Milenec sa mi po sexe nikdy neozve
Zaujíma ma váš názor popr. podobná skúsenosť s milencom. Mám milenca s ktorým sa občas stretneme, všetko je fajn, obidvaja si to užívame. Po sexe sa mi však nikdy neozve. Príde mi také odmerané. Chýba mi k tomu aj iný kontakt, keď som mu to naznačila nič sa nezmenilo. V sexe sme obaja spokojní, ale píšeme si len keď sa dohadujeme znovu na stretnutí. Dosť mi to prekáža. Čo s takýmto chlapom? Je to ako začarovaný kruh, páči sa mi s ním, čo je fajn pocit a naopak z tejto ignorácie mám zlý pocit...Mám druhého nápadníka, ktorý je veľmi pozorný a milý. Chcel by sa so mnou stretávať, poznám však jeho ženu a to mi dosť prekáža...Pripadám si ako v pasci. Neviem sa pohnúť správnym smerom, čo s jedným ani s druhým...
@kittykat22 no ono sa aj vraví,že karma je zdarma.
Chlap,ktorý ostane so ženou a roky si vyprázdňuje gule s milenkami je chrapun.
Ale žena ,ktorá sa vždy zhodou okolností zamiluje do ženatého chlapa,to tiež by sa dalo nejak nazvať.
Tak ale možno to vždy bola tá pravá láska a dotyčný jej nasľuboval hory doly,že sa rozvedie ...tak,nie?
@nini1978 mozem ta ubezpecit, ze kamaratky boli presvedcene ze ich manzelky su bestie. Leb nic doma nerobia, len z muzov nich tahaju peniaze, ako doma nemaju sex, ako su deti papulnate - vsetko info od muzov. A ako sa uz idu rozviest. Ale vzdy do toho nieco prislo. Najskor narodeniny, vianoce, ochorel svokor, milion vyhovoriek. Do toho sa 2x rozisli - samozrejme vzdy priliezol ako sa uz ide rovadzat. Samozrejme ti muzi klamari ultra. Lenze baby zamilovane a sproste. A vies co? Baby skoncili same, ale muzom samozrejme zahrievaju postele ine (mladsie) milenky. By si neverila ako chlap ohovori svoju zenu ako najhorsiu chuderu a potom ide domov a uziva si full service ktory mu robi.
@km22 milenecky vztah je o tom, uzit si spolu sex a nic viac, ziadne nazvys bozky dotyky objatia telefonaty kto mal aky den...no love, no emotions, just sex...
@kittykat22 je to otras. Človeku sa až veriť nechce,ale to si uvedomujem,že pre niekoho normálne,pre mňa nepredstaviteľné.ja by som sama so sebou nevydržala žiť v takom klamstve.
Ale poviem si,odrbal ma raz,už nenaletim chrapunom ženatým.
Musí byť hrozné byť sama,nemať rodinu,deti a plakať nad posranym životom
A prečo je iba milenec? Lebo ste zadaní?
Zeny su ine ako muzi, muz dokaze mat sex zvacsa ako sport, zabavu, sex skonci, muz ide domov a na milenku ani nepomysli. Zeny malokedy dokazu mat milenecky vztah, zvacsa casom chcu viac. Mozu hovorit spociatku, ze vsak jasne milenecky vztah nic viac a nakoniec svoje sluby nedokazu dodrzat 🙂. Vlastna skusenost 🙂. Jednoducho ak je miolenecky vztah musis si muz drzat odstup a henten to asi vie 🙂. Preto sa drzi v uzadi. LEbo ak by venoval viac casu baba sa po case do neho zalubi. Preto muzi su nachylnejsi na nezavazny sex. Zeny su jednoducho vyrobene na vztahy a nikdy nebudu v tomto chlapmi 🙂.
Zaujimali ma nazory skusenych zien, kedze s chlapmi vela skusenosti nemam, nakolko som bola verna dlhe roky svojmu manzelovi. Az kym ma nepodviedol a neposralo sa to cele. Nespavame spolu a preto to riesim milencom. Necakam od milenca vazny vztah, viem ze ide len o sex. Asi som naivne verila ze k mileneckemu vztahu patria aj ine pekne veci.Dakujem za vase nazory ☺
@km22 nie, nepatria 🙂
@cippi ahoj, si muz?
Dúfam, že k takému spôsobu života nikdy neklesnem. A ak aj áno, verím, že bude nablízku človek, ktorý by ma prefackal.
@evka258 je to snad jej vec, nie?
Neviem aké ste mali všetky milenecké “vzťahy” ale ja som mala aj taký že sme chodili spolu na obed, na večeru, športovať a pritom sme od seba nič viac neočakávali. Proste občas sme sa dohodli že si zájdeme spolu napr na nejakú turistiku, potom na večeru a skončili sme v hoteli. Taký kamarátsky vzťah s výhodami. Občas mi zavolal či nejdem na obed, alebo mi sem tam napísal nejakú šteklivu správu.
K tomu že ma autorka manžela a že sa obzerá po ženatom sa nevyjadrujem.
@dominikac321 veď ja píšem o sebe. A keď je to jej vec, tak prečo to tu rozoberá.
Nemam osobnu skusenost, ale pre mna bol vzdy pojem milenec niekto, do koho sa zena zamiluje pocas vztahu s inym, uzivaju si vasnive chvile, tajne obedy, stretnutia, dovolenky. Nie niekto, s kym si len zasexuje.
Ale toto ocividne tvoj pripad nebude, on chce proste len niekoho na sex. Takze bud budes robit matrac aj nadalej, alebo to ukonci. Co by som vsak rozhodne ukoncila, je manzelstvo. Na co zit v takom zvazku? Radsej slobodna a najst si normalneho partnera ako mat na krku 2 chlapov a ani jeden z nich ti nedava to, co potrebujes.
A ja som asi konečne pochopila, kde sa ešte aj v twjto vyspelej dobe berú pohlavne choroby, manželia majú milencov, tí ich milenci majú partnerov, tí majú ďalších milencov a už to jede...choré celé, ved ked mám nefungujúce manželstvo, ukončím ho a nájdem si normálny fungujúci vzťah a nebudem ostávať v nefungujúcom vzťahu a sexovať krížom krážom
Sodoma gomora toto 😂😂🙏
@ptmt1011 a co tak neriesit co si kto robi vo svojom vztahu? netyka sa to, nezijes s nimi tak naco sa v tom rypat, co ked im to obom takto vyhovuje? to ze clovek sa zveri s niecim na socialnej sieti znamena ze musi ratat s kadejakymi komentarmi ale naco toto pohorsovanie a hladanie rieseni za nu...keby sa kazdy staral o seba o kazdeho by bolo postarane

jeden milenec, druhy zenaty. Hladaj si radsej niekoho suceho na vztah.