Masturbuje každá zadaná žena?
Dobrý večer žienky! Prosím vyjadrite svoj názor o ženskej masturbácii. Moja drahá polovička tvrdí a dokonca sa pomaly háda so mnou, že každá žena, ktorá žije sexuálne v spokojnom partnerskom vzťahu a v jednej domácnosti aj tak masturbuje! Ja to vnímam tak, že keď som sexuálne uspokojená partnerom, tak nepotrebujem masturbáciu! Či? Potrebujete masturbáciu, keď máte partnera pri sebe ???
@muzskylukas ja som nikde nepísala, že je to hanba, týmito predsudkami fakt nežijem🙂) Len hovorím, že ja ju k spokojnosti nepotrebujem, davam prednosť manželovým šikovným praktikám😉
@tiezjedna je to v poriadku keď vy to tak máte ale nie každá žena to tak musí mať. Ste potom jedna z mála.
@valik111 tiez nerozumiem, co zle na tom niekto vidi. Ano, zeny masturbuju, pridavame sa k tejto skupine. A rovnako si to viem spravit aj pred manzelom, aby sa pozeral, viem, ze sa mu to paci🙂
@0silvia0 akoze co?dam gel medzi nohy a idem je zle? Hlavne ze rozumiem tomu,ze mal by byt sex na ukludnenie vášní...niektore zeny sa zatnu a odmietaju partnera ked ONY maju problem a to nieje spravne.ale to je moj uhol pohladu
Takto to ja vnimam.raz si tu povinnu jazdu odkrutim a druhy krat mam od muza "podakovanie" vo forme,ze mi nakupi,navari,postrazi deti,vecer otvori pivo a činkne si somnou,ze dalsi den sme zvladli v tom zhone a za behu🤪
@bale1rinka nie, v pohode, nie je to zle, ta tvoja lahkost a uprimnost v tomto je sympaticka. Ale vtipne mi je to tvoje pomenovanie "dam gel medzi nohy a idem"😁 take naturalne🤪
@fido69 no vidis a aj tak sa vzdy nieco najde a pohundre si🫣
@fido69 ano,ked dlhsie nebolvsex videla som,ze sa nevieme dohodnut,furt sa vyhovaral,zduty bol,vsetko odkladal na "potom" mas pravdu...
@0silvia0 taky je sex.zivot u mna🤣 drzim vsetkym ostatnym palce aby to pochopili
@eva112014 Myslím, že nie všetky, ale mnohé masturbujú, keď sú vo veľkom strese a potrebujú si nejako uľaviť. Zvlášť ak to mali naučené z puberty.

@muzskylukas A to ako sa ti darí čistiť svoj rod?