Milenka ženatého muža

12. dec 2023

Dobrý deň . Vopred sa ospravedlňujem za anonym ale pre chúlostivú tému volím radšej tuto formu. Moja najlepšia priateľka bola približne 2 a pól roka milenkou ženatého muza.majú spolu polročného syna.trávili spolu dni aj noci ale samozrejme ako som jej aj ja hovorila, keď prišlo na lamanie chleba vybral si svoju ženu a kamosku opustil.ona sa teraz opúšťa a začala piť alkohol.prosím ženy dajte mi pre ňu radu (aj facka?) nech sa úplne nezruti.neviem sa už na ňu pozerať.schudla 10 kíl cca a zo ženy,ktorá nedopila pohár sampusu na Silvestra sa stala chodiaca troska.ďakujem

dskjhfdlkdjhl
12. dec 2023

O dieta sa jej kto stara? Lebo sa jej moze stat, ze jej ho odoberu. Toto by ju neprebralo, keby si jej vysvetlila?

ariannazara
12. dec 2023

To jej mohlo dôjsť už hneď na začiatku, teraz už je neskoro. Ale tak tiež by ma to mrzelo keby kamoška bola v takom stave. Snáď sa len koli dieťaťu uvedomí.

autor
12. dec 2023

@dskjhfdlkdjhl toto jej hovorím aj ja ale ona hovorí že dieťa nie je oficiálne jeho takze nikto nič nemôže.ale presne som jej aj ja hovorila ze keď bude piť aby jej dieťa nezobrala sociálka.ona s tým malým žije sama

dskjhfdlkdjhl
12. dec 2023

Ono je uplne jedno, ci je dieta oficialne jeho, staci, aby ju niekto udal, ze pije a nestara sa o dieta, alebo napr. sa nebodaj opita dotrepe s dietatom k pediatricke a uz ma socialku na krku. Nehovoriac o tom, ze pod vplyvom moze aj nechtiac dietatu ublizit. Ak jej nezalezi na dietati, tak potom jej asi sotva oci nieco otvori.

januska12323
12. dec 2023

Jeho dieťa nie je ale jej áno. Ak je pri ňom opitá a niekto ju nahlási môže mať sakra problémy.

tiika
12. dec 2023

Ako dlho to trvá? Smútok je dobre vyplakať a čas lieči rany, no odtiaľ potiaľ.
Nuž nie je prvá, ani posledná. Chyby robíme všetci. Kvôli tomu ešte nemusí mat pobabrany život a jej synček s nou. Skús nech sa cielene zameria na pozitíva, hľadá veci, za ktoré môže byt vďačná. Treba si to však pripomínať každý deň a každý deň niečo nájsť. Ma kde byvat? Ma zdravé dieťa? Rodičov, ktorí jej pomôžu? Kamarátku, ktorej sa môže vyplakať.. Potom môžete porozmýšlať, aké ma možnosti. Čo môže robiť. Dať si nejaký primeraný a dôkladný cieľ. Čo ju v živote čaká, na čo sa môže tesit? A čo môže robiť práve v tejto chvíli.. dať si sprchu, pustit hudbu, ísť na prechádzku?
A ty môžeš robit sprievodcu a najmä počúvať. Akurát dohliadnuť nech sa niekde nezacykli a mysli trosku konštruktívne.

egonsk
12. dec 2023

polrocne dieta, cize koji a este pije? To chce z toho decka spravit alkoholika, alebo mu znizit IQ na uroven hupacieho konika?

syslik81
12. dec 2023

@egonsk nie kazda zena koji 😉 existuje aj UM

jaskolka
12. dec 2023

@egonsk nemusí ho dojčiť. No opitá matka a polročné úplne na ňu odkázané dieťa... To je veľmi zlá kombinácia aj bez dojčenia.

jaskolka
12. dec 2023

Jednoznačne keď to tak zle znáša, tak potrebuje asi aj pomoc odborníka. V rodine nemá niekoho, kto by bol momentálne s nou? A hlavne dával pozor aj na dieťa? Lebo 6 mesačne bábätko je absolútne odkázané na druhú osobu a ak je ta "odpilena" tak to môže zle dopadnut.
A áno, socialka jej ho môže zobrať, je jedno, ci ma v RL uvedeného otca alebo nie.

zuzinka888
12. dec 2023

Tiez sa priklanam k nazoru- "ze najlepsia" facka pre zenu je list z oznamenim so socialky o navsteve. A ze planuju vykonat dohlad.

domkakvet
12. dec 2023

Co cakala, ved iny zaver ani nemohol byt.

hankm
13. dec 2023

Furt tvrdim, ze manzelka je najefejtivnejsie afrodiziakum.

pochod
16. dec 2023

Hhhh karma je zdarma snáď si aj toho hajzla najde a pošle ho do kelu jeho žena