Máte sex každý deň?
Ahojte, je mi trošku trápne o tomto písať ale… s patrberom spolu zijeme vyse uz roka a pol spolu sme cez 2 roky… vztah mame relativne v pohode ale poslednu dobu nas trápi téma sex. Ja ho tak často nechcem a zasa on ho chce… poslednu dobubasi mesiac dva ked ideme spat ja unavená tak on sa poberie do obývačky a tam leží… potom na druhý deň alebo hocikedy inokedy nachádzam pod stolom servítky skrčené… vždy ich vyhadzujem ked sa ho spýtam čo to je neodpovie mi nijak alebo vybočí z témy… ja niekedy naozaj nechápem. Ako u vas funguje partnerský život?? Máte sex každý deň? Alebo každý druhý? Snazim sa aspon 2x do týždna aby bolo dobre obom ale niekedy samozrejme že pri pracovnom vyčerpaní sa to nedá… ja už neviem ako dobre by bolo ale je mi za to strašne trápne…zasa nie každý ma každý deň chuť čo je normálne…ja už neviem čo robiť…či je chyba vo mne alebo v ňom…
Popravde choď ku gynekológovi a ak budeš mať všetko v poriadku,tak bohužiaľ to nepôjde ďalej asi ani pre teba ani preňho takto. To sa nezlepší :-/ a celý život misionár ťa baviť nebude a asi ani jeho

A gynekologicky si v poriadku vytery, zapal?
Jasne, ze ked sa citis nekomfortne nebudes tuzit po sexe.Servitky ani nekomentujem to je prasa.Zhnusil by sa mi.