icon

Máte sex každý deň?

20. júl 2022

Ahojte, je mi trošku trápne o tomto písať ale… s patrberom spolu zijeme vyse uz roka a pol spolu sme cez 2 roky… vztah mame relativne v pohode ale poslednu dobu nas trápi téma sex. Ja ho tak často nechcem a zasa on ho chce… poslednu dobubasi mesiac dva ked ideme spat ja unavená tak on sa poberie do obývačky a tam leží… potom na druhý deň alebo hocikedy inokedy nachádzam pod stolom servítky skrčené… vždy ich vyhadzujem ked sa ho spýtam čo to je neodpovie mi nijak alebo vybočí z témy… ja niekedy naozaj nechápem. Ako u vas funguje partnerský život?? Máte sex každý deň? Alebo každý druhý? Snazim sa aspon 2x do týždna aby bolo dobre obom ale niekedy samozrejme že pri pracovnom vyčerpaní sa to nedá… ja už neviem ako dobre by bolo ale je mi za to strašne trápne…zasa nie každý ma každý deň chuť čo je normálne…ja už neviem čo robiť…či je chyba vo mne alebo v ňom…

Strana
z2
kkovacovak
20. júl 2022

A to ťa s tým partner konfrontoval alebo prečo to riešiš? Ty chceš menej, on chce viac tak si to robí sám po večeroch keď ty nechceš. Čo je na tom nechápem? Skôr by mi vadilo že tam necháva bordel

zmrzlinka2021
20. júl 2022

Ja len tak mimo "sexu" - to akoze ty upratujes po nom servitky? Ja ked najdem doma na zemi co tam nepatri, napr. manzel si tam "zabudne" tričko, idem pekne po neho, nech si tu "zabudnutu" vec vezme a odlozi.

Toto nerob, frajerite sa zatial dva roky, neupratuj po nom... je to dospely clovek

autor
20. júl 2022

@zmrzlinka2021 tak vacsinu upratujem ja a verim tomu ze ak by som tu servitku nevyhodila tak to by tam bolo na veky vekov asi…

@kkovacovak Ano stazoval sa ze ja nechcem ale nie ze nechcem proste nemam na to chut kazdy den alebo kazdy druhy…

zmrzlinka2021
20. júl 2022

Ved prave preto ti to pisem, aby si to nerobila a NETOLEROVALA.
Pocas chodenia byvate spolu preto, aby ste sa lepsie spoznali, ci si budete vyhovovat ako manzelia a uz teraz ries veci, co ti nevyhovuju. Nerob fakt po nom sluzku - toto si nemoze dovolit ani 5 rocne decko

panelacikova
20. júl 2022

no... byť tebou, tak nie som zhrozená z toho, že partner si vystačí sám, keď ty si unavená, ale z toho, že si nevie po sebe upratať ten svinčík... pripočítaj si tak 5 rokov, dve deti a 20-násobný svinčík (rôzny), ktorý ostane len na tvojich pleciach, lebo tvoj súčasný partner nevie upratať ani sám po sebe....

zmrzlinka2021
20. júl 2022

@panelacikova vies co ma udivuje? Ze potom po dajme tomu 10tych rokoch a pri dvoch detoch zena horekuje, ze on "taky nebol" a zmenil sa az po svadbe, az po narodeni deti. Ja tu v kazdej teme, kde zatial ludia len spolu chodia a byvaju, vidim kopec "red flags" a tie damy sa tvaria, ze nevidia, nepocuju a su radsej bezprizorne.

panelacikova
20. júl 2022

@zmrzlinka2021 no je to tak. ja, ako stará páka, to viem posúdiť. keby som ostala s ex, dodnes som jeho slúžkou a upratovačkou s občasnými výhodami.... s mojim súčasným mužom, to je radosť žiť. on je v tomto smere jednoznačne úžasný. ja sa môžem na všetko absolútne spoľahnúť. vie po sebe upratať (teraz nehovorím o vreckovkách 😀 ale napríklad o tom, že ja som bola v práci, kým on si zmyslel, že mi vymení kľučku na dverách - boli na to dôvody, len ja som to odkladala... no a ja som prišla z práce, kľučka vymenená, žiaden bordel, prach, nič. pritom viem, že musel vŕtať nanovo. použil vysávač a následne vzal handru a všetko ešte povytieral. handru potom prepláchol a zavesil na balkón, dokonalý manžel 🙂 )

mamula20
Odpoveď bola odstránená
panelacikova
20. júl 2022

@mamula20 normálny muž sa urobí sám a bordel po sebe uprace.... nebude čakať 3 roky, kým sa konečne žena bude cítiť ako-tak fajn.

kkovacovak
20. júl 2022

Tak ale v tom prípade sa o tom musíte pobaviť vy dvaja a nájsť nejaký kompromis. Nie je normálne aby si s ním mala sex len preto že on chce a nútila sa do toho. Máte iný apetít takže to budete musieť nejako skĺbiť. Iná cesta asi nie je. Niekto to chce každý deň, niekomu stačí 3x za mesiac. Ale je to prasa ak necháva po sebe osemenené servítky a ty to po ňom zbieraš 🤮 Mala by si si upratať chlapa a nie jeho bordel

eeffka
20. júl 2022

Nuz... ked sme boli s muzom spolu 2r tak sme boli ako kraliky, nie ze 2x za tyzden z donutenia....

mamula20
Odpoveď bola odstránená
jana005
20. júl 2022

Ahoj, je to veľmi málo, my sme spolu 19 rokov a máme to častejšie ako vy

kayyaa
20. júl 2022

Tak mna celkom sokovalo toto cele..ze najdes servitku😅😅 priznavam, ja som za 16r manzelstva nic take nikdy nenasla😀😀 ale teda k tvojej otazke - prve roky manzelstva ano, mali sme sex v podstate denne, niekedy aj viackrat 😂😂 bola vzdy medzi nami silna pritazlivost 🤷‍♀️😀...a teraz po 16 rokoch a pri detoch mame sex tak 2-3x do tyzdna, takisto sme obaja max spokojni👌 ked sa chce, vzdy sa da, unava nie je prekazka😀

panelacikova
20. júl 2022

@mamula20 možno áno, nevylučujem. ťažko povedať/súdiť, keď s nimi nežijeme. v každom prípade sú len dve možnosti:
1. ona je unavená, on si to vyrieši, ale je prasa a nechá to pohádzané po zemi
2. to čo píšeš ty, on to vyrieši, ale schválne to nechá na zemi, nech ona vidí, že on má isté potreby....
nuž... z hľadiska starej a skúsenej ženy zároveň vžitej do hlavy chlapov súdim, že možnosť 2 je absolútne zlá... rovnako ako možnosť 1 😀 😀
čiže pre mňa pripadá jedine možnosť 3 a to, že žena je zničená a unavená a fakt nevládze mať sex a tak partner sa nejak porieši, ale odprace si po sebe... a bude aj vlk sýty, aj ovca celá 🙂

nika11103
20. júl 2022

Čo si blázon , osemenene servítky po dospelom chlapovi upratovať ? Ja som mala jedného času dosť vazne ženske zdravotné problémy, čo znamenalo zákaz sexu , ale teda aspoň som partnerovi “pomohla”, určite si pomohol aj sám bezo mna , čo je normálne , ale ako keby som a ešte k tomu opakovane mala po ňom zbierať servítky , no to ne

kittykat22
20. júl 2022

Ved nezalezi ako to mame doma 🤷‍♀️ Ked ti napiseme ze mame sex 3x do dna, tak ho zacnes mavat sex castejsie? A ked ti napiseme, ze ho mame 2x do mesiaca, tak sa tvoj partner uspokoji s tym co ma?
Zalezi ci si ty stastna a ci ti partner vyhovuje po sexualnej stranke. Dalsia vec je, ako a riesia problemy ktore nastanu pri nesulade. Daj na prve miesto seba. Ked pridu deti a rodina tak na teba to prve miesto uz nezostane :D to upratovanie obruskov po partnerovi mi tiez pride nedostojne. A nie, ze ty to zbieras - ale ze on to tam necha aby si to ty upratovala.

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
tosomja
20. júl 2022

Sex máme každý deň, keď je doma, čo je týždeň v mesiaci. A s chuťou, nie z povinnosti, len aby druhému bolo dobre. Tak by som nechcela. Samozrejme, niekedy nás vyrusia deti, alebo niekto z nás zaspí skôr, ale keď sa pritulime tak sa hneď preberieme.
K tým polepenym servítkam. Myslím, že každý normálny muž si to robí aj sám. Hlavne, keď nemá poruke ženu 😃 to že má poruke ženu ktorá za ním odprace, je už vec druhá.
Asi by som mu povedala sprosté, že keď si to vyhonil do servítky, nech si ich aj odprace, on tiež za tebou neodklada použité vložky. 🙄

melany4
Autor odpoveď zmazal
pininka1
21. júl 2022

Mame tri deti a dost narocnu pracu obaja a mame sex castejsie ako vy dvaja a to sme spolu 20 rokov. Ak nie ste kompatibilni uz teraz ked este ani deti nemate, ja by som pouvazovala ci to ma zmysel dalej. Zatial chodi len do obyvacky a robi si to sam, za chvilu uz mozno bude chodit inam.

ropucha6
21. júl 2022

Neries, kto kolko sexuje, podla toho sa predsa nebudes premahat. Ak ma on vacsi apetit, je logicke, ze si pomoze sam. Co mna by zhrozilo su ozaj tie ponechane servitky, to je dost nechutne. By som sa ho spytala, ci nevie trafit do smeti.

sense
21. júl 2022

Každý má iný sexuálny apetít, ale teda mňa osobne by viac ako množstvo sexu týždenne hnevalo ze si to chlap spraví v obývačke a ten bordel tam nechá....
Sa ho spýtaj ci to robí narocky

diamond007
21. júl 2022

Ty sa snažíš aspoň 2x týždenne a niekedy ani to?
Joj a ktorému mužovi stačí raz za týždeň podľa teba? Ste spolu strašne krátko aby ste takto spolu fungovali podla mňa, hlavne ak on má sex.apetit.

mirka414
21. júl 2022

Tu servítku (použitú )by som mu asi strcila hlboko do hrdla ak by take niečo nechal použité v obývačke !! Toto by ma trapilo viac ako ci je uspokojený ,lebo keď toto robí na začiatku vzťahu tak po pár rokoch sa máš na čo tešiť ..a nie sex nemáme každý druhý deň niekedy po 16 rokoch ho mame 1-2 x do mesiaca (mám často nočné služby ) ,nepočítame to mame ho vtedy keď dostaneme na to chuť .

simca06022011
21. júl 2022

Tiez myslim, ze riesis tu nepodstatnejsiu vec (no a co, tak si pomoze sam, ked ty nemas chut) a to podstatne ti unika. Ze je to prasa co pouzite vreckovky necha v obyvacke, nebyva sam a nema ani 15rokov (zeby tymi servitkami ti chcel naznacit, ze mu mas chodit este vecer pomahat??? :D) ... Stazuje sa ze sexu je malo? Nie? Tak nemas co riesit. Inak ste spokojni? Nemas co riesit. Ries to, ze nie si jeho upratovacka, pri dlhsom vztahu, detoch, praci, si budes klepat na celo aka si bola hlupa, pretoze upratovat po velkomoznom panovi nebudes mat cas ani chut.
A k otazke: kiez by sme sex mali denne, ale nemame :DD

autor
21. júl 2022

Niektoré tu píšete že prve dva roky ste boli sko zajace mate sex viac krat do tyzdna ako my…tu ide o to že mna to dosť trápi a popravde mam aj občas z toho depky že prečo sa neviem prinutiť… popravde skoro po každom sexe nejaký problém…bolia ma vaječníky po tom cely deň, mam ju citlivu len na dotyk… a to nehovorim o tom ako popri sexe trpim…proste ma to boli aleže strašne…nikdy som ten problem nemala len pri tomto partnerovi, nikdy som nemala problem s chuťou na sex ale keď stale mam mať problem popritom ako to boli a problem po tom na dalši deň tak chut nemam asi preto…mozno sa budete smiat ale mi je z toho už popravde do plaču, uz som mu nirkolkomrat povedala ze to boli proste strašne neprijemne tak sme rozmyslali preco tak vysvitlo že zrejme ma asi dost velky penis… proste nikdy som tak pri sexe netrpela… aj by som si ho uzila..potom sa tu nečudujte poniektore že mate chut viac…ja by som chut aj mala keby nie tych problemov ktore mam a neviem ako s jimi vynaložiť….

A k tym servitkam som si povedala ešte raz take niečo najdem necham to tak a ak pride tak mu poviem že nech si too po sebe odpratá…

kkovacovak
21. júl 2022

No to si mala hneď povedať že je to takto. A povedala si mu o tom že ho má asi veľkého a treba to skúsiť jemnejšie? Máš taký problém aj keď si ty na ňom? Musia byť polohy kde je ti to viac príjemné. Riešila si problém aj s gynekológom či so zdravotne ok keď mávaš bolesti?

ropucha6
21. júl 2022

@autorka, fakt neries frekvenciu inych. Ak by si ty aj chcela viac, ale mas blok kvoli zdravotnym problemom, tak to ries s lekarom…skuste ine polohy mozno alebo co ti je prijemne.

autor
21. júl 2022

@kkovacovak jasne že som mu to povedala on ide extremne pomaly ale zasa cely sex sa to neda…potom z toho nemá absolútne nič… idelna poloha misionar, najvisv to boli zo zadu to je taka bolest ze to nevydrzim…niekedy mam take dni ze to neboli, mam pocit ze to boli vtedy ked je krčok nizko tak vtefy to boli pri tych narazoch najma…co je k nevydržaniu…u gynekologa som s tym ešte nebola

Strana
z2