Môj manžel ma nechce
ahojte stalo sa vam uz nieco podobne ze vas manzel nechce
@maminkadeticiek ako ja ho lubim aj on mna to zas nemozem povedat zeby zabudol na sviatok alebo na meniny to nie len proste nechce nikam ist okrem dovolenky
@dijka143 wow, máš 25, tvoj muž 40 a každý jeden máte iné zmýšlanie, on dieťa nechce, ty raz budeš chcieť, je žiarlivý, nikam s tebou nechce ísť, sleduje ťa na kamerách, tvoje vyjadrovanie katastrofálne, nevieš spravne napísať slová, ale hlavne, že nezabudne na sviatom a dovolenku.
@dijka143 a ty si tiez s tym vyrovnana ze deti nebudu?netuzis po nich???
@zdenkastanka ano som tak ked nechce respektujem ho
@dijka143 zlatko, ty si radšej vytiahni učebnice a uč sa lebo s takýmto vyjadrovaním neskončíš ani povinnú školskú dochádzku a so základným vzdelaním budeš maximálne cesty zametať. A nabudúce, keď tu budeš zakladať vymyslené témy si ich aspoň poznač do zošita, ked si nedokážeš zapamätať, že v inej téme máš priateľa, ktorý nikdy nebude tvojim manželom a 1 dieťa a ty chceš druhé, ale on nie. S takouto pamäťou a vyjadrovaním to musíš mať v škole ťažké a miesto toho, aby si sa učila sedíš na internete a vymýšlaš si bludy.
@dijka143 a co to jedno dieta teda?na to si zabudla ??

No to si si fantasticky zariadila zivot 🤦♀️25 rocna,uz vydata s takym vekovym rozdielom,decka nechce,mate uplne odlisne potreby a ocakavania.Pevne verim,se je aspon prachaty,leboinak naozaj nechapem naco si si takeho chlapa zavesila na krk.