icon

Môj priateľ posielal iným mužom moje intímne fotky

20. sep 2020

Zistila som,že môj priateľ posielal iným mužom moje intímne fotky, ktoré som mu poslala keď sme boli od seba kvôli práci. Vraj len chcel vedieť ako má vnímajú iní muži, že ho to vzrušuje. Dokázali by ste to pochopiť?

Strana
z2
robertoo1
20. sep 2020

Pošli ho na liečenie😉

sandrika1986
20. sep 2020

V dnesnom svete je uz vsetko mozne..

casavina
21. sep 2020

A kde u neho ostala intimita, dôvera a hlavne úcta k milovanej žene? S takýmto úchylom by som dávno nebola a ešte by mi zaplatil za zverejnené fotky bez môjho súhlasu...

marikost
24. sep 2020

nech ti ukaze tie spravy,co si pise,pozri datum aby sedel.Nechce on nejake jeho fotky tiez?
To moze ten dalsi posunut tvoje foto dalej a dalej,az na web stranky.

marikost
24. sep 2020

zobrala by som pc, mobily,usb kluce a isla do it servisu,nech vsetky tvoje intimne fotky vymaze.Cakala by som tam,nenechavala by som to,ze pridem si potom ore to.

ckatka
24. sep 2020

Takto....akonáhle si také čosi odfotite do mobilu...A ide to akýmkoľvek kanálom komukoľvek inému...musíte rátať s tým že tie fotky si už potom môžu žiť svojim vlastným životom a nikdy neviete kde skončia a kto ich uvidí. A nemusí ich len druhá strana poslať.
Preto je úplne nevhodné fotiť si intímne fotky mobilom a vôbec ich niekomu posielať.
Tvoja blbosť. Viac to nerob a ak je tvoj priateľ normálny a chce s tebou byt...nech to vymaže. Podľa toho ako sa k.tomu postaví...by som sa zachovala zase ja.
Intímne fotky na verejnosť nepatria (pokiaľ sa tým nezivis a neuzivas si to☺️)

acrobaleno
24. sep 2020

Plot twist...priateľ catfishinguje ostatných mužov na tvoje fotky 😂

cacianka
24. sep 2020

Nie !

Strana
z2