icon

Moja žena má problém - odmieta ma ako muža

86peter86
27. feb 2021

Som ako takmer každý chlap. Mam rad sex. Ked ho nemam pozriem video alebo si dám studenu sprchu. Moja zena ale nepozrie video ani neda studenu sprchu. Mnohorazy to je dlhsie ako niekolko tyzdnov. Naposledy 11 mesiacov.. sme spolu siesty rok a mame dve deti (5 a 3) bezne to je odpoved nemam cas, su tu deti, som unavena! Je vela hodin, je zavcasu, nemozem lebo(to uplne chapem- vtedy mavam 10 dni videii a studenych sprch. Ale dvakrat za mesiac ak mame sex tak to je vela. Samozrejme ze to trva minutku lebo od sameho vzrusenia som hotovy takmer hned ked sa odhali.. naposledy na mna nakricala ze “” kedy som ta ja pred odchodom do prace(pracuje v obyvacke, a zacat mala az za dve hodiny) pred tebou stala naha a chcela po tebe sex?!”” Moja odpoved bola rychla. Povedal som: “ ty nikdy milacik”.. bozky nedostavam lebo jej vadia fuzy a brada ale nechce po mne aby som sa oholil lebo sa jej paci ked som zarasteny. Som asi pekne zufaly ked pisem na modreho kona. Skor hladam utechu ale budem vdacny aj za kritiku ci nejake rozumne napady na vyriesenie moje situacie

86peter86
autor
27. feb 2021

@janka_23 skusal som nepomohlo skor zhorsilo

86peter86
autor
27. feb 2021

@janka_23 chapem ale ona ked ma nieco k tomu povedat tak zmlkne a to je koniec rozhovoru

lula313
27. feb 2021

@86peter86 podľa mna tá už nemá rada, lebo aj keď žena nechce sex, pozornost muza(dotyky, hladkanie, blízkosť,...) aspoň v nejakej miere potrebuje. Podľa mna si s nou sadni a vážne sa porozprávajte, či takýto vzťah má ešte vyznam, lebo že sa cítiš doma prehliadany a bez pozornosti a že takto by si nerád žil dalších 40 rokov. Možno ju to motivuje ku akcii, alebo ti aspoň vykričí, prečo je taká. Ak bude ticho, tak budeš vediet, že je vzťah v keli a otázka je, či to má zmysel zachraňovať. Deti v nefunkčnom vztahu trpia.

lenkakravcova
27. feb 2021

@86peter86 Ta však si chlap nie ženská nie? Keď niečo chceš vedieť opýtaj sa. Keď neodpovie, posad si ju pred seba a kým to nevydiskutujete tak nič iné neriešte. Proste neodbocovat k iným témam kým sa táto nedoriesi. Nie ste malé deti žeby sa odpovedalo jednoslovne. Aj keď sa to bude riešiť tri dni, aj keď to budeš ťahať ako z chlpatej deky. Dôvod musíš zistiť. Inak sa s tým nedá nič urobiť. Zhoršiť sa to už asi ani nedá.. 11 mesiacov je katastrofa sama k sebe.
My máme dva deti, ale vidím na mužovi že keď máme sex menej než dva razy týždenne tak je otraveny, má zlu náladu.. Nechápem ako vy dvaja potom to prežijete. 😌😀

86peter86
autor
27. feb 2021

@ivanizna kiezby sa rozhovorila . No ona nechce o tom ani pocut. Ani o sexe ani o rozhovoroch. Nechcem to skoncit koli sexu ale je na nej aj na mne vidiet ze vo vztahu sex chyba

unicornlady
27. feb 2021

ešte druhá vec je, či sa ti nebojí zdôveriť. my ťa nepoznáme, ale či napr. nezľahčuješ jej pocity či ignoruješ, alebo či nezačneš kričať, vyčítať... či vieš byť naozaj ticho a počúvať bez posudzovania, nechať ju dohovoriť a či si schopný prijať akúkoľvek odpoveď

janka_23
27. feb 2021

@86peter86 myslím ze si tu dostal veľa rad a každá sa týka rozhovoru. Nikto ti s tým nepomôže a keď ona o tom nechce hovoriť ani pod hrozbou straty rodiny tak podľa mňa si jej ľahostajný a nič k tebe neciti

nistika
27. feb 2021

ak sa s nou neda hovorit, skus jej to napisat. mozno aspon porozumie ako je to dolezite....opis jej tam svoje pocity, pohlady, ako ti zalezi aby ste to riesili....a ked budes vediet kde je vlastne problem, potom sa to aspon bude dat riesit.

unicornlady
27. feb 2021

Lebo mne sa tak nedá s niektorými ľuďmi komunikovať. To sú takí, ktorí vlastne chcú od teba počuť len niečo, a ak povieš niečo iné, tak to ako keby nepočuli, alebo prekrútia, čo si povedal a napokon človek zistí, že sa s nimi komunikovať nedá, lebo "točia len to svoje" a nejde im skutočne o to, aby počúvali

lasina
27. feb 2021

Ťažko radiť...ja by som v tvojom prípade skúsila sa nahodit a zmiznúť vonku...dáky parfém výrazný..a možnú ju trkne že nie si doma a že by si mohol byť pri nejakej inej...možno sa vtedy uvedomí, keď uz nič nepomaha

86peter86
autor
27. feb 2021

@lula313 mna strasne obmakci ak zena place a viem ze ak si sadnem a budem sa chciet s nou vazne zhovarat tak vytiahne tuto (neviem ci to mozem nazvat fintou) a budu slzy. Takze budem vediet ze nema vyznam cez slzy ju dalej trapit

86peter86
autor
27. feb 2021

@lasina toto som uz skusil dokonca mi vsetko hralo do karat lebo som bol so zenou vonku. Celkom dlho . Boli sme na veceri anked som prisiel bol som tiadne citit jej parfemom. Ale mam pocit ze ona vie o tom ze nemam “gule” na to by som jej zahol.

jdvorka
27. feb 2021

@86peter86 Mnohokrát je chyba/príčina aj tá, keď je dlhodobý výpadok sexu - kvôli zdravotným problémom, rizikovému tehotenstvu... Ťažšie sa to vracia späť, partneri nevedia ako začať a predohra typu "dlho sme nemali sex", nerozpáli žiadnu ženu. Ale ako sa hovorí "s jedlom rastie chuť", takže skús spraviť pekný večer bez výčitiek, začni od podlahy, nejaké to hladenie a keďže ako si písal, že sex trvá krátko, tak sa zameraj na ňu, aby bola spokojná, lebo nám ženám chvíľka nestačí. Ak sa to nerozbehne, tak určite treba rozhovor (že ti chýbajú nežnosti, cítiš, že ti je vzdialená a čo by pomohlo, aby ste si boli blízky ako predtým), ale naozaj treba dávať pozor na tie výčitky, lebo žiadna sa nechce po takom rozhovore cítiť ako frigida. Je to veľmi citlivý a intímny problém, preto odporúčam pristupovať k tomu opatrne.

tykat
27. feb 2021

@86peter86 a aka je tvoja zena okrem sexu? Co ma rada? Co ju potesi, nadchne? Co ju rozosmeje? Ako travite bezne dni? Volne dni? Aka je povaha? Tesi sa zo zivota?

21oktober
27. feb 2021

@86peter86 ja ti napíšem len skúsenosť mojej sesternice, ktorá je už rozvedená, podala o rozvod sama. 1000 maličkostí , ktoré jej muž ani nezaregistroval , vyústilo u nej do nechuti na sex s jej mužom , vyhýbala sa mu ako sa dalo . A jej muž to riešil práve rozhovorom , chcel počuť dôvod , vydieral ju milenkou , odchodom od rodiny , skúšal mnoho vecí ale na tú jednu a tú najpodstatnejšiu sa vykašľal . A to hľadanie a obnova vzájomného súznenia , toho že vás niečo spája , že ste tím , že niečo spolu plánujete . Po čase ho prestala počúvať, všetko išlo mimo nej , nezaujímal ju , odmietala s ním komunikovať, pričom stačilo málo " držať hubu " a začať konať pre ženu úplné maličkosti poďakovať za jedlo , spratať si po sebe osrajdené slipy , pochváliť ju pred cudzími ľuďmi , aspoň občas ju počúvať čo hovorí a hlavne riešiť problémy , jednoducho chovať sa k svojej žene ako k žene a nie ako k mestrujúcemu kamarátovi.

darinka_klasova
27. feb 2021

a čo sexualne hračky? na to ju nenalakate?
@86peter86

leuchtturm
27. feb 2021

niektore zeny proste chut na sex po splodeni potomkov nemaju...mozno aj tvoja zena do tej kategorie patri. Co sa tyka bozkov, skus sa oholit, aku si potom najde vyhovorku.

21oktober
27. feb 2021

toto je podľa mňa zásadná chyba u mužov , ktorí zistia že majú problém až vtedy keď prídu o časť svojho komfortu kam jednoznačne patrí u mužov aj sexuálny život . Vtedy zbystria pozornosť, asi sa fakt niečo deje a asi je to naozaj vážne . A začnú to riešiť ale tak sprosto po svojom , výčitkami prečo ten sex nie je a že si niekoho nájde a nie aby sa vrátil 20 krokov dozadu a začal od bodu nula . A ďalšia vec, žena sa dobrého milenca len tak nevzdá , takže treba popracovať aj v tejto oblasti .

luccija
27. feb 2021

@86peter86 mne sa zdá, že tvoja žena nevie ani komunikovať ani sa zdôveriť ani riešiť problém. Je taký utiahnutý typ?prečo pre Boha dospelej žene po 2 deťoch a x rokoch manželstva horia uši pri zmienke o sexe.Pises, že buď mlci, alebo plače.
Ja si myslím, že netreba o tom kecat, ale jednoducho tú chuť v nej zobudiť.aj my sme mali obdobia, keď sex nebol aj mesiace a vedela som, že to treba zmeniť čím viac sexu, tým väčšia chuť.Ale zase môj muž je typ, že nedobiedzal to je tiež kapitola sama o sebe😜 dlhodobo som kojila a chuť nebola.Ved si s ňou sadni povedz, že to teda môže vychovávať deti so susedom nemusí mať manzela ja tiež nie som dračica, ale sex je spojitko je potrebny

luccija
27. feb 2021

@leuchtturm príroda to tak zariadila ženy majú všetku energiu a pozornosť venovať dieťaťu sú aj výnimky, ktoré môžu sexovať či v tehotenstve či po pôrode.Moja kamarátka je doslova závislá na sexe zlá nálada, stres ...potrebuje sex😄

lintu
27. feb 2021

@janka_23 sice sa to povazuje za standard, ale niektori nie su na taketo priame vyjadrovacky svojich citov. Nie je im to prirodzene. Svoju lasku davaju najavo inak. Napr. aj neverbalnymi cinmi.

Bol tu tip na "5jazykov lasky". Pre tych, co to nepoznaju, to v tom texte nebolo najstastnejsie spomenute. Kazdopadne je to kniha.

S tym zvyskom, ze bez komunikacie sa daleko nepohnu, suhlasim.

sissy27
Autor odpoveď zmazal
sima338
27. feb 2021

Prečítala som si tu celú diskusiu, ja tvoje pocity chápem, v zdravom vzťahu je sex dôležitý, jasné, že môžu byť odbobia, kedy je žena tesne po pôrode a nechce, popr. nejaký problém v istej fáze, ale aj to treba riešiť, preboha, nie sa rozplakať, nehovoriť o tom a odbíjať muža so slovami, že chce len sex. Vo vzťahu si neviem predstaviť fungovať bez toho, že sa pritúlim večer pri telke k mužovi, že si dáme len tak pusu, spoločnú vaňu, hladenie, popritom sa rozprávať....nie je to len o sexe ako takom, ale aj o intimite medzi 2 ľudmi a to sa hneď nerovná sex. Takisto, nie vždy to musí byť klasický sex, niekedy môže žena uspokojiť orálne svojho muža, inokedy zase on ju, rôzne hračky, petting...A dvaja ľudia po 3Otke by mali vedieť a najmä teda chcieť o tom komunikovať, baviť sa spolu a žiť čo najlepšie svoj život.

andri7
27. feb 2021

@86peter86 Bola som na nich, ale neviem to výstižne popísať tak, aby mi bolo porozumené... Asi najlepšie pomôže googel.
Osobne som bola u Evy Babiakovej https://cajovnasurya.sk/podujatie/eva-babiakova...

https://www.laskia.sk/rodinne-konstelacie/

janickacrazy
27. feb 2021

@86peter86 Mne to tak príde, že ťa nemá rada, lebo ak by aj sex odmietala, tak určite by neodmietala bozky kvoli fúzom, ved to je také priehľadné. Ja svojho muža milujem aj po 12 rokoch a ked nemáme sex 2-3 dni, tak už nám je to veľa. neviem si predstaviť ako sa musíš cítiť ty. Bohužiaľ tvoja žena vie, že ty ju neopustíš, že ju miluješ, proste takéto veci ženy vedia vycítiť. Možno to budeš ešte znášať pár rokov kvôli deťom a raz aj tak odídeš, lebo už toho budeš mať po krk.

adka176
27. feb 2021

Poznám také ženy aj ich mužov.... majú toto isté čo ty...nepomohlo tu nič...lebo žena nechcela... nechápem tie ženy, ale čo už.... niekoľko rokov bez sexu...oni sú spokojné, že muži im dávajú pokoj...ani im to už nepríde divné, že to muži od nich vlastne už ani nechcú a tí muži? Noo nešťastníci... lebo už nevedia čo ďalej, hľadajú chyby v sebe....urobili by pre tie ženy všetko... poslúchajú tie ženy na slovo v nádeji, že sa niečo zmení a celé roky sa nič nemení....niet sa čo čudovať, že si po čase nájdu spoločníčku v práci alebo hocikde inde a majú milenecké vzťahy... otvorene jej povedz, že si nájdeš milenku... zdravý chlap to potrebuje...a ak jej to bude jedno tak si ju aj nájdi... nech o tom nevie, ale ty budeš spokojnejší, šťastnejší a hlavne nebudeš mať pocit že si odmietaný a ponižovaný.... myslím to vážne...a ak to čítajú ženy, ktoré takto trápia svojich mužov, tak nech sa spamätajú...

komplikovana
27. feb 2021

@86peter86 citala som iba z rychlika ten zaciatok, podla mna ta mala iba na plodenie deti ak ste na zaciatku vztahu mali sex castejsie ako teraz. A nie je mozne, aby sa cervenala pri tejto teme a tiez nie je mozne, ze vsetko odmieta. Ak milujem cloveka a ten mi hovori, ze je niekde problem, tak sa snazim na tom popracovat aby sme ho vyriesili. Vela zien nechape muzske fungovanie, mne to moj chlap vysvetlil, teraz ho lepsie chapem. No ak nebude snaha z jej strany ako dlho vydrzis takto fungovat?

ivanizna
27. feb 2021

@86peter86 Tak samozrejme, že to nie je prvé riešenie, rozchod kvôli sexu alebo nejaká náhradníčka, to jasné, že nie, ale časom sa to môže zmeniť. Očividne vie, na akú strunku ti zahrať a tiež, že má v tebe istotu, že to minimum ti stačí, aby si ostal. Mal by si jej to jasne povedať, ak máte problém vo vzťahu, to je celé. Môžeme my radiť, keď ona skrýva, čo ju trápi. Alebo skús vyhľadať pomoc sám

86peter86
autor
27. feb 2021

@janka_23 take pokusy uz boli.. ako som napisal ona vyciti ze niekam tym smerujem. Nepijem alkohol . Koli nej som prestal aj s alkoholom aj s cigaretami a omnoho viac veci som si v zovote odoprel nez si kto dokaze predstavit

sima338
27. feb 2021

@86peter86 A ona nemá teda rada ani iné maznanie sa vo vzťahu? Hladkanie, pusy, dotyky, masáž, popr. orál? Nič z toho si ako pár nedoprajete?