icon

Moja žena má problém - odmieta ma ako muža

86peter86
27. feb 2021

Som ako takmer každý chlap. Mam rad sex. Ked ho nemam pozriem video alebo si dám studenu sprchu. Moja zena ale nepozrie video ani neda studenu sprchu. Mnohorazy to je dlhsie ako niekolko tyzdnov. Naposledy 11 mesiacov.. sme spolu siesty rok a mame dve deti (5 a 3) bezne to je odpoved nemam cas, su tu deti, som unavena! Je vela hodin, je zavcasu, nemozem lebo(to uplne chapem- vtedy mavam 10 dni videii a studenych sprch. Ale dvakrat za mesiac ak mame sex tak to je vela. Samozrejme ze to trva minutku lebo od sameho vzrusenia som hotovy takmer hned ked sa odhali.. naposledy na mna nakricala ze “” kedy som ta ja pred odchodom do prace(pracuje v obyvacke, a zacat mala az za dve hodiny) pred tebou stala naha a chcela po tebe sex?!”” Moja odpoved bola rychla. Povedal som: “ ty nikdy milacik”.. bozky nedostavam lebo jej vadia fuzy a brada ale nechce po mne aby som sa oholil lebo sa jej paci ked som zarasteny. Som asi pekne zufaly ked pisem na modreho kona. Skor hladam utechu ale budem vdacny aj za kritiku ci nejake rozumne napady na vyriesenie moje situacie

0silvia0
28. feb 2021

@86peter86 no ked si teraz spomenul ten zvysok, tak vy v tej posteli nemate vela cinnosti na vyber, oral nie, tam dolu nie chytat... tak podla mna celkom nuda a to sa fakt necudujem ze ju to nebavi... a ty ako taky samcek okolo nej kruzis, mozem, nemozem sa priblizit? Ona ta odozenie, ty pribehnes, upraces, uvaris, zas pribehnes, zas ta odozenie... Podla mojho nazoru je vas sex nuda a je nacase ho nejako okorenit. Nepis vyhovorky ako ona nechce, ako ona nebude robit to a ono, ale ju zdrapni a urob aj zakazane veci, urcite sa jej to zapaci.

majulino
28. feb 2021

Aj ja si myslim,.ze odvykla od sexu. Ja by som skusila rozhovor a navrhla riesenie, najskor asi takehoto typu
Bud popracujeme na spolocnom sexualnom zivote alebo si najdem milenku a mozeme sa rozviest
Skús sa s nou dohodnut, ze kazdy večer, aj keby kamene z neba padali, tak sa budete milovat, maznat, túliť,som si 100% ista, ze ak ta lubi a nema ziaden zdravotny problem, tak sa casom zacne na spolocne stravene veceri v posteli.tesit. zelam vela šťastia

ayanamirei
28. feb 2021

@danielka7 o tom žiadna ,ale za mňa je nezodpovedne nechať bez dozoru deti vo veku 3 a 5 rokov a zamknúť sa niekam do izby.

jana_eyre_2
28. feb 2021

Mozem povedať len niečo zo svojej skúsenosti a tak isto nečítam celú diskusiu..

Tiež nie som romantická a naozaj som vždy neznášala ak sa niekto na sex pýtal, "teraz?" Alebo keby môj muž povedal "môžem aj inak" tak vomne zabije aj poslednú chuť..

Ja mám sex rada, ale jednoducho o ňom nehovorím.. tým chcem povedať, z môjho pohľadu o ňom zbytočne rozprávaš dopredu, proste konaj.. ako keď si na teba sadla a ty jej po rýchlovke povieš, môžem aj inak.. no načo to vravíš, proste niečo urob..

Ale zase iné je, keď ťa odmietne po 1000x.. vtedy nastane vhodná chvíľa na polopatisticky rozhovor.. vtedy jej povedz čo to s tebou robí, ako sa cítiš, a ako ta muci.. ja by som aj povedala, že som taká zúfalá že aj na koňa som písala.. a povedz jej kam.smeruje to, že na teba takto kašle - k rozchodu.. či to tak naozaj chce a nie je to vyhrazka, ale iba logické vyústenie ak sa nič nebude riešiť.. keď nie je romantická, tak je možno praktická a potrebuje vedieť že toto robí fakt zle..

unicornlady
28. feb 2021

Rozmýšľam, či nevyprchala chémia tým, že sa tak veľmi núkaš. Prestal si byť vzácny. Či si sa trochu nezmenil na žienku domácu, ale v mužskom prevedení.

gabika0825
28. feb 2021

@86peter86 zena nemoze rano lebo nie je prebudena? 😀 to je čo za blbosť... a potom že deti? No tak neviem ako tvoja odpoveď bola myslená... že v akom kontexte či tam je irónia alebo to je myslené vážne... každopádne prepáč ale tvoja polovička má očividne problém... do budúcna to nevydrzíš ak sa jej správanie voci tebe nezmení a to ti garantujem.

gabika0825
28. feb 2021

@ayanamirei vy nepúštate deťom rozprávky? Deti pri rozprávne vydržia aj hodinu... keď ich to baví... a 5 ročné? Akože to mi nepríde až tak malé dieťa, ako napr. 2 ročné ktoré treba naozaj strážiť

goodidea
28. feb 2021

@86peter86 možno ju nepriťahujes fyzicky... A tiež na podvedomej úrovni ..skrátka ako to tu už bolo spomenuté ..ty krúžis ako taký samček okolo hniezda a šteboceš či stebielko tam alebo tu. Ženy sú pre nás chlapov strašne komplikované( myslím že jej je úplne jedno aké domáce práce robíš, berie to ako tvoju povinnosť ). Prenes svoju pozornosť na koníčky, vyhraď si v týždni pre seba voľný čas (nie na úkor deti)..turistika v ťažkom teréne, beh v kopcoch a silový tréning, niečo kde sa znicis a zvýšis svoju fyzickú hodnotu na trhu zvanom život. A podobne menej o sexe hovor skrátka si povedz že dva krát za mesiac ju schytis a dobre ju pomilujes, vystihni správny moment a urob to

gloria31
28. feb 2021

@86peter86 to bolo presne aj u nás kým sme spolu nemali dieťa a nebyvali spolu tak sme mali milovania dost, ešte aj počas tehotenstva ho bolo dosť, od kedy je dieťa na svete je ho malo. Keď som bola tehotná všímal si ma hickal, staral a zaujímal sa o mňa teraz sa somnou ani nebaví. Vôbec ho nenápadne ved je vonku pekne vezmem dieťa von, musím to nakazat... Už neviem čo mám robiť. Malý ma 16mes. A aj keď sme u mojich rodičov není na ňom vidieť ze by ho malý potreboval.... Ešte to rok vydržím a pôjde len sa bojím ci to sama zvládnem po finančnej stránke ostatné dám určite. A my dvaja spolu sme od roku 2017

danielka7
28. feb 2021

@ayanamirei ty asi ani na zachod nechodíš. Ako sorry, ale deti sa dajú zabaviť. Problém nie je v tom, ze veď deti. Ja nie som ani na jeho strane, ani na jej. Ale taketo výhovorky mi prídu úplne od veci.

goodidea
28. feb 2021

@danielka7 zákaz kŕmenia trolov 🙂 každý jej príspevok do tejto diskusie bol úplne bezpredmetný

katkati
28. feb 2021

Včera išiel na Maxe francúzsky film "Rozchod" s úžasnou Kristin Scott Thomas o tom, ako prežívame sex s človekom, ktorého milujeme a akú traumu vie spôsobiť sex nasilu.

retatka
28. feb 2021

@anonym Nastav jej zrkadlo .Prestan sa jej prosit ,byt dotieravým,toto nikdo neznáša a začni sa venovat sebe .Mňa by porazilo kebyže mi muž okolo rite vkuse skáče a stále je doma.....Najdi si nejake aktivity ako tu spomína @goodidda kde budeš fyzicky zničený /nebudeš stále myslieť na sex/aby si okolo nej nekrúzil ako pes.Padneš zničený do postele.Lebo ju odozenies úplne .Chod na túru ,výstupy,nájdi sa kamosov a skús sa trochu odpútať .Mozno si uvedomi keď začneš tráviť čas inde a s inými ....a začneš ju zaujímať .Lebo ona už o teba záujem nemá ,prepáč .☹

janickacrazy
28. feb 2021

@86peter86 je to horšie, ako som myslela, tvoja žena ťa má pekné omotaneho okolo prsta, to ozaj mienis znášať? Premáva sa doma nahá a sex žiadny? Veď to je psycho. Ona si zjavne myslí, že je jediná na svete. Na tvojom mieste si začnem vypisovať s nejakými kockami na zoznamke a prestanem variť a upratovať. Garantujem ti, že tvoja žena sa rýchlo zobudí. Len buď chlap, nie bábovka, veď ktorý chlap si toto nechá?

greywolf
28. feb 2021

@86peter86 suhlasim s mnohymi odpovedami. Par moznosti: 1) nepytaj sa , nic nehovor, chyt a pomiluj 2) absolutne neries sex, ani rozhovorom, ani skutkami, pusa na Dobru noc a otoc sa na druhu stranu. Po mesiaci dvoch je mozne ze sama pribehne. 3) pomahaj doma ale venuj sa aj sebe: sport, priatelia, knihy, nove konicky . Bohuzial Aj ked sa muz doma snazi mnoho zien podcenuje vyznam partnerskej intimity

elementissa
28. feb 2021

@86peter86 och boze....to znie strasne a je mi to naozaj luto... Taky zivot...cista hroza. Nuz v takom pripade sa budes musiet zariadit ty, aby si bol spokojny. Niektore pary ziju oddelene, aj ked su pravne manzelia. Viem, spominal si, ze rozvod by ste neutiahli financne. Napriklad v Japonsku je pomerne bežné, ze manzelia, ktorym to v posteli neklape sa dohodnu na "otvorenom" vztahu a formalne spolu zostavaju, spravaju sa k sebe pekne, uctivo, vychovavaju spolu deti, ale sex si kazdy riesi po svojom. Nieco podobne by mohlo fungovat aj u vas. Skus jej to navrhnut. Ze vidis, ze ona sex nechce, nema rada alebo nema rada s tebou a odbornu pomoc nechce, rozviest sa momentalne nemozete... A ze si skusal uz vsetko co bolo v tvojich silach, no jej nezaujem ta ubija a teda pre spokojnost oboch a zachvanie aspon ako takeho pocitu pokoja v rodine to mozete vyriesit takto. Ze ty si najdes nejaku spolocnicku, cisto na sex a jej das pokoj. Poznam zopar parov, ktori takto funguju. Jeden z toho je aj v mojom blizkom okruhu. Ona bola pred vztahom s nim 2x vydata a v kazdom vztahu tyrana a znasilnovana,obaja gembleri, alkoholici, nasilnici. Obaja v sucasnosti za mrezami. Z jedneho vztahu ma jedno dieta. A do tohto terajsieho vztahu isla s tym, ze dieta uz ziadne nebude a sex tiez nie, lebo ho nenavidi. A tak sa dohodli, ze ona s nim zije ako jeho partnerka (uz 18 rokov), ziju pomerne v klude, spolu vychovali jej dieta,ale on mal za tie roky mnoho bokoviek, kam si chodil po sex. Oni sa tymto sposobom zivota vobec netaja,otvorene o tom hovoria, funguje im to takto uz 18 rokov. Ludia maju rozne vztahy, rozne modely fungovania. Ak je to pre nich oboch vyhovujúce a dodrziavaju dohody, tak nikto nema pravo tomu druhemu hovorit, co je spravne a co nie. Vztahy su o kompromisoch a dohodach. Ak sa dohody dodrziavaju, tak nie je narusena dovera. Ak nie je narusena dovera, tak vztah moze fungovat dalej

janka_23
28. feb 2021

@janickacrazy ze? Tiez som si na začiatku myslela ze možno ma nejaký problém ale očividne vie co robí a poriadne s nim manipuluje. A on skáče ako mladá pani píska, vari, upratuje, stara sa... Ma z neho sluhu. To veru nie je zdravý vzťah. A ešte sa oduvat ako malé decko, nekomunikovat. Cista katastrofa, čudujem sa mu ze to trpi

adka176
28. feb 2021

@retatka ale toto jeho situáciu nevyrieši...to že on bude odchádzať preč a vysileny padať do postele... ona bude len šťastná, že jej muž dáva pokoj a on chudák sa k sexu aj tak nedostane.... jediné riešenie je milenka...a skôr či neskôr to pochopí aj autor príspevku...a čím skôr tým lepšie...ak nechce utrpieť jeho pohlavný úd a prostata...bez sexu bude za chvíľu nefunkčný...no a potom už bude jeho manželka spokojná úplne a on sa už len bude prispôsobovať a poslúchať ..presne tie prípady čo poznám...ako cez kopir... úplne cez kopir...tie ženy sú snáď naklonované...presne nekomunikujú o tom, žiadne poradne nechcú, využívajú mužov na všetky domáce práce aj stráženie detí, keď už nevedia ako na neho tak sa rozplačú a kým im muži dávajú sexuálny pokoj tak sú spokojné navonok pred všetkými kamoškami aký majú úžasný vzťah aj život s ich úžasným manželom... a keď sa pozriete na ich manželov tak už pohľad na nich svedčí o všetkom šťastí...asi tak ...

retatka
28. feb 2021

@adka176 Píše ,že nema gule na podvádzanie ....Bez sexu bude nefunkčný ?! Píšeš .Sex síce nemá no robi si to x-krat v týždni .Takže o prostatu sa stará .🙂Tym ,že bude s ľudmi vonku ,možno si s niekym sadne a odreaguje sa tam ..A keď jej to nebude vadiť ,je to jasne ,láska je prec a je zbytočne žiť v takomto vzťahu a trápiť sa ďalej .Ved tie deti to cítia.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
fino
28. feb 2021

Moja žena má problém-odmieta sex...? To ty máš problém ak ho odmieta 🙂

katka1389
28. feb 2021

Skuste sa o tom porozpravat ,skus jej urobit radost kytickou.Zober deti prec nech si odychne a urobit nejaky pekny program vecer...Možno sa trošku uvolní.....

janka_23
28. feb 2021

@nikolka1986 ide o to ze ona k nemu úctu nemá. Keby mala a záležalo jej na ich vzťahu komunikovala by s ním.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
nela6
28. feb 2021

@86peter86 nečítala som diskusiu, lebo je dlhá... mala som podobne nechutenstvo, pomohlo mi zmeniť životosprávu, venovať sa kus viac sebe, a mam pocit, ze efekt bol, že sa mi upravili hormony, teraz keď ja nemám som nazlostena, počas plodnych dni nemyslím na nič iné 24h, vtedy si pripadám jak take zvieratko 😄

janka_23
28. feb 2021

@nikolka1986 precitaj si celú diskusiu

danielka7
28. feb 2021

@nikolka1986 ty sa mu čuduješ, že je hneď hotový? Jasné napísal, že tým že nemá dlho sex je hneď hotový,nie že je to takto stále. Nezastávam si ho, ale z tohto je jasné, že ona vie dobre čo robí a len ho využíva. Prečítaj si poriadne v čom je problém. Ona s ním nechce sex, ale behá nahá naschvál pred ním. Načo ho dráždi.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
janka_23
28. feb 2021

@nikolka1986 ta diskusia sa volala predtým inak, zrejme admin zmenil názov. Tuším sa volala moja žena odmieta sex, som za tým ja?