icon

Máte tajné predstavy, ktoré máte iba vo svojej hlave?

22. dec 2025

Ahojte. Tato tema je iba na odlahcenie a volna predstava nikomu neublizi. Mate tajne predstavy ktore mate iba vo svojej hlave a viete ze sa aj tak nikdy nestavu s vasim partnetom? Zaujima ma po com zeny tuzia. Rozumiem ze pridu aj silno vtipne komentare ale anonymne by mohla niektora pustit fantaziu. Pekne sviatky.

Strana
z2
minenkaa
22. dec 2025
@rozculena

@minenkaa ty si ťava

@rozculena tak to potom tie kone aspoň dočiahnu a nebudem musieť na špičkách stat

minenkaa
22. dec 2025
@sevrin

@minenkaa tak to by si si aj na mojom koníkovi mohla zajazdiť....
😅

@sevrin pisem o koňoch a nie o málinkom konikovi

sevrin
22. dec 2025
@minenkaa

@sevrin pisem o koňoch a nie o málinkom konikovi

@minenkaa tak keď zvládneš 30cm, ty si potom už iný level.

zuzanita1609
22. dec 2025

No nepochopím,ako môže niekoho vzrušiť ,keď sa mi niekto iný vešia na moju lásku,alebo ako niekto iný "práši" mňa pred mojou láskou 🙄. Viem že sme rôzni,ale za mňa,toto z láskou a vzťahom nemá nič spoločné. Keby som niečo podobné navrhla chlapovi,nestihla by som dopovedať a letela by som bez varovania a tak podobne,keby mi niečo podobné navrhnú,ani by nestihnú dopovedať 😁. Ja by som sa možno aj dorevala od sklamania,zlosti a hnevu 😏.

anonym_dba0a5
22. dec 2025
@goodidea

@ankare áno ženy vzrušuje keď vidia že ich partner je žiadaný,je to úplne normálne a bežné 🙂

@goodidea ktorú ženu to vzrušuje? 🤣🤣 Uz som fakt čítala všetko

nikoletta1712
22. dec 2025

@anonym_autor Mať sex s dvoma mužmi naraz - konkrétne s kamarátom môjho priateľa…

autor
22. dec 2025
@nikoletta1712

@anonym_autor Mať sex s dvoma mužmi naraz - konkrétne s kamarátom môjho priateľa…

@nikoletta1712 a on to vie? Ten kamarat? alebo ani netusi? Podla mna tusi. A trojka by doma nepresla?

anonym_478503
23. dec 2025

Samozrejme. Keby nam na cele bolo vidno nase fantazie, hanbime sa vyjst von,

marylynn
23. dec 2025

@anonym_autor Gilian Anderson nedávno vydala knihu kde sú zozbierané sexuálne fantázie žien.

anonym_e3f836
23. dec 2025

@anonym_autor keď sa dvojičky zobudia v noci, alebo ráno skôr alebo aj normálne ráno o 7 ...si predstavujem aké je to byť nejakou princeznou, že zazvoní na zvonček a niekto jej príde tie deti zobrať a ona si pokojne môže pospať

Strana
z2