sam som dokázal veci silného kalibru. A nejem lieky a nechodím k lekárom so soplom.

eva112014
autor
19. júl 2024

@fido69 Inak to je zaujímavé, keď píšeš, že nikdy nemasturbovala….Nikdy a nikto nie je so svojim partnerom 24 hodín. Ja tiež neoznamujem, že som masturbovala 💁‍♀️

eva112014
autor
19. júl 2024

@muzskylukas Iste, všetko je v hlave! Mimochodom, tá 52 ročná žena je fakt odvážna!

fido69
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
19. júl 2024

@bale1rinka odpadnem z teba, ze dam gel medzi nohy🫣😃

eva112014
autor
19. júl 2024

@fido69 No dobre, tak teda beriem. 😉

eva112014
autor
19. júl 2024

@0silvia0mažeš a jedeš!😂

0silvia0
19. júl 2024

@eva112014 no jo...dost vtipne a tak prakticky to slovne spojenie posobi🤩

muzskylukas
20. júl 2024

@eva112014 dnešný svet je chybný v tom, že je celá spoločnosť traumatizovaná. Každý jeden človek ná dnes traumy. Ja to viem, sám sa im venujem a čistím svoj rod od toho lebo traumy sú dedičné.

muzskylukas
20. júl 2024

@tiezjedna masturbácia nieje hanba. Je to v poriadku a veľmi priam až potrebné pre ženy ako vyživiť telo úplne. Ako uvoľniť emócie napríklad.