icon

Môže sa zmeniť sexuálny život po svadbe?

5. mar 2026

Ani neviem ako začať, je mi trápne zakladať diskusiu ale som taký zúfalý z toho, myslíte si že sa dá takto ďalej fungovať vo vzťahu ? Sme mladý pár, s partnerkou sme 7 mesiace a ešte sme spolu nemali sex. Objatia, bozky áno ale nič viac. Niekedy keď sa fakt snažím tak je vzájomný orál ale to bolo možno 10x ak to spocitam odkedy sme spolu. Z jej strany tam niesu žiadne signály. Skúšal som hľadať riešenia, pýtal som sa prečo to nechce tak povedala že jej to k životu nechýba. Vraj sú aj iné aktivity ako sa zabaviť. Včera sme boli spolu vonku a mali sme kopec energie keďže nám bolo super a tvrdila že na ďalší deň si to užijeme. No dneska som sa spýtal či príde domna alebo ja k nej a ona povedala že to nemyslela ako sexuálne ale skôr že skocime na nejakú diskotéku. Nejako ma aj chuť prešla keďže po toľkom odmietaní už ani sa mi nechce dávať ďalšie signály. Vraj sa jej veľmi páčim ale ona není sexuálne založená a ak som sa pýtal či to aspoň neskusime tak povedala že sex chce až po svadbe. Vraj sa po svadbe zmení. Myslíte že sa to po svadbe zmení ? Mňa toto fungovanie ako spolubývajúci nebaví a v posledných dvoch mesiacoch sme sa nejako aj odcudzili. Jej sex nechýba a mne áno.
Čo si o tom myslíte ?

Strana
z11
autor
21. mar 2026
@anonym_7f9959

Poviem ti z vlastnej skúsenosti od takej osoby choď preč čím skôr tým lepšie. Lebo oni sa nezmenia. Ak nemá chuť na sex teraz nebude ju mať ani po svadbe. Mám vlastnú skúsenosť síce opačne, že ja ako žena som sex chcela, ale partner, neskôr manžel už po svadbe vôbec nie. Dokonca to došlo do takého štadia že sme mali sex 6x za rok.. a aj to len kvôli vyhrážkam, prosikaniu, plaču a pod..a to sme 30tnici. A áno rozviedli sme sa kvôli tomu aj keď som bola za "debila" ja. Ide o to pokiaľ je frekvencia sexu akákoľvek či 3x denne alebo 1x ročne je to fajn ak to obom vyhovuje. Nie vtedy ak jeden pri tom trpí..

@anonym_7f9959 už niesme spolu. Bol som tak frustrovaný že som už nevedel pokračovať ani v tom ''vztahu'' a hľadal som si aj tak bokovku čiže radšej som sa rozišiel a tiež som ostal za debila. Najviac ma serie že som zabil 7 mesiacov kvôli ničomu ale už viem aspoň do budúcnosti že v tejto oblasti musím byť ''sebec''. Vlastne som rád že sme sa rozišli lebo spoznal som jedno dievča cez zoznamku a je to oveľa lepšie ako v bývalom vzťahu. Mal som to ukončiť skôr 🙂 úprimne aj som rád že sa to stalo lebo budem vedieť v budúcnosti že takéto veci nebudem tolerovať. Dievča čo som stretol cez zoznamku tak normálne od začiatku sme už komunikovali o sexe čo sa mi dosť páčilo

anonym_3a48de
2. apr 2026

@anonym_autor Vydávala som sa ako panna po 7 mesiacoch chodenia a manžel bol veľa rokov sám a bez sexu, ale obaja sme po sexe túžili. Bola to naša dohoda, že až po svadbe, ale príťažlivosť a túžba tam bola. A je tam dodnes. Ale u nej nie je a nemyslím, že sa svadbou niečo zmení. Proste to nemáte rovnako a viete to už teraz.

autor
2. apr 2026
@anonym_3a48de

@anonym_autor Vydávala som sa ako panna po 7 mesiacoch chodenia a manžel bol veľa rokov sám a bez sexu, ale obaja sme po sexe túžili. Bola to naša dohoda, že až po svadbe, ale príťažlivosť a túžba tam bola. A je tam dodnes. Ale u nej nie je a nemyslím, že sa svadbou niečo zmení. Proste to nemáte rovnako a viete to už teraz.

@anonym_3a48de ahoj, už spolu niesme a svadbou by sa to nezmenilo. Len som si ja blbý namyšlal. Nemala záujem nikdy o sexuálny život ani v predošlých vzťahoch. Tak dúfajme že nájde niekoho sebe rovného

yoxinka
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_7f9959 už niesme spolu. Bol som tak frustrovaný že som už nevedel pokračovať ani v tom ''vztahu'' a hľadal som si aj tak bokovku čiže radšej som sa rozišiel a tiež som ostal za debila. Najviac ma serie že som zabil 7 mesiacov kvôli ničomu ale už viem aspoň do budúcnosti že v tejto oblasti musím byť ''sebec''. Vlastne som rád že sme sa rozišli lebo spoznal som jedno dievča cez zoznamku a je to oveľa lepšie ako v bývalom vzťahu. Mal som to ukončiť skôr 🙂 úprimne aj som rád že sa to stalo lebo budem vedieť v budúcnosti že takéto veci nebudem tolerovať. Dievča čo som stretol cez zoznamku tak normálne od začiatku sme už komunikovali o sexe čo sa mi dosť páčilo

@anonym_autor
Poznám ľudí, ktorí zabili neperspektívnym vzťahom 10 rokov … takže 7 mesiacov hoď za hlavu, je to nič. Ber to ako skúsenosť, v ktorej si sa niečo naučil a ideš ďalej.

Strana
z11