Máte tajné predstavy, ktoré máte iba vo svojej hlave?
Ahojte. Tato tema je iba na odlahcenie a volna predstava nikomu neublizi. Mate tajne predstavy ktore mate iba vo svojej hlave a viete ze sa aj tak nikdy nestavu s vasim partnetom? Zaujima ma po com zeny tuzia. Rozumiem ze pridu aj silno vtipne komentare ale anonymne by mohla niektora pustit fantaziu. Pekne sviatky.
No nepochopím,ako môže niekoho vzrušiť ,keď sa mi niekto iný vešia na moju lásku,alebo ako niekto iný "práši" mňa pred mojou láskou 🙄. Viem že sme rôzni,ale za mňa,toto z láskou a vzťahom nemá nič spoločné. Keby som niečo podobné navrhla chlapovi,nestihla by som dopovedať a letela by som bez varovania a tak podobne,keby mi niečo podobné navrhnú,ani by nestihnú dopovedať 😁. Ja by som sa možno aj dorevala od sklamania,zlosti a hnevu 😏.
@anonym_autor Mať sex s dvoma mužmi naraz - konkrétne s kamarátom môjho priateľa…
@anonym_autor Mať sex s dvoma mužmi naraz - konkrétne s kamarátom môjho priateľa…
@nikoletta1712 a on to vie? Ten kamarat? alebo ani netusi? Podla mna tusi. A trojka by doma nepresla?
Samozrejme. Keby nam na cele bolo vidno nase fantazie, hanbime sa vyjst von,
@anonym_autor Gilian Anderson nedávno vydala knihu kde sú zozbierané sexuálne fantázie žien.
@anonym_autor keď sa dvojičky zobudia v noci, alebo ráno skôr alebo aj normálne ráno o 7 ...si predstavujem aké je to byť nejakou princeznou, že zazvoní na zvonček a niekto jej príde tie deti zobrať a ona si pokojne môže pospať

@minenkaa ty si ťava
@rozculena tak to potom tie kone aspoň dočiahnu a nebudem musieť na špičkách stat