Môže byť rýchly orgazmus stále uspokojivý?
Môže byť sex s mužom ktorý dosiahne orgazmus počas sexu veľmi rýchlo stále uspokojivý? Mám tento problém a kvôli tomu sex veľmi nevyhľadávam pretože sa cítim ako nedostatočný.
odporucam sa viac venovat partnerke -- sex nie je len o zasuvani tvojho penisu. ked si odmyslime vsetky eroticke hracky, tak mas stale (predpokladam) dve ruky s 10 prstami a jazyk.
@tom_02 môže veď sú aj iné spôsoby, alebo pôjdeš na to ešte raz.Vekom a častejším sexom to bude lepšie.Mozete použiť vibrátor, prsty...ja mám tiež rýchlo orgazmus, takže to je veľmi individuálne komu čo vyhovuje.Mna dlhsi sex nudi
ani pre mna uspokojivy nie je
Mne vyhovoval viac taky ktory sa hned spravil ako ten, ktorY zasuval hodinu a nic (bol prehoneny🤣).
Pozri ved mas jazyk a ruky, aby si ju urobil, pripadne kupis nejake hracky navyse... treba sa to naucit, povenovat sa a jej bude nakoniec jedno, ako ten orgazmus ona dosiahne, ale nech ho proste ma... vacsina zien sa proste pri 3 minutovom zasuvani bez poriadnej predohry neurobi... ona chce vidiet tvoju snahu... ked budes mat viac sexu, casom vydrzis viacej, cim ho menej casto mas, tym sa problem prakticky zhorsuje...
Pozri ved mas jazyk a ruky, aby si ju urobil, pripadne kupis nejake hracky navyse... treba sa to naucit, povenovat sa a jej bude nakoniec jedno, ako ten orgazmus ona dosiahne, ale nech ho proste ma... vacsina zien sa proste pri 3 minutovom zasuvani bez poriadnej predohry neurobi... ona chce vidiet tvoju snahu... ked budes mat viac sexu, casom vydrzis viacej, cim ho menej casto mas, tym sa problem prakticky zhorsuje...
@anonym_ce5929 No mne určite jedno nie je ako orgazmus dosiahnem. Ale keď vám vyhovujú neschopní muži, tak sa a tým uspokojte ale netliapkajte tu muža po pleci! Jedine, že má veľa peňazi, tak s ním žena bude.
@anonym_ce5929 No mne určite jedno nie je ako orgazmus dosiahnem. Ale keď vám vyhovujú neschopní muži, tak sa a tým uspokojte ale netliapkajte tu muža po pleci! Jedine, že má veľa peňazi, tak s ním žena bude.
@anonym_0730b1 ty s nim nebudes.. mne to je jedno, ze ako... takze v pohode si zenu najde... penazi mam vlastnych dost 😅
@anonym_0730b1 ty s nim nebudes.. mne to je jedno, ze ako... takze v pohode si zenu najde... penazi mam vlastnych dost 😅
@anonym_ce5929 áno je veľa žien, ktoré majú dieru na parádu a nezáujem o sex, takže pre takú ženu bude ideál. Odbaví sa za 2 minúty a žena má pokoj.
@anonym_ce5929 áno je veľa žien, ktoré majú dieru na parádu a nezáujem o sex, takže pre takú ženu bude ideál. Odbaví sa za 2 minúty a žena má pokoj.
@anonym_0730b1 ty si fakt tretia cenova, co sa tyka komunikacie...
@anonym_0730b1 ty si fakt tretia cenova, co sa tyka komunikacie...
@anonym_ce5929 Ozvala sa tá, ktorá napíše, že žene bude jedno ako orgazmus dosiahne, možno tebe to je jedno, ale väčšine žien určite nie. Tam si vycvič svojho muža, nech nestrieka po pár minútach a nepíš mi už.
Ano určite. Prečo by nemohol. Čo tak najskôr pekná predohra do vyvrcholenia a potom zasunúť, a co tak potom znova sa pobaviť a po čase skúsiť znova ci nevydržíš dlhšie. A popravde niekedy je 2/ 3 minútový sex koší ako nejaky 10 /15 minútový
odporucam sa viac venovat partnerke -- sex nie je len o zasuvani tvojho penisu. ked si odmyslime vsetky eroticke hracky, tak mas stale (predpokladam) dve ruky s 10 prstami a jazyk.
@anonym_4158e8 Chápem že to nie je len o zasúvaní, len sa za to dosť hanbím, že sa urobím tak rýchlo a mám pocit že som nedostatočný...
Mne vyhovoval viac taky ktory sa hned spravil ako ten, ktorY zasuval hodinu a nic (bol prehoneny🤣).
@anonym_2c21d4 Tak to by som bol pre teba asi vhodný 😅
@anonym_2c21d4 Tak to by som bol pre teba asi vhodný 😅
@anonym_84cb6f preco je on prvy a potom ona?🤔
@tom_02 pouzivas jazyk? Ak ano, nie je problem.
Ak by mu stačilo raz a do 2 min by bol hotový zlatý to chlap 😄 ja sa urobím do minúty a pre mňa padla. Ja moc penetraciu samu o sebe nemusím
@tom_02 Len sa neutešuj, tieto ženy, čo ti píšu sú už pravdepodobne matky a chuť na sex skoro vôbec nemajú. Ja osobne by som s tebou nebola. Si 23 ročný muž, mladá žena bude chcieť trtkať a nie, že ho tam vopcháš, odpľuvneš si a koniec.
@tom_02 Len sa neutešuj, tieto ženy, čo ti píšu sú už pravdepodobne matky a chuť na sex skoro vôbec nemajú. Ja osobne by som s tebou nebola. Si 23 ročný muž, mladá žena bude chcieť trtkať a nie, že ho tam vopcháš, odpľuvneš si a koniec.
@anonym_0730b1 Chápem, no tak aspoň nikto o nič nepríde...
@anonym_0730b1 som matka. Mladá 32 ročná žena a nikdy ma nejak extra sex nebral. Ani pred pôrodmi ani po. Deti mam už väčšie takže to nebude hormónmi. Som proste taky typ ženy. Rozvedená 8 rokov a bez sexu. Chcela by som asexuala alebo muža čo sa urobí rýchlo mne to urobí rukou a je vybavené. Nie každá si potrpí na trtkanie
@anonym_0730b1 som matka. Mladá 32 ročná žena a nikdy ma nejak extra sex nebral. Ani pred pôrodmi ani po. Deti mam už väčšie takže to nebude hormónmi. Som proste taky typ ženy. Rozvedená 8 rokov a bez sexu. Chcela by som asexuala alebo muža čo sa urobí rýchlo mne to urobí rukou a je vybavené. Nie každá si potrpí na trtkanie
@anonym_91e1d0 Nečudujem sa, že si rozvedená. Ale v dnešnej dobe je toľko asexuálov, alebo mužov, čo sa im nechce trtkať, radšej si vyhonia, takže problém mať nebudeš. Veľa šťastia.
@anonym_2c21d4 Ja s partnerkou mám súlož tak 20 minút než sa urobím, myslím, že by si to zvládla.
@anonym_4158e8 ale to nie je len o tom. K predčasnej ejakulácii môže dôjsť aj len pri pettingu. Ste sa neučili na biológii?
@anonym_2c21d4 Ja s partnerkou mám súlož tak 20 minút než sa urobím, myslím, že by si to zvládla.
@peterberek8 20min sa este da🤣zvysok uz je pre.bany čas🤣🤣🤣
Inak chalani, nie je ani tak dolezite ako rychlo sa spravite.. ale kolko x za sebou za dokazete spravit a stale pokracovat🤣🤣🤣
Inak chalani, nie je ani tak dolezite ako rychlo sa spravite.. ale kolko x za sebou za dokazete spravit a stale pokracovat🤣🤣🤣
@anonym_2c21d4 len to nie, 1x a kvalitne úplne stačí.
No ked sa povenujes partnerke predtym, doprajes jej, a nakoniec idete na to, vtedy je to za mna ok. Ak by som mala mat iba 3 minutovy sex, to je pre mna o nicom
@anonym_2c21d4 Tak ja maximálne tri krát sa urobím po sebe, viac sa neviem, ako stojí mi, ale nejde sa mi urobiť.

@tom_02 kľudne. Ak nájdeš milujúcu partnerku, vždy sa vie nájsť riešenie. Ty dosiahneš vrchol prvý a potom je na rade ona. Nie je žiadnou podmienkou obaja naraz.