Milovanie po päťdesiatke
Sme spolu 30 rokov a môj manžel (55 rokov) má stále záujem o milovanie so mnou (56 rokov). Minimálne raz za týždeň, najlepšie asi možno aj každý deň. Je to normálne? Mňa to mierne povedané už nebaví. Robím to len kvôli nemu, ale zakaždým si to viac menej iba odtrpím. Ak by som ho odmietla, on ma bude rešpektovať. Iné vzťahy mimo manželstva nemá. Celkovo naše manželstvo funguje OK. Aké máte skúsenosti? Je normálny? Som normálna?
Chudak chlap,ze nastavim sa a cakam.Vobec by som sa necudovala keby si nasiel milenku ale,ze ani minutu pri tomto tvojom pristupe.
55 roční je mladý chlap jasne že chce sex prečo by nie.Prečo by si mala byť stara.Sú aj taký čo to maju v 70 roční.Takže áno je to normálne.To že TY nechceš je vec druha.V tom by si nemala trpieť bud chceš alebo nie.Ak nechceš ON chce tak pôjde za druhou ale za to by si si mohla sama.Takže áno je to normálne.Nikdy by som sa nenútial do sexu keby som to nechcela.To muž mui citiť že nie si v pohode. Len preto to je lebo chce ON a keby bolo na tebe tak nie.Tak mu to povedz na úprimno.Lebo že TY to necheš neznamena že ani ON.Je mi to take dívne sa pretvarovať a spať s ním preto lebo ON to tak chce ja som na to stara.Hlúposť.VY dvaja ked ste toľko rokov v manželstva by ste sa o tom vážne mali porozpravať.Spať s mužom len preto že to chce ON a klamať mi príde voči nemu neférove.Treba sa porozpravať na rovinu a povedať.TY to už ani nechceš a ON nech sa zariadi podľa seba nechápem toto.Roky žiť s človekom a nepovedať mu niektore veci úprimne a na rovinu.Veľmi dívne.Skôr mi príde že v tejto veci je vás vzťah založeni na klamstve a pretvarke v tejto veci.Predsa ked s niekym nechcem sex tak sa nenútim.A ON neciti z teba že u teba nie je niečo v poriadku.Mať sex s vášne je ine ako mať sex s donutenia len preto že ON to tak chce ale TY nie.
@dadis
Nastavím sa a čakám. Predohra by to len predlžovala.
@bastet7 "Nastavím sa a čakám. Predohra by to len predlžovala." Toto vazne pises? 😬. A odkedy to takto mas? Mala si niekedy z toho sexu nieco?
No ja v Tvojom veku, kebyze nemam z toho mat prijemne pocity, tak sa mi tiez nechce a ani sa nenastavim teda. Mam sice o viac ako 10 rokov menej od Vas, male deti, takze som unavena, este dojcim, takze libido mam dost nizke, ale chlap ma vie presvedcit. Musim sa teda premoct skrz unavu, ale ked uz idem na to, tak sa snazim, nech ma z toho nieco aj muz, nebudem len lezat ako poleno a zaroven, aj muz sa snazi, aby mne bolo dobre. To Ti totalne vycisti hlavu, aj telu to pomoze, hormony, endorfiny a tak.
Tak neviem, aky sex ste mali predtym, ale ak takyto, ze len on si urobi dobre a cau, tak niet divu, ale je to strasne co i len citat, nie zazivat.
@bastet7 "Nastavím sa a čakám. Predohra by to len predlžovala." Toto vazne pises? 😬. A odkedy to takto mas? Mala si niekedy z toho sexu nieco?
No ja v Tvojom veku, kebyze nemam z toho mat prijemne pocity, tak sa mi tiez nechce a ani sa nenastavim teda. Mam sice o viac ako 10 rokov menej od Vas, male deti, takze som unavena, este dojcim, takze libido mam dost nizke, ale chlap ma vie presvedcit. Musim sa teda premoct skrz unavu, ale ked uz idem na to, tak sa snazim, nech ma z toho nieco aj muz, nebudem len lezat ako poleno a zaroven, aj muz sa snazi, aby mne bolo dobre. To Ti totalne vycisti hlavu, aj telu to pomoze, hormony, endorfiny a tak.
Tak neviem, aky sex ste mali predtym, ale ak takyto, ze len on si urobi dobre a cau, tak niet divu, ale je to strasne co i len citat, nie zazivat.
@nevenka “Nastavím sa a čakám. Predohra by to len predlžovala.” Mna to tiez zarazilo… neviem si to predstavit, snad iba vtedy, ked by bol chlap v posteli totalny sebec….
Zaujímavé informácie. Ďakujem vám všetkým za názory. Som rada, že nie som nenormálna 😁. Bežne sa o tom nerozpráva a som rada, že ste sa podelili o názory v oblasti do ktorých cudzích ľudí bežne nepúšťame.
@nevenka Ale v tomto nemusí byť len ten muž sebec, že sa urobí a čau...veď keď mu autorka len otrčí rozkrok z povinnosti...neužíva si to, tak ja na mieste toho muža, už sex s takou ženou nechcem a nájdem si na to niekoho iného...
@bastet7 ja uz tiez cakam kedy s tym prestane😆
@ibatanecnica prestane keď si nájde náhradu 😉
@ibatanecnica prestane keď si nájde náhradu 😉
@earlgrey Ze ty si vies predstavit byt nahradou takemu muzovi, je tvoja vec.
@earlgrey Nuz, nie je to idealne. Ja mam 44 a teda stara sa necitim. V 35 by som mozno tvrdila, ze po 40 uz to nebude nic pre mna, ale teraz to vidim inak. Sice uz nemam take libido, citim to najma tak, ze uz ma menej pritahuju cudzi muzi ako kedysi, ale stale je sex pre mna prijemny a uzivam si ho.
@dadis ako to myslis, ze ta uz menej pritahuju cudzi muzi?
Poznám 40 ročné ženy, ktoré tvrdia, že už sú staré na sex a tiež len otrčia rozkrok mužovi, aby sa nepovedalo...ale...muž z toho nemá nič...tak potom hľadá inde...
@earlgrey Ako tiež si myslím , že ženy z toho nič nemajú.Veď čo je dobré, to človek chce. Ale čo nie je dobré, to ani nechýba. Ale strašiť, že veď niekoho si nájde ..?! Nech si nájde! Kto má záujem o sebca, ktorý sa len vytriasť chce.
@earlgrey Ako tiež si myslím , že ženy z toho nič nemajú.Veď čo je dobré, to človek chce. Ale čo nie je dobré, to ani nechýba. Ale strašiť, že veď niekoho si nájde ..?! Nech si nájde! Kto má záujem o sebca, ktorý sa len vytriasť chce.
@eva112014 Nejde o strašenie...ale prečo by mal jeden z partnerov trpieť? len preto, že ten druhý nechce...čo je na tom sebecké?...absolútne nič...sex je súčasťou života...ak by môj partner nechcel sex...tak ideme od seba alebo si nájdem na to niekoho iného...a tak isto, ak by som jedného dňa nechcela ja...tak nech ide...alebo si nájde niekoho iného 😀

@dadis teraz si vezmi, ze moj chlap ma 40 a vyzera na 28, ani nesedivie, krasna postava. Tetky okolo si mysleli, ze on je take mlade stena. Neviem si predstavit, jeho nechat na pokoji v 44 rokoch 😂😂😂 To nie su ludia do srotu, ten mozno bude v 96 vyzerat na 50, tak dobre sa o neho staram 🙈😀😀 My sme toto inak diskutovali, ze ako mame 40 a nevidime rozdiel v tej intenzite.
@kiki68 ale potom si pozries, ze taky huliak oslavuje 50 a pri nom si viem predstavit, ze "vypnem" 🤣🤣 ale vraj ma nejaku mladu zenu 🤣🤣 ma moj obdiv