Môj priateľ nezaspí bez sexu
Zdravím, môj frajer nevie zaspať bez sexu a je veľmi potom zly, ja niesom stroj aby každý jeden deň sme mali sex, aj ja si potrebujem oddýchnuť, je to choroba máte niekto skúsenosť? Lebo to už nedavam.
Ked jeho nezaujima ze si tehotná a nemas stale chut,teba nemusi zaujimat ci zaspi alebo nie 😉
Kde na takých blbcov chodíte? A áno, je to choré. A rozhodne zdravý vzťah to nie je.
@andreatytler - to nie je manžel ale frajer preto myslím že ak má rozum tak si takého chlapa za muža ani nevezme a radšej ostane ako slobodná matka ako byť s takýmto. Po pôrode bude ešte stokrát horší.
ked nespi tak nech nespi, mal by akceptovat aj to, ze ty nemas chut kazdy den, ved vztah je o vzajomnom pochopeni a respekte 🙂
Však ho nemusíš uspavať, raz isto zaspí
@rubinka pravdu mas.
@chrumka120 bude zaspávať decko aj manžela
Toto snad nieje pravda... 🤦♀️
Možno to nie je choroba... len skúsenosť tu s tým nemáme, takého blba si ťažká väčšina z nás na krk neuviaže.
Ach, baby to je diskusia. Dobre ste ma pobavili. A ja sama bez chlapa. 🙉 Ale vážne, nechcem sa baviť na zúfalosti iných, to nie. Napíš nám ako ste to vyriešili, ale tabletky by bola istota.
No teda neviem čo by robil keby si mala problémy a sexovať by si nemohla,môj muž nemal sex pomaly celé tehotenstvo (bola som na rizikovom) a prežil to,dokonca aj normálne spal...a skúsil by byť zlý rovno by som ho niekam poslala...a keď raz poviem nie tak by sa mohol aj na vieš čo postaviť🤣🤣
@karolinakr preco tu všetci pisu ze 6 tyzdnov po porode nebude spat???? WTF! Prvé 4 mesiace babo len spi a kaka a papa potom pride basavel koliky zuby zavislost na prse a nevyspia sa minimálne 2 roky kym ho nedaju uz do druhej izby potom pride druhe mimi a nebudu spat aspon 10 rokov dokopy a sex? Nula!!!!!! Keďže pri malyvh detoch sa da sexovať len ked spia a vecer obaja spadnu na hubu do postele ziadne tutuli mutuli... Zivot a sex po detoch nie je ziadny tak sa na to pripravte
@vanilka83 To že si to ty nevieš zorganizovať tak to neznamená že keď sa staneme rodičmi prestaneme byť manželia.
Myslela že nebude spať lebo nebude sex a tým pádom on sa nevyspi keďže bez nevie zaspať os potom si to nejako vyprosi.
@vanilka83 nie kazdy ma taku skusenost, su aj deti, ktore spia a manzelia, ktori maju rovnaky sex pri detoch ako aj pred nimi. To ale nic nemeni na veci, ze autorka temy sa nechala oplodnit sebcom a doteraz zrejme drzala ako hluchy dvere, no ako tehotnej jej to uz prekaza.

To nespatie ti pride vhod. Aspon bude opatrovad dieta v noci ked nemoze spat a ty sa vyspis... ale vazne... ty nemusis mat s nim sex vzdy ked on chce. Nemusis byt ani tehotna, ani chora ani nic. Len sa ti nechce a to je dost dobry dovod na to aby sex nebol a ziadny milujuci chlab by koli tomu nebol na zenu zly. Tym ze sa stanete manzelia, on neziska automaticky pravo s tebou sexovat vzdy ked sa mu zachce.