Ako prekonať obavy z nedostatočnosti pre partnerku?
V intímnych veciach mám veľmi nízke sebavedomie a bojím sa toho, že pri sexe nebudem pre partnerku dostačujúci.
Mám veľmi tenké prirodzenie krátku výdrž počas penetrácie. A čo teda viem tak to nie sú veci po ktorých ženy túžia. Kvôli týmto obávam ani nevyhľadávam žiadne vzťahy ani intimitu. Chápem, že žena dosiahne orgazmus aj iná, ale v týchto veciach si vôbec neverím.
Má zmysel niečo skúšať a nájsť si niekoho alebo budem nedostatočný a niekto kto bude opak mňa bude mať väčšiu výhodu oproti mne?
Začni trénovať hru na nejaký hudobný nástroj napr. klavír, alebo akordeón (kvôli prstokladu). Alebo na pomoc Gašparkovi prizvi aj Róbertka (môžu sa striedať).
@anonym_autor no toto rozhodne nie je dovod vyhybat sa vztahom a intimite. Intimita neznamena len samotnu suloz, ale napr.aj doverny rozhovor o tom, co koho trapi a ake ma obavy, s rozumnou partnerkou sa dokazete zosuladit. Samozrejme nevybalit to na niekoho na prvom rande, ale pokojne sa spoznavaj a na fyzicky kontakt kludne aj pockaj, ja si myslim, ze to mnohe zeny aj ocenia, ak uvidia, ze ti nejde len o zasun.
Začni trénovať hru na nejaký hudobný nástroj napr. klavír, alebo akordeón (kvôli prstokladu). Alebo na pomoc Gašparkovi prizvi aj Róbertka (môžu sa striedať).
@cutespider prstoklad na pipinu urcite nepotrebuje 🙈
@cutespider uz som ti chcel napisat, aby si sem neplietol politiku :D som si to musel viac krat precitat
@cutespider uz som ti chcel napisat, aby si sem neplietol politiku :D som si to musel viac krat precitat
@tato_ aj ja
@anonym_autor no toto rozhodne nie je dovod vyhybat sa vztahom a intimite. Intimita neznamena len samotnu suloz, ale napr.aj doverny rozhovor o tom, co koho trapi a ake ma obavy, s rozumnou partnerkou sa dokazete zosuladit. Samozrejme nevybalit to na niekoho na prvom rande, ale pokojne sa spoznavaj a na fyzicky kontakt kludne aj pockaj, ja si myslim, ze to mnohe zeny aj ocenia, ak uvidia, ze ti nejde len o zasun.
@lindusss2016 Rozumiem časti tvojej správy. Len neviem ako prekonať ten strach z toho že to nebude stačiť, a mám pocit že má musí mať veľmi rada na to aby dokázala prekonať tieto moje nedostatky,...
@anonym_f832f1 Tak ono to nieje tak že by som nechcel... Hanbím sa to je pravda, a mám obavy z toho, že sa mi niekto vysmeje...
@anonym_autor toto je hop, alebo trop.
Sex si myslim, ze rozhodne chces. A tiez nie iba obcas. Vyhybas sa mu len z nudze.
No to, ci najdes zenu, ktora bude spokojna s tym, co ponukas, vzdy zistis az po case, ked dojde na postel. Inak to nejde. Tieto info si ludia nevymienaju na prvom rande, ani tretom, ale az v posteli.
Takze musis proste riskovat.
Lebo myslim, ze ani zena, co chce sex malo, alebo ju sex ani nebavi, a suhlasila by, ze ked budes rychlo, tak ochotne ti bude vzdy tu chvilu drzat, ta neuspokoji. To nie je to, co hladas.
Tu to inak, ako cez pokus-omyl nepojde.
@anonym_f832f1 Tak ono to nieje tak že by som nechcel... Hanbím sa to je pravda, a mám obavy z toho, že sa mi niekto vysmeje...
@anonym_autor Najdôležitejšie je, kolko vieš potenciálnej partnerke ponúknuť peňazí. Aké máš vzdelanie, prácu, kariéru, príjem, bývanie, auto. Podľa miery zabezpečenia budú k Tebe ženy tolerantné a ústretové.
A ešte je dôležité ujasniť si, či hľadáš ženu na sex a reprezentáciu alebo takú, čo ťa bude aj milovať. Na to druhé je šanca oveľa nižšia. Budú ti tu písať hocičo, ale sex je pre ženy dôležitý, a v dnešnej dobe oveľa viac ako kedysi a máloktorá žena chce zabiť najlepšie roky s niekým, kto je v posteli o ničom.
@anonym_autor trening robi majstra. Takze urcite by som sa na tvojom mieste vztahu nevyhybala a isla do toho aj s rizikom, ze to mozno nebude ono. A pri troche stastia natrafis na trpezlivu a chapavu partnerku, ktora bude mat chut s tebou trenovat. Zvazila by som aj navstevu sexuologa, mozno sa s tou vydrzou da nieco robit aj odborne.
V prvom rade treba povedať, že väčšina žien dosahuje orgazmus nie pri penetrácii, ale dráždením klitorisu. Čiže ju vieš urobiť touto formou a následne by išlo vniknutie, a tam by si sa urobil ty. Ak natrafíš na ženu, ktorá ma vaginálny orgazmus, vieš mať k dispozícii pomôcky. Osobne si myslím, že ak žena miluje naozaj muža, tak to miluje so všetkým. Ja som mala vzťah s mužom, ktorý sa nevedel urobiť pri vniknutí, iba ručnou stimuláciou a milovala som ho veľmi.
Napíšem ti tajomstvo
Nikto nieje dokonalý ani fyzicky ani mentálne 🙂
Sú aj ženy, ktoré sú užšie a tie to s príliš obdareným partnerom bolí. Ty by si bol pre ne požehnaním.
@anonym_autor toto je hop, alebo trop.
Sex si myslim, ze rozhodne chces. A tiez nie iba obcas. Vyhybas sa mu len z nudze.
No to, ci najdes zenu, ktora bude spokojna s tym, co ponukas, vzdy zistis az po case, ked dojde na postel. Inak to nejde. Tieto info si ludia nevymienaju na prvom rande, ani tretom, ale az v posteli.
Takze musis proste riskovat.
Lebo myslim, ze ani zena, co chce sex malo, alebo ju sex ani nebavi, a suhlasila by, ze ked budes rychlo, tak ochotne ti bude vzdy tu chvilu drzat, ta neuspokoji. To nie je to, co hladas.
Tu to inak, ako cez pokus-omyl nepojde.
@moonlight1210 Mám strach z odmietnutia, a ak by som sa s niekým spoznával a mali by sme vzájomne simpatie a potom by to zlyhalo na tom že som neni dobrí v sexe by mi len znížilo sebavedomie...
@anonym_autor Najdôležitejšie je, kolko vieš potenciálnej partnerke ponúknuť peňazí. Aké máš vzdelanie, prácu, kariéru, príjem, bývanie, auto. Podľa miery zabezpečenia budú k Tebe ženy tolerantné a ústretové.
A ešte je dôležité ujasniť si, či hľadáš ženu na sex a reprezentáciu alebo takú, čo ťa bude aj milovať. Na to druhé je šanca oveľa nižšia. Budú ti tu písať hocičo, ale sex je pre ženy dôležitý, a v dnešnej dobe oveľa viac ako kedysi a máloktorá žena chce zabiť najlepšie roky s niekým, kto je v posteli o ničom.
@anonym_7d4268 pre mna nikdy nebol dolezity. Dokonca som mala vztah kde sme roky zili bez neho. Musim uznat ze sa mi to pacilo a kludne by som hladqla uz len taky vztah
Napíšem ti tajomstvo
Nikto nieje dokonalý ani fyzicky ani mentálne 🙂
@anonym_090276 Tak áno to platí asi pre všetkých. Len tieto nedostatky bránia hľadať si vzťah. Cítim sa kvôli tomu že nie som dostatočne mužný...
@anonym_autor a dĺžka je v norme, či?
Sú aj ženy, ktoré sú užšie a tie to s príliš obdareným partnerom bolí. Ty by si bol pre ne požehnaním.
@anonym_efea97 Ak by jej tých pár zásunov stačilo tak možno....
@anonym_090276 Tak áno to platí asi pre všetkých. Len tieto nedostatky bránia hľadať si vzťah. Cítim sa kvôli tomu že nie som dostatočne mužný...
@anonym_autor ale odkial si došiel, že mužnosť sa meria v cm tvojho...
A to, že nemáš vydrz?no ak aspoň by si zvladol.viac krát,tak to skôr bonus😄
@anonym_autor a koľko máš vlastne rokov, sex si ešte nemal?
@anonym_autor treba si hľadať ženu, ktorá má nastavený rebríček hodnôt tak, že sex nebude na prvých priečkach. Nedaj sa pomýliť tu v diskusiách, čo píšu ženy, ktoré vyskúšajú pomaly polku mesta či im bude niekto v posteli vyhovovať. Zďaleka všetky nie sú také. Najdôležitejšia je u žien dostatočne dlhá predohra, väčšina žien dosahuje orgazmus už vtedy, samotný styk je zavŕšením toho všetkého.
A v prvom rade si treba hľadať manželku. Ženu, ktorá bude láskavá, verná a bude ťa milovať presne takého aký si. Normálne ženy túžia byť v prvom rade milované.
@anonym_autor a dĺžka je v norme, či?
@anonym_bd6361 Záleží, čo je podľa teda normálna dĺžka.😅
@anonym_bd6361 Záleží, čo je podľa teda normálna dĺžka.😅
@anonym_autor Europska klasika je 13-15 cm dlzka a cca 3 cm priemer.
Si pod tymito vseobecnymi parametrami?
@lindusss2016 Rozumiem časti tvojej správy. Len neviem ako prekonať ten strach z toho že to nebude stačiť, a mám pocit že má musí mať veľmi rada na to aby dokázala prekonať tieto moje nedostatky,...
@anonym_autor pracuj s tym strachom, najdi si terapeuta, nenechaj sa tym zozierat. A zas aspon budes mat dokaz skutocnej lasky 😃
Este by som mala taku otazku, ci sa uz nejaka stazovala, alebo to len ty takto vnimas? Lebo inak ani v jednom pripade to nemusi byt az tak zle, ako to vidis ty
@anonym_autor Europska klasika je 13-15 cm dlzka a cca 3 cm priemer.
Si pod tymito vseobecnymi parametrami?
@moonlight1210 Dĺžka je v tomto rozsahu. Ale pokiaľ viem tak priemer je o dosť väčší v europe
@anonym_autor ale odkial si došiel, že mužnosť sa meria v cm tvojho...
A to, že nemáš vydrz?no ak aspoň by si zvladol.viac krát,tak to skôr bonus😄
@anonym_090276 Tak vnímam to tak, že keď muž nedokáže uspokojil ženu svojim penisom stráca na mužnosti. A väčšina sa zhoduje na tom že hrubší je omnoho lepší ako len podpriemerne hrubý
@anonym_autor a koľko máš vlastne rokov, sex si ešte nemal?
@anonym_bd6361 Mám 24, no nie nemal...a to väčší mám z toho strach

@anonym_autor treba hľadať súladnú partnerku s nízkym libidom a ak si celkovo sadnete, časom sa zohráte aj v tomto.