icon

Masturbuje každá zadaná žena?

eva112014
10. mar 2019

Dobrý večer žienky! Prosím vyjadrite svoj názor o ženskej masturbácii. Moja drahá polovička tvrdí a dokonca sa pomaly háda so mnou, že každá žena, ktorá žije sexuálne v spokojnom partnerskom vzťahu a v jednej domácnosti aj tak masturbuje! Ja to vnímam tak, že keď som sexuálne uspokojená partnerom, tak nepotrebujem masturbáciu! Či? Potrebujete masturbáciu, keď máte partnera pri sebe ???

Strana
z7
eva112014
autor
20. júl 2024

@muzskylukas A to ako sa ti darí čistiť svoj rod?

0silvia0
20. júl 2024

@fido69 mozno si sa malo snazil. Hormony su jedna vec, ale sikovny partner keby sa posnazil tak to podla mna vie zvratit, ale urcite je to tazsie, ale nie nemozne. A to teraz ste skoncili uplne?

tiezjedna
20. júl 2024

@muzskylukas ja som nikde nepísala, že je to hanba, týmito predsudkami fakt nežijem🙂) Len hovorím, že ja ju k spokojnosti nepotrebujem, davam prednosť manželovým šikovným praktikám😉

fido69
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
21. júl 2024

@fido69 a tak nechcem to na teba hadzat, verim, ze si sa snazil. Len byva to tak u zien, ze cim mensia frekvencia, chut uplne zmizne. Ja keby som nemala muza, ktory to furt skusa a snazi sa, tiez mi chut uz davno odide.

muzskylukas
23. júl 2024

@tiezjedna je to v poriadku keď vy to tak máte ale nie každá žena to tak musí mať. Ste potom jedna z mála.

stanislavicenka
24. júl 2024

@valik111 tiez nerozumiem, co zle na tom niekto vidi. Ano, zeny masturbuju, pridavame sa k tejto skupine. A rovnako si to viem spravit aj pred manzelom, aby sa pozeral, viem, ze sa mu to paci🙂

stanislavicenka
24. júl 2024

@muz123456 mne sa paci, ako pekne si to autorke vysvetlil🙂.

@eva112014 ano, robia to aj zeny, ktore maju doma muza a pravidelny sex

bale1rinka
24. júl 2024

@0silvia0 akoze co?dam gel medzi nohy a idem je zle? Hlavne ze rozumiem tomu,ze mal by byt sex na ukludnenie vášní...niektore zeny sa zatnu a odmietaju partnera ked ONY maju problem a to nieje spravne.ale to je moj uhol pohladu
Takto to ja vnimam.raz si tu povinnu jazdu odkrutim a druhy krat mam od muza "podakovanie" vo forme,ze mi nakupi,navari,postrazi deti,vecer otvori pivo a činkne si somnou,ze dalsi den sme zvladli v tom zhone a za behu🤪

fido69
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
24. júl 2024

@bale1rinka nie, v pohode, nie je to zle, ta tvoja lahkost a uprimnost v tomto je sympaticka. Ale vtipne mi je to tvoje pomenovanie "dam gel medzi nohy a idem"😁 take naturalne🤪

fido69
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
24. júl 2024

@fido69 ale ja nehovorim ze nema pravdu. Bol mi vtipny jej bezprostredny vyraz. Tak som jej to napisala, viac to netreba analyzovat, nie je treba.

bale1rinka
24. júl 2024

@fido69 no vidis a aj tak sa vzdy nieco najde a pohundre si🫣

fido69
Autor odpoveď zmazal
mikadooo
24. júl 2024

@eva112014 fíha a to ako vie? Kde robil prieskum? Mňa napríklad sa nikto nepýtal...

bale1rinka
25. júl 2024

@fido69 ano,ked dlhsie nebolvsex videla som,ze sa nevieme dohodnut,furt sa vyhovaral,zduty bol,vsetko odkladal na "potom" mas pravdu...

bale1rinka
25. júl 2024

@0silvia0 taky je sex.zivot u mna🤣 drzim vsetkym ostatnym palce aby to pochopili

duratlicka
29. máj 2025

@eva112014 Myslím, že nie všetky, ale mnohé masturbujú, keď sú vo veľkom strese a potrebujú si nejako uľaviť. Zvlášť ak to mali naučené z puberty.

Strana
z7