Milovanie po päťdesiatke
Sme spolu 30 rokov a môj manžel (55 rokov) má stále záujem o milovanie so mnou (56 rokov). Minimálne raz za týždeň, najlepšie asi možno aj každý deň. Je to normálne? Mňa to mierne povedané už nebaví. Robím to len kvôli nemu, ale zakaždým si to viac menej iba odtrpím. Ak by som ho odmietla, on ma bude rešpektovať. Iné vzťahy mimo manželstva nemá. Celkovo naše manželstvo funguje OK. Aké máte skúsenosti? Je normálny? Som normálna?
Ja uz nechápem, ked sa chce jeden z párov každý deň milovať, problém. Ak sa nechce milovať tiež problém. Wtf? 🙈🤣
@bastet7 A si uz po prechode, predpokladam..libido nemusi byt uz najvyssie, ale zase naopak, ak by ti prinasal sex uspokojenie, tak ho asi neodtrpis. Dosahujes orgazmus? Pouzivate gel na zvlhcenie, aby to bolo pre teba vo najprijemnejsie? Mate predohru? Ci len sa nastavis a cakas, kym bude? Ja mam o viac ako desat rokov menej ako ty, prechodom este neprechadzam, tak neviem posudit, ako to bude neskor. Ale zase, ak ste tak dlho spolu, ma urcite zmysel si to este uzivat aj v posteli, utuzuje to vztah ako taky..a aj zdravie - je dokazene, ze aj ty si udrzujes zdravie panvoveho dna, nebudes tak skoro inkontinetna, tvij muz prostatu odlahcuje..ale zase bavit ta to musi..to je iste
Ja uz nechápem, ked sa chce jeden z párov každý deň milovať, problém. Ak sa nechce milovať tiež problém. Wtf? 🙈🤣
@minenkaa
@laila22
@stellarstar
Ste ma potešili, že nieje úchyl. 🙂
@bastet7 A si uz po prechode, predpokladam..libido nemusi byt uz najvyssie, ale zase naopak, ak by ti prinasal sex uspokojenie, tak ho asi neodtrpis. Dosahujes orgazmus? Pouzivate gel na zvlhcenie, aby to bolo pre teba vo najprijemnejsie? Mate predohru? Ci len sa nastavis a cakas, kym bude? Ja mam o viac ako desat rokov menej ako ty, prechodom este neprechadzam, tak neviem posudit, ako to bude neskor. Ale zase, ak ste tak dlho spolu, ma urcite zmysel si to este uzivat aj v posteli, utuzuje to vztah ako taky..a aj zdravie - je dokazene, ze aj ty si udrzujes zdravie panvoveho dna, nebudes tak skoro inkontinetna, tvij muz prostatu odlahcuje..ale zase bavit ta to musi..to je iste
@dadis
Nastavím sa a čakám. Predohra by to len predlžovala.
toto určite zas puse nejaké 16 ročne decko
Môj muž má 54 a tiež by chcel aj každý deň.
Myslím, že je to fajn, keď má na teba chuť aj po 30 rokoch...
@bastet7 mam susedov 70 ročný obaja, a on chce ešte stále sex. Tiež som sa čudovala.
@bielasovicka boze nestras😀
Mam 55 a teda, neviem si zatial predstavit byt bez intimity.... ved to je nielen prijemne, ale aj utuzuje vztah. Nemyslim si, ze milovanie v tomto veku je cez ciaru. Ja sa teda este vobec necitim do stareho zeleza. Patrala by som po tom, preco sa tebe nechce, co je za tym? Telesne prekazky? Psychika? Unava? So vsetkym sa da nieco robit. Ja nevidim dovod ukracovat sa o prijemne v zivote....
Poznám 40 ročné ženy, ktoré tvrdia, že už sú staré na sex a tiež len otrčia rozkrok mužovi, aby sa nepovedalo...ale...muž z toho nemá nič...tak potom hľadá inde...
Poznám 40 ročné ženy, ktoré tvrdia, že už sú staré na sex a tiež len otrčia rozkrok mužovi, aby sa nepovedalo...ale...muž z toho nemá nič...tak potom hľadá inde...
@earlgrey A nema v tom prsty aj ten muz? Ze sa uspokoji so sexom bez zeninho orgazmu? Co nezide nizsie a nespravi ju, ze jej dekel odstreli? Sa necudujem, ze tie zeny nebavi robit muzom matrac. Podla mna malokedy ide o jednostrannu chybu.. a ze ti muzi si hladaju milenky, je tiez otras..
@earlgrey A nema v tom prsty aj ten muz? Ze sa uspokoji so sexom bez zeninho orgazmu? Co nezide nizsie a nespravi ju, ze jej dekel odstreli? Sa necudujem, ze tie zeny nebavi robit muzom matrac. Podla mna malokedy ide o jednostrannu chybu.. a ze ti muzi si hladaju milenky, je tiez otras..
@dadis No ako sa to vezme 😉 nie len muži hľadajú milenky, ale aj ženy, ktorých muži doma neuspokoja dostatočne...🤷♀️ a áno...chyba je na oboch stranách, pravdepodobne...len čo poznám ženy, oni odmietajú práve z toho dôvodu, že si myslia, že sú už na sex staré ...ako tu píše autorka a tiež na mužov nadávajú, že sú určite chorí, keď chcú sex aj v takom veku a to tí muži nemajú ani 50...
@dadis No ako sa to vezme 😉 nie len muži hľadajú milenky, ale aj ženy, ktorých muži doma neuspokoja dostatočne...🤷♀️ a áno...chyba je na oboch stranách, pravdepodobne...len čo poznám ženy, oni odmietajú práve z toho dôvodu, že si myslia, že sú už na sex staré ...ako tu píše autorka a tiež na mužov nadávajú, že sú určite chorí, keď chcú sex aj v takom veku a to tí muži nemajú ani 50...
@earlgrey Nuz, nie je to idealne. Ja mam 44 a teda stara sa necitim. V 35 by som mozno tvrdila, ze po 40 uz to nebude nic pre mna, ale teraz to vidim inak. Sice uz nemam take libido, citim to najma tak, ze uz ma menej pritahuju cudzi muzi ako kedysi, ale stale je sex pre mna prijemny a uzivam si ho.
@earlgrey Nuz, nie je to idealne. Ja mam 44 a teda stara sa necitim. V 35 by som mozno tvrdila, ze po 40 uz to nebude nic pre mna, ale teraz to vidim inak. Sice uz nemam take libido, citim to najma tak, ze uz ma menej pritahuju cudzi muzi ako kedysi, ale stale je sex pre mna prijemny a uzivam si ho.
@dadis myslím, že je to o nastavení...psychika robí veľa...a hlavne je dôležité koho máš vedľa seba ...
Žijeme v dobe, keď 50-ročná žena môže mať dieťa. Podľa mňa človek nie je starý na sex ani v deväťdesiatke. U nás v rodine mávajú ženy menopauzu okolo 55-ky. Moja babka s dedkom dodnes spolu správajú. A to majú pomaly 80. Môj dedo je športovec. Dodnes chodi do fitka. Babka dennodenne bicykel a dlhé prechádzky. Ale verím že su i skupiny ľudí ktorí nie sú na tom tak dobre zdravotne a umierajú pred šesťdesiatkou. Ale tak žiť 90 rokov a prvých 20 a posledných 40 bez sexu? A to mám 55 ročného muža. Ten by bral i trikrát denne. A máme dve malé deti.
@dadis
Nastavím sa a čakám. Predohra by to len predlžovala.
@bastet7 Predohra by to len predlžovala? Veď predohra je na to, aby sa obaja partneri naladili na sex. Človek nie je stroj, treba sa aj nejako navnadiť, nielen sa “nastaviť a čakať”. Aj to môže byť dôvod, že sa Ti do toho až tak nechce. A predohra nezačína 5 minút pred sexom. Môže to byť pokojne nejaká odvážnejšia SMS, zmienka o tom, čo sa bude ráno/na obed/večer medzi vami diať, príjemné rande, prechádzka po meste, masáž… Také to napätie, že sa tešíš, čo príde. Je dôležité sa dotýkať a zdieľať spolu intímno vo vzťahu.
Podla mna bezna vec, ludia po 50 nie su na tom nejak zle. Len sa o tom nehovori. Vela ludi ma mylny dojem, ze sex po 45 je nejake tabu.
Mam 56 rocneho nadriadeneho a asi ma manzelku ako si ty, lebo pravidelne si sex doplna s mojou 40 rocnou koleginou. Takze... divna si ty.
@dadis teraz si vezmi, ze moj chlap ma 40 a vyzera na 28, ani nesedivie, krasna postava. Tetky okolo si mysleli, ze on je take mlade stena. Neviem si predstavit, jeho nechat na pokoji v 44 rokoch 😂😂😂 To nie su ludia do srotu, ten mozno bude v 96 vyzerat na 50, tak dobre sa o neho staram 🙈😀😀 My sme toto inak diskutovali, ze ako mame 40 a nevidime rozdiel v tej intenzite.

@bastet7 co je na tebe nenormálne a čo je na ňom
nenormálne