Máte stáleho milenca na zavolanie?
Dobry vecer. Zaujimalo by ma, ci vy, nezadane mate niekoho takeho, kto je "stale po ruke" ? proste viete ze mu zavolate a pride, alebo pridete k nemu a dostanete co si zelate. Myslim samozrejme, sex, nehu. Resp. ako dlho tento sposob vyuzivate, ako casto? a je ich viacero alebo jeden? Tie co maju manzela, alebo to chcu hejtovat sa prosim nezapajajte. Zaujima ma vyslovene na co sa pytam, Dakujem.
Keď som bola mladá a slobodná, a užívala som si život naplno a neriešila nič vážne, tak som mala vždy niekoho po ruke, keď som chcela. Nápadníkov bolo veľa a vedela som ich využiť, keď som daco potrebovala 🙂
Troll
Úchyl. Fuj. Aj chceš vedieť šťavnaté detaily predpokladám. Nič ťa do toho nie je, kto ti na tieto honičské nezmysly reaguje. Si na verejnom fóre.
@anonym_eb526b tak ja neviem, ale podla mňa je dnes toľko stránok aj zadarmo na honenie si, že na takéto diskusie asi nie sú úplne odkázaní. či?
@anonym_autor ja nie, ale.kamoska mala ženača, čo mu žena doma nedala, stále došiel, keď zavolala, hneď, v bloku tom istom žil. 🤣
Nikdy ked som bola nezadana (aj dlhu dobu) som nikoho takeho nemala. Citila by som sa ako stetka 😊
Samozrejme - proti gustu ziaden disputat.
Kedysi, keď som bola mladšia, tak áno, jedného. Náhodou to bolo úplne super, poznali sme sa dlhšie, nebol úplne v partií, ale zase žiaden cudzí náhodný. Boli to skôr také víkendové stretnutia. Myslím, že sme v takom podobom období našli partnerov, tak to tým aj skončilo, ale milý chalan, rada naňho spomínam 🙂 aj keď, teraz je už komplet plešatý.. good for me 😇
@anonym_autor ja nie, ale.kamoska mala ženača, čo mu žena doma nedala, stále došiel, keď zavolala, hneď, v bloku tom istom žil. 🤣
@anonym_8a6976 🤮
@anonym_autor tí chlapi sú fakt hrozní. Prídu na zavolanie za účelom sexu.
@anonym_autor nemam, pretoze nejsom tak zufala a plytka, aby som niekoho mala len na sex. Mam vacsiu hodnotu
Mala som ked som bola nezadana. Ale on bol zadaný tak som sa aspoň deň do predu musela ozvať. Ale vedel niekedy prísť aj “na zavolanie”. Alebo doma povedal že ide na sluzobku a nol u mna pár dni.
Ano a dokonca medzi vzťahmi stále toho istého 😂. S prestávkami to trvalo asi 5 rokov. Sem tam sme spolu zbehli aj na kávu. Zamilovaný sme do seba neboli skôr išlo len o fyzickú príťažlivosť.
Mala som ked som bola nezadana. Ale on bol zadaný tak som sa aspoň deň do predu musela ozvať. Ale vedel niekedy prísť aj “na zavolanie”. Alebo doma povedal že ide na sluzobku a nol u mna pár dni.
@anonym_a7bb64 hnus🤮

Úchyl. Fuj. Aj chceš vedieť šťavnaté detaily predpokladám. Nič ťa do toho nie je, kto ti na tieto honičské nezmysly reaguje. Si na verejnom fóre.