Máte skúsenosti so swingers párty?
S manželom máme skvelý sexuálny vzťah. Obaja sa na seba pri sexe radi pozeráme do zrkadla, natáčame, proste nás vzrušuje pohľad na seba ako sa milujeme a mňa vzrušuje aj predstava, že nás pri tom niekto sleduje. Ešte nikdy som to nikomu nepovedala a nevie to ani manžel. Asi som na to príliš mäkká, ale chcela by som skúsiť swingers party. Nie však za účelom zmeny partnera, ale len pre ten pocit, že na nás niekto pozerá. Trochu som si o tom čítala a vraj zmena partnerov nie je nutná. Má s tým niekto skúsenosti? Ako ste sa o tom porozprávali s polovičkou? Nenarušilo to vaše manželstvo?
@aurora33 nie, len teraz rozoberas že má "tajnosti" voči manželovi. Ale však to je bulshit, prišla sem prečítať skúsenosti aby mala predstavu a dala návrh manželovi
@misiak7777 Ale Ved mu to nepovedala. Takže je to tajnosť, či?
@aurora33 ale obaja majú radi pocit že ich pri Tom niekto pozoruje. No a ona rozmýšľa, že to uskutočnia. A prišla sem po skúsenosti. Možno s tým muž nakoniec nebude súhlasiť, možno si to ona rozmyslí
@misiak7777 presne tak. Ďakujem. Už som nevedela, či som to nezrozumiteľne napísala, alebo to nechápe ona.
@misiak7777 rozumiem, to je tvoj názor. Môj je taký ako som napísala. Ty tam máš priveľa ,,možno”.
Autorka, ako si si dovolila tu take cosi napisat?! do pekla s tebou, matka troch deti! ty nevies, ze na MK sa sexuje len po tme, na misionara, 2x mesacne a aj to musi muz predtym vydrhnut cely byt a ma to ako odmenu?! zeny na MK, keby zistili, ze trebars ucitelka ich deti v skolke chodi na swingers, zarucene by utekali za zriadovatelom a nechali by ju vyhodit. lebo to, aky clovek je sa hodnoti predsa sexualnymi preferenciami a je nepripustne tolerovat inakost.
K veci. Uz som to tu myslim aj pisala, na moju super kamosku toto muz vybalil po dlhorocnom vztahu. plakala, kricala, aj sa rozvadzat chcela. on nechcel swingers, potreboval len voayera (pisem to spravne?). normalne si nasli cez net pana, kt.k nim takto obcas chodieval a dival sa na nich. len dival. neskor si nasli par a tiez je to len o pozerani. funguju takto uz asi 3 roky, manzelstvo 20 rocne. Moj muz ma najradsej sex v spalni, lebo mame na skriniach zrkadla a rad "akciu" vidi. a ked som sa ho raz vramci srandy opytala, ci by prijal takeho "pozorovatela", urazil sa, odul, strasne sme sa pohadali kvoli tomu. ja by som na to odvahu nikdy nenabrala, skutocne som sa ho to pytala len vramci srandy a jeho sa to velmi dotklo. tym ti chcem len povedat, ze to, ze sa na vas pri sexe rad tvoj muz pozera, neznamena, ze bude stat aj o divakov. zaregistruj sa na amateroch, tam ti ludia urcite poradia, aj ta kamoska nasla toho pana na odporucanie cez amaterov.
@matkahelka Super komentar. 😁 A preto chcem prezistiť, ci to mal niekto podobne, ako vzala polovička. Toto su pre mna prinosne informacie. Vďaka.
@misiak7777 podla mna obaja vedia do coho idu a to ako si ten navrh spracuju je na nich dvoch.
Na takú chatovačku stačia tri veci: chata, správny partner a správni známi 😀
Nič si nerob z hlúpych komentov. Je to len tvoja vec, aké máš preferencie. Ja a môj partner si tiež radi plníme sexuálne fantázie, ale držíme sa pravidiel, že to musí byť pre všetkých dobrovoľné a nikomu tým neublížime.
@lienka.7 mám rada trojky. S mužmi, so ženami ma to nudí. Môj muž tiež zažil trojky. Chcela som mu dopriať trojku so ženou, aktuálne (?) nechce. Čo mám robiť???
Raz som bola, kamarátka ma.nahovorila, boli sme mladé žaby...ja som išla len kvôli nej, lebo chcela ísť s frajerom a on s kamarátom...
Neviem co konkrétne chceš vedieť, ale s nikým si to tam rozdať nemusíte, ľudia sa na vás budú pozerať...A zrejme ich bude viac.
Tak navrhni partnerovi a uvidíš, čo on na to...len aby sa ti tam nevrhol na nejakú samicu a pôjdeš so slzami v očiach domov 🙂
A ja som tam sex nemala. Za mňa to bilo dosť trápne, keď tam na gauči niekto vrzal a ty nad ním.
@matkahelka Mňa inak zaujalo, že na to, aby si sa mohol pozerať na iných ako majú sex, potrebuješ už v dnešnej dobe odporúčanie 😂 Celkom by ma zaujímalo, ako také odporúčanie vlastne vyzerá. Predstavujem si niečo v štýle: "Držal očný kontakt, nepozeral sa na strop, ale veľmi cielene sa sústredil na akt. Nevysmieva sa partnerovi, že má malý penis. Dobre nás obidvoch povzbudzoval, po súloži ma pochválil, že mám pekné prsia. 10/10, odporúčame. Pozveme ho na pozeranie aj nabudúce."
Ahoj chod na amateri.sk
Su tam aj inzeraty ze muz hlada par len na pozeranie, aj dobre vyzerajuci. Alebo aj cez pokec najdes
@morpheuss take odporucanie ako si popisal ty si predstavuju pubertiaci. dospeli zreli, sudni ludia si pod pojmom odporucanie predstavia diskretneho cloveka, ktory vie do coho ide a nehlada za tym nic navyse.
@adrestia Ja by som po jednej skusenosti nikdy nesla nieco riesit pred nejakymi znamymi ( ak ich nepoznam iba napr z nejakeho uz takeho prostredia), staci, ze jeden z nich to nevezme psychicky dobre a mas problem na cele roky. Este ked som bola mlada zaba, tak kamaratka chcela, aby som presne sa takto na nich pozerala. Jej partner to nejak uplne nevedel spracovat a mali pol roka velky problem vo vztahu. Mne bolo divne s nimi potom komunikovat. Oni sa tam totiz vtedy predomnou pohadali a zjavne to islo dalej ta hadka.
pozerať sa môže akurát tak impotent..
@karolinakr toto ani nepis, lebo ti tu naložia, že si tučná mrochta s nulovým sexuálnym životom, ktorá sexuje max raz za mesiac a potme. 🙄😃
@aurora33 tak, ale vieš, logicky, zdravý chlap pôjde na to ako niekde stáť a slintať 😀
@aurora33 nie, to píšeme len tým, ktoré tučné mrochty skutočne sú.
@karolinakr vsak ja viem 🙂

@misiak7777 ja z nech uchyla ani chuderu nerobím.