icon

Máte skúsenosti so swingers párty?

25. nov 2024

S manželom máme skvelý sexuálny vzťah. Obaja sa na seba pri sexe radi pozeráme do zrkadla, natáčame, proste nás vzrušuje pohľad na seba ako sa milujeme a mňa vzrušuje aj predstava, že nás pri tom niekto sleduje. Ešte nikdy som to nikomu nepovedala a nevie to ani manžel. Asi som na to príliš mäkká, ale chcela by som skúsiť swingers party. Nie však za účelom zmeny partnera, ale len pre ten pocit, že na nás niekto pozerá. Trochu som si o tom čítala a vraj zmena partnerov nie je nutná. Má s tým niekto skúsenosti? Ako ste sa o tom porozprávali s polovičkou? Nenarušilo to vaše manželstvo?

autor
Autor odpoveď zmazal
mabenn
26. nov 2024

Si nahlasena

autor
26. nov 2024

@yosi ďakujem
@kiki68 ďakujem za usmevny komentar. A presne toto je to, co ma(snad nas) laka. Mať publikum. Neviem o com cela tato veda.
@adrestia Tak taka chatovacka by bola presne to, čo hladam 😃

autor
26. nov 2024

@mabenn za čo? Veď foto svojho dieta si zverejnila ty? Neobavas sa toho, co s nim urobi cely internet? Pouzivaj rozum.

mabenn
26. nov 2024

Si chudera

autor
26. nov 2024

@mabenn nenecham sa tu tebou urazat. Zacala si si si a ja nebudem ticho sediet a citat o tom, aka som hrozna matka, len kvoli tvojim konplexom.

misiak7777
26. nov 2024

@autorka napr Liptov, tam sa robia swingers party 🙂 a kukni amatérov web, tam bývajú odkazy 🙂

morpheuss
26. nov 2024

autorka, tú fotku vymaž, to si teraz klesla na jej úroveň a to predsa nechceš...
mabenn: nesúhlasím so spôsobom ako to autorka urobila, ale pointa je myslím správna... rieš si svoje vlastné súkromie a nestaraj sa do súkromia iných

autor
26. nov 2024

@morpheuss máš pravdu. Nestojí mi za to.

autor
26. nov 2024

@misiak7777 Mám trocha obavy, že tam by som stretla nejakých známych 😁

kiki68
26. nov 2024

Kopec ludi chodi Wien/ München/ Berlin, aby nestretli niekoho. Je tam vela lekarov, pravnikov…

lienka.7
26. nov 2024

@mabenn tiež s tebou súhlasím, že je to troll. Konečne ina diskusia ako tradične tu ocikane testy a pod.
Keby som seriozne zhanala info, tak rozhodne nie na tomto fóre 🙈
A internet znesie všetko, aj sexicu s 3 deťmi, neboj 😉🤣

misiak7777
26. nov 2024

@autorka svet je malý 😃😃😃 vlastná skúsenosť 😅😅😅😬

autor
26. nov 2024

@kiki68 toto asi skúsime. Ďakujem ♥️Celkom mám po tejto téme obavy z našincov.

autor
26. nov 2024

@lienka.7 a kde mam podla teba hladat info, ked som matka 3 deti na RD? Mam ist do nejakeho gogo clubu? S kocikom? To, ze vas sexualny zivot je iny, neznamena, ze ini ludia nemaju chut na ine veci.

kiki68
26. nov 2024

Ako ja poznam par ludi zo Slovenska, co chodia prave takto do zahranicia, niektori chodia tam kde my. Vacsina ani nevie, ze ja som povodom Slovenka.

autor
26. nov 2024

@misiak7777 stretla si niekoho znameho? 😅

autor
26. nov 2024

To, ze vam staci misionar raz na jeden rok, neznamena, ze tu musi niekto robit zo seba trolla. Fakt sa potom nedivim tym temam. Manzel si nasiel inu, odmieta ma a pod. Blahozelam.
@mabenn
@lienka.7

autor
26. nov 2024

@kiki68 a vy chodite na SM? Neviem ci sa to pise takto, ale aj na swingers?

jana_eyre_2
26. nov 2024

Ako ženy, ja síce nemám takéto sexuálne preferencie ale čítate niektoré po sebe tie trápne moralisticke reči? Čo vám dáva právo takto autorku súdiť a riešiť ešte aká je matka? Fakt nechápem, kde sa to vo vás berie.. 😳 mne je niekedy na grc z toho ako ľudia vedia prudit furt, pre každu blbosť..

misiak7777
26. nov 2024

@autorka áno, vo vchode v bytovke 😃😃😃 si tam našiel frajerku 😃😃 ale teda nie zo swingers ale z trojky 🙂 tie zas ja preferujem

kiki68
26. nov 2024

Ano my na SM, mame pravidlo, ze nikdy s niekym tretim nic. Proste sa zabavime, pozname tam par ludi, ze pokecame, niekedy si zatancujeme a ideme domov. Je to taky iny svet a nase male tajomstvo. Inak mame harmonicky vztah, fakt u nas nie su hadky, nenudime sa ani po rokoch vztahu. Ved nikomu neublizujeme, jedine ak seba vylatame po zadku.

lienka.7
26. nov 2024

@autorka keď na to, aby si manžel nenašiel inú potrebuješ swingers, tak mi je ta ľúto.
@jana_eyre_2 nikto tu nikoho nesudi, to skôr autorka by sa mala skludnit a neurazat ine, mimo to, zacala s tým prave ona. Sexi mama s 3 deťmi 🤣 jasne, vsak internet znenie vela👌
A ako som už napisala, keby som zhanala info, tak rozhodne nie tu. Ale však ôk, pobavime sa tu, popíšeme o tom, čo kto ma rad a anonym sa na Vás aspoň zabaví 😉

misiak7777
26. nov 2024

@lienka.7 prečo nevieš akceptovať to, že sú páry kde majú aj takéto veci v sexe? Vieš o Tom že ženy to nerobia kvôli mužom???
Apropo si si asi všimla že tu nie je jediná, ktorá má rada aj takéto spestrenie v sexe 🙂

autor
26. nov 2024

@kiki68 smejem sa. To je take zlate 😊 Uplne ti rozumiem. Tiez sme s mojim muzom v uplnej harmonii, on je taky kludas, preto som zvedava na jeho reakciu, ked to na neho vybalim, ale poznam ho, vzrusuju nas rovnake veci, tak myslim,ze to dobre dopadne.

jana_eyre_2
26. nov 2024

@lienka.7 no neviem či čítam iné komentáre ako ty, ale je tu takých urážajúcich a pohorsujucich dosť, až mám pocit že sem chodia tie témy čítať staré blazkove, aby sa potom mohli rozculovat za klávesnicou 🤪

autor
26. nov 2024

@lienka.7 sorry, ale fakt ti nemam dovod nieco dokazovat, len preto, ze ty to tak nemas. Nie som raritna mamicka, ktora vyzera inak ako ostatne maminy, ktore sa o seba staraju. Prepac, ze som ti pokazila iluzie. Nie, to ze si matka sa automaticky nerovna ogrcanemu tricku, dvojitej brade a ovisnutemu bruchu zarezanemu do spinavych teplakov. Mne sa tu dostalo mnoho cennych informacii a ty si mysli, co chces.
Jedina vec, co ma na tejto diskusii mrzi je ta, ze som sa nechala uniest a rozculila kvoli zenskam, ktorym v zivote evidentne nieco chyba. Pekny den prajem.

autor
26. nov 2024

@jana_eyre_2 vďaka za podporu. Je mi jasne, ze nie kazdy to tak ma, ale tieto reci,co tu okolo mna a mojich deti maju? To ma naozaj dostalo.

lienka.7
26. nov 2024

@autorka nože, daj sem svoju foto, nech teda posudime tvoje "kvality" a tu "vynimocnost". 👌 ksicht si pokojne zatri.
A ak teda potrebuješ tie "cenne" informácie, mas ich plný internet. Ono vieš, stačí sa registrovať na platených platformách, tam mas dokonca skautov, ktorí aj "zhanaju" na swingers. A ver tomu, ze ani tvoja tip top figura ti nemusi zaručiť, že ťa tam výberu. Lebo tam chodia uplne normálni ludia, nemusis byt žiadna "extra trieda" ako si naivne myslíš.

kiki68
26. nov 2024

@jana_eyre_2 neviem ci sa zrovna rozculuju, alebo su v jednote vypredane uhorky 😂😂😂