icon

Ako prekonať obavy z nedostatočnosti pre partnerku?

Dnes o 07:03

V intímnych veciach mám veľmi nízke sebavedomie a bojím sa toho, že pri sexe nebudem pre partnerku dostačujúci.
Mám veľmi tenké prirodzenie krátku výdrž počas penetrácie. A čo teda viem tak to nie sú veci po ktorých ženy túžia. Kvôli týmto obávam ani nevyhľadávam žiadne vzťahy ani intimitu. Chápem, že žena dosiahne orgazmus aj iná, ale v týchto veciach si vôbec neverím.
Má zmysel niečo skúšať a nájsť si niekoho alebo budem nedostatočný a niekto kto bude opak mňa bude mať väčšiu výhodu oproti mne?

Strana
z2
anonym_e87494
Dnes o 07:09

@anonym_autor treba hľadať súladnú partnerku s nízkym libidom a ak si celkovo sadnete, časom sa zohráte aj v tomto.

cutespider
Dnes o 07:16

Začni trénovať hru na nejaký hudobný nástroj napr. klavír, alebo akordeón (kvôli prstokladu). Alebo na pomoc Gašparkovi prizvi aj Róbertka (môžu sa striedať).

lindusss2016
Dnes o 07:16

@anonym_autor no toto rozhodne nie je dovod vyhybat sa vztahom a intimite. Intimita neznamena len samotnu suloz, ale napr.aj doverny rozhovor o tom, co koho trapi a ake ma obavy, s rozumnou partnerkou sa dokazete zosuladit. Samozrejme nevybalit to na niekoho na prvom rande, ale pokojne sa spoznavaj a na fyzicky kontakt kludne aj pockaj, ja si myslim, ze to mnohe zeny aj ocenia, ak uvidia, ze ti nejde len o zasun.

lindusss2016
Dnes o 07:17
@cutespider

Začni trénovať hru na nejaký hudobný nástroj napr. klavír, alebo akordeón (kvôli prstokladu). Alebo na pomoc Gašparkovi prizvi aj Róbertka (môžu sa striedať).

@cutespider prstoklad na pipinu urcite nepotrebuje 🙈

tato_
Dnes o 07:22
@cutespider

@cutespider uz som ti chcel napisat, aby si sem neplietol politiku :D som si to musel viac krat precitat

zuzana76
Dnes o 07:32
@tato_

@cutespider uz som ti chcel napisat, aby si sem neplietol politiku :D som si to musel viac krat precitat

@tato_ aj ja

anonym_f832f1
Autor odpoveď zmazal
autor
Dnes o 07:39
@lindusss2016

@anonym_autor no toto rozhodne nie je dovod vyhybat sa vztahom a intimite. Intimita neznamena len samotnu suloz, ale napr.aj doverny rozhovor o tom, co koho trapi a ake ma obavy, s rozumnou partnerkou sa dokazete zosuladit. Samozrejme nevybalit to na niekoho na prvom rande, ale pokojne sa spoznavaj a na fyzicky kontakt kludne aj pockaj, ja si myslim, ze to mnohe zeny aj ocenia, ak uvidia, ze ti nejde len o zasun.

@lindusss2016 Rozumiem časti tvojej správy. Len neviem ako prekonať ten strach z toho že to nebude stačiť, a mám pocit že má musí mať veľmi rada na to aby dokázala prekonať tieto moje nedostatky,...

autor
Dnes o 07:42
@anonym_f832f1
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_f832f1 Tak ono to nieje tak že by som nechcel... Hanbím sa to je pravda, a mám obavy z toho, že sa mi niekto vysmeje...

moonlight1210
Dnes o 07:44

@anonym_autor toto je hop, alebo trop.

Sex si myslim, ze rozhodne chces. A tiez nie iba obcas. Vyhybas sa mu len z nudze.

No to, ci najdes zenu, ktora bude spokojna s tym, co ponukas, vzdy zistis az po case, ked dojde na postel. Inak to nejde. Tieto info si ludia nevymienaju na prvom rande, ani tretom, ale az v posteli.
Takze musis proste riskovat.

Lebo myslim, ze ani zena, co chce sex malo, alebo ju sex ani nebavi, a suhlasila by, ze ked budes rychlo, tak ochotne ti bude vzdy tu chvilu drzat, ta neuspokoji. To nie je to, co hladas.

Tu to inak, ako cez pokus-omyl nepojde.

anonym_7d4268
Dnes o 07:52
@anonym_autor

@anonym_f832f1 Tak ono to nieje tak že by som nechcel... Hanbím sa to je pravda, a mám obavy z toho, že sa mi niekto vysmeje...

@anonym_autor Najdôležitejšie je, kolko vieš potenciálnej partnerke ponúknuť peňazí. Aké máš vzdelanie, prácu, kariéru, príjem, bývanie, auto. Podľa miery zabezpečenia budú k Tebe ženy tolerantné a ústretové.
A ešte je dôležité ujasniť si, či hľadáš ženu na sex a reprezentáciu alebo takú, čo ťa bude aj milovať. Na to druhé je šanca oveľa nižšia. Budú ti tu písať hocičo, ale sex je pre ženy dôležitý, a v dnešnej dobe oveľa viac ako kedysi a máloktorá žena chce zabiť najlepšie roky s niekým, kto je v posteli o ničom.

sissy27
Dnes o 07:55

@anonym_autor trening robi majstra. Takze urcite by som sa na tvojom mieste vztahu nevyhybala a isla do toho aj s rizikom, ze to mozno nebude ono. A pri troche stastia natrafis na trpezlivu a chapavu partnerku, ktora bude mat chut s tebou trenovat. Zvazila by som aj navstevu sexuologa, mozno sa s tou vydrzou da nieco robit aj odborne.

anonym_b80f0e
Dnes o 07:57

V prvom rade treba povedať, že väčšina žien dosahuje orgazmus nie pri penetrácii, ale dráždením klitorisu. Čiže ju vieš urobiť touto formou a následne by išlo vniknutie, a tam by si sa urobil ty. Ak natrafíš na ženu, ktorá ma vaginálny orgazmus, vieš mať k dispozícii pomôcky. Osobne si myslím, že ak žena miluje naozaj muža, tak to miluje so všetkým. Ja som mala vzťah s mužom, ktorý sa nevedel urobiť pri vniknutí, iba ručnou stimuláciou a milovala som ho veľmi.

anonym_090276
Dnes o 07:59

Napíšem ti tajomstvo
Nikto nieje dokonalý ani fyzicky ani mentálne 🙂

anonym_efea97
Dnes o 08:02

Sú aj ženy, ktoré sú užšie a tie to s príliš obdareným partnerom bolí. Ty by si bol pre ne požehnaním.

autor
Dnes o 08:17
@moonlight1210

@anonym_autor toto je hop, alebo trop.

Sex si myslim, ze rozhodne chces. A tiez nie iba obcas. Vyhybas sa mu len z nudze.

No to, ci najdes zenu, ktora bude spokojna s tym, co ponukas, vzdy zistis az po case, ked dojde na postel. Inak to nejde. Tieto info si ludia nevymienaju na prvom rande, ani tretom, ale az v posteli.
Takze musis proste riskovat.

Lebo myslim, ze ani zena, co chce sex malo, alebo ju sex ani nebavi, a suhlasila by, ze ked budes rychlo, tak ochotne ti bude vzdy tu chvilu drzat, ta neuspokoji. To nie je to, co hladas.

Tu to inak, ako cez pokus-omyl nepojde.

@moonlight1210 Mám strach z odmietnutia, a ak by som sa s niekým spoznával a mali by sme vzájomne simpatie a potom by to zlyhalo na tom že som neni dobrí v sexe by mi len znížilo sebavedomie...

anonym_f832f1
Autor odpoveď zmazal
anonym_f832f1
Dnes o 08:42
@anonym_7d4268

@anonym_autor Najdôležitejšie je, kolko vieš potenciálnej partnerke ponúknuť peňazí. Aké máš vzdelanie, prácu, kariéru, príjem, bývanie, auto. Podľa miery zabezpečenia budú k Tebe ženy tolerantné a ústretové.
A ešte je dôležité ujasniť si, či hľadáš ženu na sex a reprezentáciu alebo takú, čo ťa bude aj milovať. Na to druhé je šanca oveľa nižšia. Budú ti tu písať hocičo, ale sex je pre ženy dôležitý, a v dnešnej dobe oveľa viac ako kedysi a máloktorá žena chce zabiť najlepšie roky s niekým, kto je v posteli o ničom.

@anonym_7d4268 pre mna nikdy nebol dolezity. Dokonca som mala vztah kde sme roky zili bez neho. Musim uznat ze sa mi to pacilo a kludne by som hladqla uz len taky vztah

autor
Dnes o 08:55
@anonym_090276

Napíšem ti tajomstvo
Nikto nieje dokonalý ani fyzicky ani mentálne 🙂

@anonym_090276 Tak áno to platí asi pre všetkých. Len tieto nedostatky bránia hľadať si vzťah. Cítim sa kvôli tomu že nie som dostatočne mužný...

anonym_bd6361
Dnes o 08:56

@anonym_autor a dĺžka je v norme, či?

autor
Dnes o 08:57
@anonym_efea97

Sú aj ženy, ktoré sú užšie a tie to s príliš obdareným partnerom bolí. Ty by si bol pre ne požehnaním.

@anonym_efea97 Ak by jej tých pár zásunov stačilo tak možno....

anonym_090276
Dnes o 08:58
@anonym_autor

@anonym_090276 Tak áno to platí asi pre všetkých. Len tieto nedostatky bránia hľadať si vzťah. Cítim sa kvôli tomu že nie som dostatočne mužný...

@anonym_autor ale odkial si došiel, že mužnosť sa meria v cm tvojho...
A to, že nemáš vydrz?no ak aspoň by si zvladol.viac krát,tak to skôr bonus😄

anonym_bd6361
Dnes o 09:00

@anonym_autor a koľko máš vlastne rokov, sex si ešte nemal?

anonym_9ce22b
Dnes o 09:13
@anonym_autor

@anonym_autor treba si hľadať ženu, ktorá má nastavený rebríček hodnôt tak, že sex nebude na prvých priečkach. Nedaj sa pomýliť tu v diskusiách, čo píšu ženy, ktoré vyskúšajú pomaly polku mesta či im bude niekto v posteli vyhovovať. Zďaleka všetky nie sú také. Najdôležitejšia je u žien dostatočne dlhá predohra, väčšina žien dosahuje orgazmus už vtedy, samotný styk je zavŕšením toho všetkého.
A v prvom rade si treba hľadať manželku. Ženu, ktorá bude láskavá, verná a bude ťa milovať presne takého aký si. Normálne ženy túžia byť v prvom rade milované.

autor
Dnes o 09:17
@anonym_bd6361

@anonym_autor a dĺžka je v norme, či?

@anonym_bd6361 Záleží, čo je podľa teda normálna dĺžka.😅

moonlight1210
Dnes o 09:19
@anonym_autor

@anonym_bd6361 Záleží, čo je podľa teda normálna dĺžka.😅

@anonym_autor Europska klasika je 13-15 cm dlzka a cca 3 cm priemer.
Si pod tymito vseobecnymi parametrami?

lindusss2016
Dnes o 09:31
@anonym_autor

@lindusss2016 Rozumiem časti tvojej správy. Len neviem ako prekonať ten strach z toho že to nebude stačiť, a mám pocit že má musí mať veľmi rada na to aby dokázala prekonať tieto moje nedostatky,...

@anonym_autor pracuj s tym strachom, najdi si terapeuta, nenechaj sa tym zozierat. A zas aspon budes mat dokaz skutocnej lasky 😃
Este by som mala taku otazku, ci sa uz nejaka stazovala, alebo to len ty takto vnimas? Lebo inak ani v jednom pripade to nemusi byt az tak zle, ako to vidis ty

autor
Dnes o 09:58
@moonlight1210

@anonym_autor Europska klasika je 13-15 cm dlzka a cca 3 cm priemer.
Si pod tymito vseobecnymi parametrami?

@moonlight1210 Dĺžka je v tomto rozsahu. Ale pokiaľ viem tak priemer je o dosť väčší v europe

autor
Dnes o 10:08
@anonym_090276

@anonym_autor ale odkial si došiel, že mužnosť sa meria v cm tvojho...
A to, že nemáš vydrz?no ak aspoň by si zvladol.viac krát,tak to skôr bonus😄

@anonym_090276 Tak vnímam to tak, že keď muž nedokáže uspokojil ženu svojim penisom stráca na mužnosti. A väčšina sa zhoduje na tom že hrubší je omnoho lepší ako len podpriemerne hrubý

autor
Dnes o 10:09
@anonym_bd6361

@anonym_autor a koľko máš vlastne rokov, sex si ešte nemal?

@anonym_bd6361 Mám 24, no nie nemal...a to väčší mám z toho strach

Strana
z2