icon

Môj manžel ma nechce

dijka143
11. jún 2022

ahojte stalo sa vam uz nieco podobne ze vas manzel nechce

Strana
z3
maminkadeticiek
11. jún 2022

No to si si fantasticky zariadila zivot 🤦‍♀️25 rocna,uz vydata s takym vekovym rozdielom,decka nechce,mate uplne odlisne potreby a ocakavania.Pevne verim,se je aspon prachaty,leboinak naozaj nechapem naco si si takeho chlapa zavesila na krk.

dijka143
autor
11. jún 2022

@maminkadeticiek ako ja ho lubim aj on mna to zas nemozem povedat zeby zabudol na sviatok alebo na meniny to nie len proste nechce nikam ist okrem dovolenky

lalenka33
11. jún 2022

@dijka143 wow, máš 25, tvoj muž 40 a každý jeden máte iné zmýšlanie, on dieťa nechce, ty raz budeš chcieť, je žiarlivý, nikam s tebou nechce ísť, sleduje ťa na kamerách, tvoje vyjadrovanie katastrofálne, nevieš spravne napísať slová, ale hlavne, že nezabudne na sviatom a dovolenku.

papywest
12. jún 2022

@dijka143 ešte pred mesiacom si mala len priateľa a teraz zrazu manžel? Jedno dieťa? A teraz nemáte dieťa?

oli18
12. jún 2022

@dijka143 no, vysvetlis nam to nejak, Dijka? 🙉

tncka
12. jún 2022

@dijka143 no uz by mal rozvodove papiere na stole...si este mlada,takto chces prezit svoj zivot? Doma trcat,deti v nedohladne,mozno vobec...Asi by som skusila to s nim este prebrat a ak sa nic nezmeni,isla by som svojou cestou

laila22
12. jún 2022

@oli18 dijka sa nudí.. ..to je celé..

zdenkastanka
12. jún 2022

@dijka143 a ty si tiez s tym vyrovnana ze deti nebudu?netuzis po nich???

dijka143
autor
12. jún 2022

@zdenkastanka ano som tak ked nechce respektujem ho

sisa_s
12. jún 2022

@dijka143 pekne, ze reagujes iba na vybrane otazky 😉 preco klames o detoch? Raz mas, potom nemas

lalenka33
12. jún 2022

@dijka143 zlatko, ty si radšej vytiahni učebnice a uč sa lebo s takýmto vyjadrovaním neskončíš ani povinnú školskú dochádzku a so základným vzdelaním budeš maximálne cesty zametať. A nabudúce, keď tu budeš zakladať vymyslené témy si ich aspoň poznač do zošita, ked si nedokážeš zapamätať, že v inej téme máš priateľa, ktorý nikdy nebude tvojim manželom a 1 dieťa a ty chceš druhé, ale on nie. S takouto pamäťou a vyjadrovaním to musíš mať v škole ťažké a miesto toho, aby si sa učila sedíš na internete a vymýšlaš si bludy.

zdenkastanka
12. jún 2022

@dijka143 a co to jedno dieta teda?na to si zabudla ??

Strana
z3