Môj manžel ma nechce
ahojte stalo sa vam uz nieco podobne ze vas manzel nechce
@dijka143 tak ak je chorobne ziarlivy tak to sa aai nezmeni a treba to poriesit ... Ale co sa tyka toho ze radsej doma sedi na gauci no tak tomu uplne rozumiem. Ma uz svoj vek na to aby sa motal niekde po meste na kavickach.
@simona1306 no ale ked ho volaju kamarati tak to ide do mesta na kavu
@dijka143 možno sa za teba hanbí..
@zuzana212722 on skor ziarli ako sa hambi
@dijka143 tak jasne, snimi asi nie je kazdy den
@dijka143 mne skôr príde ze sa nudíš a zakladas zbytočne diskusie
@simona1306 no to nie ale ten kamarat mu vravi keby som mal ja taku peknu zenu ako ty tak by som ju bral vsade a on na to ale vies aka je mica ze ona potrebuje svoj konfort ani na chate nechce spat ani nic
@zuzana212722 preco by som mala nudit
@dijka143 Ak sa ti teda nepaci zivot snim, nic ti nebrani aby si od neho odisla. Mas 25 zivot pred sebou. Mozes si najst chlapa ktory sa s tak krasnou zenou bude premavat po meste od rana do vecera :D A teda ak snim zostavas aj napriek tomu, a len sa stazujes asi u nho mas ten svoj komfort a vyhovuje ti to. A suhlasim aj stym ze sa nudis a preto si vytvaras problemy ...
@dijka143 pôsobíš ako pubertacka..nevieš poriadne opísať na jeden raz príspevok pôsobí stroho očividne sa nudíš..a chceš rozprudit diskusiu o ničom..skôr nemáš ani manžela ani frajera a zrejme ani prácu lebo ty riešiš zbytočne blbosti
@zuzana212722 nie prepac mam 25 rokov puberta je davno za mnou takze manzela mam a mam aj pracu
@simona1306 tak kazdemu clovekovi vyhovuje svoj domaci konfort na to sa nestazujem to je poriadku
@dijka143 no vies co ? ja skor vidim problem v tebe a nie v tvojom manzelovi ....
@simona1306 a aky problem vidis vo mne ?
A to naco ti je taky chlap?🤔 O detoch ani pocut,ty zivot pred sebou,on asi za sebou,usadly...Toto ma aku perspektivu? Ach to je tak,ked "nam na veku nezalezi,lebo sa lubime"...a potom po case vystupia generacne rozdiely na povrch.
@dijka143 No podla mna, myslis iba na seba a nie si prisposobivy typ. Proste ked nieco chces tak to musis mat, inak je problem .
@simona1306 viem sa prisposobit napr sa mi nepacila destinacia ktoru vybral na dovolenku ale potom so mu povedala moze byt skusime nieco nove
@dijka143 :D prepac musim sa smiat :D
@simona1306 v pohode zasmej sa
@dijka143 preoac neda mi to. Do akej destinacie si chcela ist a s akou si apokon suhlasila ?
@simona1306 no chcela som ist do bulharska a napokon som suhlasila s tureckom
@dijka143 :D no moja chyba :D zmylila som sa :D prajem ti teda aby si tvoj manzel uvedomil aka si krasna a ukazoval sa stebou kade tade cele dni ;)
@simona1306 tak uz ma svoj vek a asi nejako nepotrebuje chodit do mesta a chcem mat pokoj od vsetkeho

@zoro9836 nid nemame deti on nechce