Môj manžel ma nechce
ahojte stalo sa vam uz nieco podobne ze vas manzel nechce
Nepises nic konkretnejsie, tak len opisem nasu sitiaciu. Moj manzel somnou tiez nikam nechodi,a ani nikdy nechodil, proste nie je ten typ. Nejak som mu to ani nezazlievala, ak by som ho prinutila , bol by cely cas oduty a aj tak by sa to pokazilo, takze radsej sa zabavime doma. Kym sme nemali deti, chodili sme s partiou , to este zvladal :D teraz mame dieta, tak par krat za rok to berie ako povinnu jazdu.
@simona1306 no on o dietati nechce ani pocut takze asi tak
Tvoj muž o deťoch nechce ani počuť a nikam ťa neberie tak čo si mala pred manželstvom ružove okuliare.Ani môj nieje typ že ideme spolu ON malo kedy somnou idem niekde že cestujem vtedy ale ináč nikde.Je introvert.
@dijka143 tak vidíš, máš to 🤣🤣🤣🤣román ma peknú manželku, tak sedí s nou doma, asi nechodíš do prace a ani nikam, lebo inak fajn výhovorka lenivého chlapa.
@maciatkolulu do prace chodim aj do mesta ale to on nevie
@dijka143 a ako si predstavujes to chodenie do mesta ? Ved na dovolenky spolu chodite, my ani tam ... ale chapem, nemam problem, vyrobim si 🙂
@simona1306 tak ze chodim s kamoskou na kavu normalne alebo na kolac a tak
To nie je normálny vzťah keď musíš potajomky chodit na kávu a drink.
@dijka143 tak chod s kamoskou. Ved pises ze ma 40rokov taky chlap ma uz ine zaujmy. Akoze nevidim do vasho vztahu ale tak myslim si ze kavy a kolace v meste uz nie su prenho takou prioritou. Prepac, ja sa ta nechcem nijak dotknut, ale riesis hluposti. Moj manzel ma 28 a teda uz v tomto veku je radsej ked si doma zapneme film a dame si pohar vina alebo pivo.
@simona1306 no on ano najlepsie lezat na gauci dat si vinko a pozerat dovolenky

V akom zmysle, nechce?