icon

Máte tajné predstavy, ktoré máte iba vo svojej hlave?

22. dec 2025

Ahojte. Tato tema je iba na odlahcenie a volna predstava nikomu neublizi. Mate tajne predstavy ktore mate iba vo svojej hlave a viete ze sa aj tak nikdy nestavu s vasim partnetom? Zaujima ma po com zeny tuzia. Rozumiem ze pridu aj silno vtipne komentare ale anonymne by mohla niektora pustit fantaziu. Pekne sviatky.

Strana
z2
martinmmartin
22. dec 2025

Ano ano , Prave prepusteny kriminalnik v najlepsich rokoch ktory si vstupil hlboko do seba a je na ceste polepsenia s cielom byt idealny partner s vypracovanym telom z basy a jamkami na lickach

enmery
22. dec 2025

Viacerí muži naraz...vyleštia vsetko, menu ako od top kuchára, pripravené filmy, napustená vaňa, urobený nákup, navarené na týždeň, vychladené víno a lusknutim prsta zmiznú a ja si to všetko užijem a pôjdem max na WC.😄

minenkaa
22. dec 2025

@anonym_autor ja veľmi túžim mať sex s koňom vlastne s tromi a byt ako slnečnica

enmery
22. dec 2025
@minenkaa

@anonym_autor ja veľmi túžim mať sex s koňom vlastne s tromi a byt ako slnečnica

@minenkaa Vyzobaná...🤣

minenkaa
Odpoveď bola odstránená
ankare
22. dec 2025

@anonym_autor Jasné,že áno

goodidea
22. dec 2025
@ankare

@anonym_autor Jasné,že áno

@ankare prezraď🙂

ankare
22. dec 2025
@goodidea

@ankare prezraď🙂

@goodidea Napríklad mňa vzrusuje pri sexe, keď si predstavujem, že manžela zvádza cudzia žena. V skutočnosti by som ju ale asi zabila. 😅🤣

autor
22. dec 2025
@ankare

@goodidea Napríklad mňa vzrusuje pri sexe, keď si predstavujem, že manžela zvádza cudzia žena. V skutočnosti by som ju ale asi zabila. 😅🤣

@ankare vdaka za prvy normalny prispevok 🥂

sevrin
22. dec 2025
@minenkaa

@minenkaa tak to by si si aj na mojom koníkovi mohla zajazdiť....
😅

yoginka231
22. dec 2025

Haha. Ja mám tiež kadejaké predstavy. Napríklad sa občas vraciam ku svojmu toxickému bývalemu. Mali sme úplne skvelú chémiu a trochu mi to chýba, ale zase bol tak toxický a tak mi ničil život že viem že čo chcem pre seba. Čiže fantázie sú v pohode, ale treba prioritizovat rozum.

autor
22. dec 2025
@yoginka231

Haha. Ja mám tiež kadejaké predstavy. Napríklad sa občas vraciam ku svojmu toxickému bývalemu. Mali sme úplne skvelú chémiu a trochu mi to chýba, ale zase bol tak toxický a tak mi ničil život že viem že čo chcem pre seba. Čiže fantázie sú v pohode, ale treba prioritizovat rozum.

@yoginka231 super vdaka

goodidea
22. dec 2025
@ankare

@ankare áno ženy vzrušuje keď vidia že ich partner je žiadaný,je to úplne normálne a bežné 🙂

lenka.25
22. dec 2025

Pri pozeraní péčka s mužom a keď je tam trojka , veľa krát si tam predstavím seba s mužom a mojou prvou láskou

autor
22. dec 2025
@lenka.25

Pri pozeraní péčka s mužom a keď je tam trojka , veľa krát si tam predstavím seba s mužom a mojou prvou láskou

@lenka.25 🥂

zuzanita1609
22. dec 2025

Tak mňa by nevzrušilo,keby sa to týka nejakej trojky, či môj chlap s inou (by lietalo všetko,chlpy,vlasy,perie...🤭). Ale vzrušilo by ma, kebyže je môj chlap dlho bez sexu, nadržaný ako "besný Fred", zviazaný niekde na stoličke a nemohol by sa má ani dotknúť,len prosiť aby som sa ho dotkla ja 🤭😈.

autor
22. dec 2025
@zuzanita1609

Tak mňa by nevzrušilo,keby sa to týka nejakej trojky, či môj chlap s inou (by lietalo všetko,chlpy,vlasy,perie...🤭). Ale vzrušilo by ma, kebyže je môj chlap dlho bez sexu, nadržaný ako "besný Fred", zviazaný niekde na stoličke a nemohol by sa má ani dotknúť,len prosiť aby som sa ho dotkla ja 🤭😈.

@zuzanita1609 🤣🥂🥂🥂🥂

anonym_200e26
22. dec 2025

@anonym_autor ehm, som dlho bez chlapa, takže sex chyba, často sa mi sníva taký živočíšny sex, žiadna romantika.
Posledný partner bol taký romantik, sviečky a tak, a to ma teda nebavilo 😂

autor
22. dec 2025
@anonym_200e26

@anonym_autor ehm, som dlho bez chlapa, takže sex chyba, často sa mi sníva taký živočíšny sex, žiadna romantika.

@anonym_200e26 chcecto toho kriminalnika pre zmenu 🥂

petulda333
22. dec 2025

Tiez mam nejake predstavy,vela sme si splnili,dalsia bude na rade ked budeme sami bez deti...a su aj take ktore ma lakaju ale neurobim to,znicilo by to manzelstvo

minenkaa
22. dec 2025

MK ja neviem čo vám behá v hlavách ale čítajte

https://zdravopedia.sk/semena-a-orechy/slnecnic...

ankare
22. dec 2025
@goodidea

@ankare áno ženy vzrušuje keď vidia že ich partner je žiadaný,je to úplne normálne a bežné 🙂

@goodidea Trošku to upravím. Najviac ma vzrušuje, že sa akoze vzrusuje môj manžel nad tou kočkou. Že ho ona dráždi, že je z nej hotový. 🫣

ankare
22. dec 2025
@petulda333

Tiez mam nejake predstavy,vela sme si splnili,dalsia bude na rade ked budeme sami bez deti...a su aj take ktore ma lakaju ale neurobim to,znicilo by to manzelstvo

@petulda333 tretí človek počas sexu?

ankare
22. dec 2025
@anonym_200e26

@anonym_200e26 Mňa vie práveže najviac rozohnit nežný a pomaly sex.

mane01
22. dec 2025

@anonym_autor mám, ale nenechávam si ich pre seba, môj muž o nich vie a ja viem o tých jeho… sú to len fantázie a je vzrušujúce vedieť, o čom ten druhý fantazíruje.

anonym_ac1afb
22. dec 2025

ja mám že si ho muž predomnou vyhoní , nechce to vobec urobiť dokonca sa ho ani nedotkne ked sa pozerám je dosť neskúsený vela som ho musela naučit a už je to super ale stále sa nevie tak odviazať ako by som chcela

bomba36
22. dec 2025

Áno, dnes som mala sen že som zaparkovala auto v potoku. Pekne som si ho naštartovala a vyšla von. To by sa mi s mužom nestalo, nadával by ako chorá vrana tri dni 😂

petulda333
22. dec 2025
@ankare

@petulda333 tretí človek počas sexu?

@ankare mozno aj stvrty 😁 predstava je to super ale neviem ci by som sa v skutocnosti cez to preniesla 🫣

rozculena
22. dec 2025
@minenkaa

@minenkaa ty si ťava

sticker
rozculena
22. dec 2025

@anonym_autor prišla som ku slovu partner ...aaaa....takže nič,ja mám iné predstavy,nie sexuálne😂

Strana
z2