Môže byť vzťah bez masturbácie normálny?
Ahojte
Často tu čítam ako žena nacapala priateľa alebo manžela pri masturbácii atď alebo to riešia ze ich manzel to "robi" a im to vadí.
Ja mam takú skúsenosť, že môj manžel to nerobí vôbec. Viem to na 1000% pretože sme sa o tom veľakrát rozprávali. Vie napr o tom ze ja to robím a vadí mu to.
Co si myslite o takomto niečom? Pretože podľa mňa má nejakú traumu proste alebo nejaký zvláštny názor. A ja by som bola fakt rada keby to robil. Ako keď to nerobí.. 🤣
Vsak ja ani netuzim mat pravdu. Ale zdravy chlap ktory ako ty pises ze sex chce nemasturbuje nesexuje a ani nema.mentalne presvedcenie to nejako musi vyventilovat.ta energia sa u neho nestrati. Mate problem ked tebe staci robit si to sama a sex odmietas.ine by bol keby si ho neodmietala. Takto je logicke ze mu to vadi
však semeno musí vychádzať a obnovovať sa, či nie? to máva polúciu alebo čo?
Je divne ze hladas odpoved preco nemasturbuje,no a nie kazdy to robi,miesto toho aby si si s nim zasexovala.Nechapem
Tak treba v prvom rade riesit vas vztah a potom pripadne ostatne veci co ti vadia.
@autorka
Takze zhrnutie...Ty masturbujes, kedze nechces sex s manzelom. Manzel nemasturbuje, chcel by sex s tebou a vadi mu, ze namiesto toho sa uspokojujes sama. Jeho dotyky su ti neprijemne a vadi ti s nim sex a jedine co ta trapi je to, ze sa manzel neuspokojuje tiez a ak by si nasiel inu, tak by spravil hanbu, lebo sa rychlo spravi? 🤷
Kvoli comu odmietas sex? Manzel sa ti znechutil, uz ta nepritahuje alebo ti vadi to, ze sa rychlo spravi a ty ostanes neuspokojena?
A povies mi,ako sa tych spermii zbavuje,ked si naivne myslis,ze to za 5 mes.nerobil? Lebo kazde 3 dni sa tvoria nove. Ak sa chlap nevyprazdni,tak to az boli. A ty veris v to,ze to 5 mes.nerobil? 😂 Tak potom ta podvadza,lebo ina cesta nie je. Pochybujem,ze sa budi s gatami plnymi semena.
lenze to je zacarovany kruh. on za kazdym dotykom vidi sex lebo ho nemate. on ho bude vidiet uz uplne vsade a fakt to skonci neverou. v jeho hlave zacne byt sex priorita cislo jedna ked ho nema a to by sa stalo aj keby masturboval 5x za den. masturbacia sex nenahradi. uplne to toho chlapa zmeni. on za to ani nemoze. uplne mu to bude udierat na mozog je to skratka bilogicka potreba. v tomto kruhu mas hlavne ty tu moc zmenit to a mozno zachranit manzelstvo. ja som to tu uz pisala velakrat. zazila som krizu tohoto druhu takze viem o com hovorim. jedina cesta bola opravit si to vo vlastnej hlave. ale vratilo sa mi to v dobrom aj s urokami. takze mne sa to oplatilo. a este som to zazila raz aj z opacnej strany. ked som ja nemohla ale chcela a odvtedy viem viac tych chlapov pochopit a este viac si vazim toho svojho ze to so mnou nevzdal a krizu sme spolu ustali a prekonali.
ak nechce ist do poradne on chod ty. aj tebe moze poradna pomoct. stoji ti vasa rodina za to aby si ju zachranila?
@fido69 😀 nie ale rada sa bavim s ludmi a mam kopec kamosov. a okrem toho som 20 rokov vydata 😉 a tiez viem ake to je chciet a nemat (za to moj muz nemoze ale zdravotny problem kvoli ktoremu som mala celibat.)
ak chces napis mi. nechcem to tu rozoberat uplne verejne ale ak si chces o tom popisat kludne mozeme.