icon

Môže sa zmeniť sexuálny život po svadbe?

Včera o 17:11

Ani neviem ako začať, je mi trápne zakladať diskusiu ale som taký zúfalý z toho, myslíte si že sa dá takto ďalej fungovať vo vzťahu ? Sme mladý pár, s partnerkou sme 7 mesiace a ešte sme spolu nemali sex. Objatia, bozky áno ale nič viac. Niekedy keď sa fakt snažím tak je vzájomný orál ale to bolo možno 10x ak to spocitam odkedy sme spolu. Z jej strany tam niesu žiadne signály. Skúšal som hľadať riešenia, pýtal som sa prečo to nechce tak povedala že jej to k životu nechýba. Vraj sú aj iné aktivity ako sa zabaviť. Včera sme boli spolu vonku a mali sme kopec energie keďže nám bolo super a tvrdila že na ďalší deň si to užijeme. No dneska som sa spýtal či príde domna alebo ja k nej a ona povedala že to nemyslela ako sexuálne ale skôr že skocime na nejakú diskotéku. Nejako ma aj chuť prešla keďže po toľkom odmietaní už ani sa mi nechce dávať ďalšie signály. Vraj sa jej veľmi páčim ale ona není sexuálne založená a ak som sa pýtal či to aspoň neskusime tak povedala že sex chce až po svadbe. Vraj sa po svadbe zmení. Myslíte že sa to po svadbe zmení ? Mňa toto fungovanie ako spolubývajúci nebaví a v posledných dvoch mesiacoch sme sa nejako aj odcudzili. Jej sex nechýba a mne áno.
Čo si o tom myslíte ?

autor
Včera o 19:51
@anonym_2fbc51

@anonym_autor väčšinou to najväčšie vzrušenie je na začiatku vzťahu. keď je toto jej maximum tak by som utekala… ak by sa vam pritrafilo nejako spraviť dieta, tak by si dosexoval do konca života si myslím .

@anonym_2fbc51 no veď to.

anonym_9409df
Včera o 19:52
@anonym_81f42b

Ja mam technicku otazku- co je to "pride do mna"? 🙃

@anonym_81f42b vychodňarsky - príde ku mne😉

enmery
Včera o 19:55

Nikto a nič sa NEZMENÍ ani po svadbe, ani po dieťati. Do pasce "myslel som/myslela som, že sa potom zmení" už spadlo veľmi veľa naivných ľudí. Naopak, problém, ktorý im vadil a neriešili, sa zvyčajne ešte potom zhorší.

timea301196
Včera o 19:56

Odíď od nej

autor
Včera o 19:56
@viestta

@anonym_autor chlape, tebe uz spermie biju na mozog. Uz spekulujes o milenke. 🙄Maj gule a povedz jej na rovinu, ze sa s nou rozchadzas kvoli tomu, ze ty vo vztahu potrebujes aj intimitu aj sex. Mormalne ako chlap. Stoj si za tym co chces a aj za tym ako to budes riesit. Nie, nie si sebecky. Jednoducho to k zivotu potrebujes a ona nie. Nezhodnete sa vo velmi dolezitej veci vo vztahu. Ano, sex nie je vo vztahu najdolezitejsi, ale je sakra dolezity, ked nefunguje sex, nefunguje ani vztah. Tak prestan vyplakavat, a konecne sa rozhyb. Bud chlap, nie trasoritka ukrivdena.

@viestta máš pravdu. Milenka je zlý nápad a není to fér ani voči nej, proste sme si nesadli. Zas bude mi to vyčítať že kvôli takej somarine sa chcem rozchádzať. Či ?

autor
Včera o 19:57
@timea301196

Odíď od nej

@timea301196 asi sa nezmení keď čítam tie komentáre

anonym_f3abcb
Včera o 20:00
@anonym_autor

@viestta máš pravdu. Milenka je zlý nápad a není to fér ani voči nej, proste sme si nesadli. Zas bude mi to vyčítať že kvôli takej somarine sa chcem rozchádzať. Či ?

@anonym_autor nie je to somarina, ale zasadna vec, ktora do vztahu patri, ona si to nemysli a bagatelizuje, ze ,,zabavit" sa da aj inak....absolutne nechape vyznam telesneho splynutia partnerov apovazuje ho za nutnu zabavu pre manzela...ak vobec

timea301196
Včera o 20:00
@anonym_autor

@timea301196 asi sa nezmení keď čítam tie komentáre

@anonym_autor no ja neviem ako iný. Ale ja keď som si našla frajera (už manžela) ma neskutočne priťahoval po sexuálnej stránke. (Myslím si že je to ma každý rovnaké). Tak to dievča bude nejaké indivíduum. Zbytočne sa netrápi s ňou a nenamotavaj sa.

anonym_81f42b
Včera o 20:01
@anonym_9409df

@anonym_81f42b vychodňarsky - príde ku mne😉

@anonym_9409df To je otrasny slovny zvrat. Vsak to nedava zmysel😃

autor
Včera o 20:02
@enmery

Nikto a nič sa NEZMENÍ ani po svadbe, ani po dieťati. Do pasce "myslel som/myslela som, že sa potom zmení" už spadlo veľmi veľa naivných ľudí. Naopak, problém, ktorý im vadil a neriešili, sa zvyčajne ešte potom zhorší.

@enmery chápem. Ako keď čítam tie komentáre tak sa nezmeni no.

anonym_f3abcb
Včera o 20:03
@anonym_81f42b

@anonym_81f42b este lepsie je ,,do babky"

autor
Včera o 20:03
@anonym_81f42b

@anonym_81f42b som rusnak😂 príde ku mne je normálne. Po rusnacky by som povedal - by prišva kumi

autor
Včera o 20:04
@anonym_81f42b

@anonym_81f42b som rusnak 😂 my inak hovoríme. Práveže príde ku mne je úplne normálne. Po mojom by to bolo - by prišva kumi

anonym_20f442
Včera o 20:04

Hmmm tu skor ide o uprimnost. Fakt nechce? Alebo to len takto povedala abysi jej momentalne dal pokoj? Je este studentka? Mozno antikonceociu nechce. Boji sa tehotenstva. Mozno ma nejaku zlu skusenost?
Za seba mozem povedat ze aj po takmer 15rokoch nam to funguje lepsie nez predtym. Ale tak na vztahu sa pracuje. Vieme kto co chce a kto co nechce. Aj v tejto oblasti...

autor
Včera o 20:05
@anonym_f3abcb

@anonym_f3abcb priateľka je tiež rusnačka. Väčšinou ak prídem z roboty ta sa má opyta - jak buvo vof roboťi

maryetta
Včera o 20:05
@anonym_f3abcb

@anonym_f3abcb do doktora. Do školy... do kostola. Proste Do... 🤣

autor
Včera o 20:08
@maryetta

@anonym_f3abcb do doktora. Do školy... do kostola. Proste Do... 🤣

@maryetta väčšinou to tak hovoríme v rodine. Ak by ješ ša prišva podohvariaty ta by jes vidiva 😂

gabus543
Včera o 20:11

@anonym_autor ty si tu už písal, žienky ti tu dávali rady a žiadna zmena

autor
Včera o 20:11
@gabus543

@anonym_autor ty si tu už písal, žienky ti tu dávali rady a žiadna zmena

@gabus543 ešte som tu nepisal

autor
Včera o 20:15
@anonym_20f442

Hmmm tu skor ide o uprimnost. Fakt nechce? Alebo to len takto povedala abysi jej momentalne dal pokoj? Je este studentka? Mozno antikonceociu nechce. Boji sa tehotenstva. Mozno ma nejaku zlu skusenost?
Za seba mozem povedat ze aj po takmer 15rokoch nam to funguje lepsie nez predtym. Ale tak na vztahu sa pracuje. Vieme kto co chce a kto co nechce. Aj v tejto oblasti...

@anonym_20f442 povedala že nechce lebo jej to nechýba. Pracuje normálne aj ona aj ja. Len sme trochu rozdielní po intímnej stránke

viestta
Včera o 20:15
@anonym_autor

@anonym_autor ako ja mam vediet ci ti to bude vycitat? Ja ju nepoznam. A keby aj vycitala, co nevydrzis to?

autor
Včera o 20:16
@viestta

@anonym_autor ako ja mam vediet ci ti to bude vycitat? Ja ju nepoznam. A keby aj vycitala, co nevydrzis to?

@viestta vydržím. Ak čítam tie komentáre tak ona sa nezmení a mňa to bude čím ďalej tým dlhšie frustrovať

enmery
Včera o 20:19
@anonym_autor

@viestta vydržím. Ak čítam tie komentáre tak ona sa nezmení a mňa to bude čím ďalej tým dlhšie frustrovať

@anonym_autor Za debila a sebabca nebudeš kvôli rozchodu. Ale za otázku, či Ti bude akceptovať milenku počas vzťahu už áno.

Ono sa to proste stáva, niekedy si ľudia nemusia nič zlé urobiť a len si proste nesadli. Čas randenia je presne na to zistiť to, aký je partner a či by nám vyhovoval vo všetkých oblastiach.

Po svadbe by si trpel ešte viac a búchal si hlavu o stenu.

yoxinka
Včera o 20:21
@anonym_81f42b

Ja mam technicku otazku- co je to "pride do mna"? 🙃

@anonym_81f42b
To je vychodňarčina, level C2, znamená to, že príde k nemu na návštevu/strávia spolu čas uňho doma 🤪

viestta
Včera o 20:21
@anonym_autor

@anonym_autor vies co? Ja sa cudujem, ze este stale je ona s tebou. Mna by z takeho chlapa ako si ty piclo. Tolko oracii, tolko zbytocnych reci okolo toho. Necitis, ze vas vztah je naplneny, nenaplna ta vas vztah, tak to ries. Akolkovek to vyriesis, ale konecne sa spravaj ako chlap a nie ako placka.

autor
Včera o 20:23
@yoxinka

@anonym_81f42b
To je vychodňarčina, level C2, znamená to, že príde k nemu na návštevu/strávia spolu čas uňho doma 🤪

@yoxinka hej no 😂

autor
@enmery

@anonym_autor Za debila a sebabca nebudeš kvôli rozchodu. Ale za otázku, či Ti bude akceptovať milenku počas vzťahu už áno.

Ono sa to proste stáva, niekedy si ľudia nemusia nič zlé urobiť a len si proste nesadli. Čas randenia je presne na to zistiť to, aký je partner a či by nám vyhovoval vo všetkých oblastiach.

Po svadbe by si trpel ešte viac a búchal si hlavu o stenu.

@enmery máš pravdu

marca12
@anonym_autor

@jogy1984 a není to sebecké ? Keď to ukončím kvôli tomu tak mi bude vyčítať že som sebecký

@anonym_autor A ona nie je sebecka? Zdravy clovek potrebuje k zivotu sex.

autor
Včera o 20:24
@viestta

@anonym_autor vies co? Ja sa cudujem, ze este stale je ona s tebou. Mna by z takeho chlapa ako si ty piclo. Tolko oracii, tolko zbytocnych reci okolo toho. Necitis, ze vas vztah je naplneny, nenaplna ta vas vztah, tak to ries. Akolkovek to vyriesis, ale konecne sa spravaj ako chlap a nie ako placka.

@viestta no veď to, čuduj sa svetu. Ju este zatiaľ nepiclo 😂

autor
Včera o 20:27
@marca12

@anonym_autor A ona nie je sebecka? Zdravy clovek potrebuje k zivotu sex.

@marca12 ako hej. No od ostatných ľudí čo som len dostal radu tak bolo že nájsť si milenku ale veď to tiež není riešenie. Proste je to nefér aj keď veľa párov tak funguje.