icon

Môže sa zmeniť sexuálny život po svadbe?

Včera o 17:11

Ani neviem ako začať, je mi trápne zakladať diskusiu ale som taký zúfalý z toho, myslíte si že sa dá takto ďalej fungovať vo vzťahu ? Sme mladý pár, s partnerkou sme 7 mesiace a ešte sme spolu nemali sex. Objatia, bozky áno ale nič viac. Niekedy keď sa fakt snažím tak je vzájomný orál ale to bolo možno 10x ak to spocitam odkedy sme spolu. Z jej strany tam niesu žiadne signály. Skúšal som hľadať riešenia, pýtal som sa prečo to nechce tak povedala že jej to k životu nechýba. Vraj sú aj iné aktivity ako sa zabaviť. Včera sme boli spolu vonku a mali sme kopec energie keďže nám bolo super a tvrdila že na ďalší deň si to užijeme. No dneska som sa spýtal či príde domna alebo ja k nej a ona povedala že to nemyslela ako sexuálne ale skôr že skocime na nejakú diskotéku. Nejako ma aj chuť prešla keďže po toľkom odmietaní už ani sa mi nechce dávať ďalšie signály. Vraj sa jej veľmi páčim ale ona není sexuálne založená a ak som sa pýtal či to aspoň neskusime tak povedala že sex chce až po svadbe. Vraj sa po svadbe zmení. Myslíte že sa to po svadbe zmení ? Mňa toto fungovanie ako spolubývajúci nebaví a v posledných dvoch mesiacoch sme sa nejako aj odcudzili. Jej sex nechýba a mne áno.
Čo si o tom myslíte ?

anonym_08d21b
Dnes o 06:55

@anonym_autor možno je asexuálna. Neverím tomu, že keď je mladá žena zamilovaná tak sa netúži milovať. Nemyslím že by sa to po svadbe malo zmeniť a keď aj nejaký sex bude, tak to asi bude len veľmi sporadicky.

mischy00
Dnes o 06:55

Ak sa chceš zvyšok života doprosovat o kúsok vášne, smelo do toho.
Nie ste v tomto kompatibilny, žiaľ, bolo by to iba trápenie. Na obidvoch stranách, na tom nevidím nič sebecké....skor naopak, dáš jej voľnosť, aby si našla niekoho, s kým budú na rovnakej vlne.

misicka31
Dnes o 07:03

Teraz sex až po svadbe,a po svadbe sex len za účelom splnenia dieťaťa a môže povedať,že sa ešte na dieťa necíti.

autor
Dnes o 07:05
@anonym_b4f55c

@anonym_autor hej, jasne, veď príde jar, deti vám donesie bocian, ty v prípade potreby sexu odskočis k susedke a ona bude zalievať kvety na balkóne miesto milovania. Si normálny? Ak nefunguje sex, nefunguje nič.

@anonym_b4f55c ako keď si to prečítam je to naozaj somarina s tou milenkou.

autor
Dnes o 07:06
@zobaka

mlada a bez chuti na sex? sex po svadbe? strasna blbost, no premysli si tento "vztah" ona by si mala najst nejake asexuala

@zobaka tak ja som bol zaskočený keď mi to povedala. Nikdy som ohľadom sexu nemal problém aj všetko klapalo a zrazu pri tejto frajerke všetko klape okrem sexu. Je to divné ale neplánujem už čakať

autor
Dnes o 07:07
@anonym_b4f55c

@anonym_autor myslíš ten vianočný zázrak? No realita je veeeelmi ďaleko od zázraku ako vidíš.

@anonym_b4f55c ta keď si čítam tie komentáre máte pravdu. Asi som blbý že som čakal na nejakú zmenu alebo v zázrak že sa zmení po svadbe na dračicu

autor
Dnes o 07:08
@lenja1

Cize ona sex v živote nemala? Či ho nechce iba s tebou ? Možno sa jej niečo stalo predtým a ma blok.

@lenja1 sex mala ale ju to nebavi, nechýba jej, chce namiesto sexu robiť iné aktivity. No mňa to už nebaví vieš a čakať nemienim

autor
Dnes o 07:11
@anonym_9fc173

@anonym_autor ty potrebujes zenu, ktoru mozes zviazatz alebo trochu pritlacit k muru, ktora si to bude uzivat

@anonym_9fc173 no niečo také, ja som mal skôr divoké typy v tejto oblasti, zas pri bývalých ten sex bol úžasný a nefungovali iné veci. Chcel som si nájsť nejakú slušnú ale ta nečakal som že to bude až taký extrém.

autor
Dnes o 07:14
@euka210

@anonym_autor nie, nezmeni sa, hladaj inu.
A to Ti pisem ako zena, ktora sa vydala po 2r chodenia a sex sme mali az po svadbe. Ale chemia fungovala, rozum musel vladnut, aby sme to do svadby vydrzali bez sexu.

@euka210 prečo potom tvrdila že po svadbe to bude super ? Ja som aj tak vravel že svadbu chcem až o 4-5r. To akože dovtedy treba čakať ? Somarina. Veď ja som jej vravel že naj potom není sklamaná, myslel som tým bokovku

autor
Dnes o 07:16
@komplikovana

Rada dobuducna. Nepocuvaj kamaratov co ti radia milenku. Mas snad zdravy usudok a vies, ze takto sa problemy neriesia. Ako bude vyzerat tvoj vztah si nastavite s partnerkou vy sami tak, aby vam to vyhovovalo obom. Je jedno co by hovorili kamarati, susedia, kolegovci, rodicia. Vas vztah, vase pravidla. Nerob veci len preto, lebo ich robia ostatni.

@komplikovana máš pravdu s tou milenkou je to blbosť ale ta ako inak ? Ty by si snáď čakala 7 mesiacov ? Podľa mňa nie. Milenka není riešenie ale každý máme svoje potreby

autor
Dnes o 07:18
@romiada

@anonym_autor za vacsieho debila budea ked budete zobrati s 2 detmi a Ty si z tej frustracie najdes milenku. Nie si spokojny po 7 mesiacoch, co budes robit po 10 rokoch? Tvoja frajerka je bud "neprebudena" a nevie si este uzivat sex alebo je ciel pre nu svadba ,po ktorej bude len splodenie deti a potom nič.
Keď ste mladi tak tam by malo fungovat aj nadšenie zo sexu, dotykov, blizkosti.

@romiada ak čítam tvoj komentár tak je to pravda. Ja poznám osobne takéto páry čo majú deti a keďže im ten intímny život nefunguje tak majú bokovky ale ta ako inak. Nečudujem sa im. Sama by si nečakala 7 mesiacov na sex a objatia pochybujem že by ti stačili. Milenka není riešenie ale ta keď ona má v riti moje potreby ta ja mám pozerať nato že si nájdem bokovku ? Ak by vzťah fungoval tak by nebolo potrebné hľadať bokovku

autor
Dnes o 07:19
@natalka13

@anonym_autor a kvoli comu by to sebecke nebolo?
Sex je vo vztahu velmi dolezity. To nieje vec ze ty chces modre auto a ona cervene.

@natalka13 máš pravdu. Ja len čakal na nejaký zázrak

autor
Dnes o 07:21
@sense

@anonym_autor zmení ale určite nie k lepšiemu, ak jej to nechýba v čase zamilovanosti, tak v čase "istoty" jej to bude chýbať ešte menej.
A takisto sa zenit, len aby bol možno sex nie je dobrý napad

@sense no šak zamna to je somarina. Môže sa stať že ani po svadbe si nesadneme a čo potom. Buď teraz bokovka alebo potom. Zanedbávanie partnera tiež není riešenie. Ak by sex fungoval tak by ho netrebalo hľadať inde...

autor
Dnes o 07:25
@anonym_7c6230

Prečo všetci na základe opisu autora odsudzujete to dievča?veď oni sa na tú tému ani nerozprávali. On si chce vrznut. A čakal,že to bude. Ona sa vyhovára,že veď si dôležitejšie veci a nechýba jej to(teraz,zatiaľ) veď nech sa jej hrdina,čo ide hľadať milenky opýta,prečo ten sex nechce?
Či na toto gule nie sú?ono je to teda fakt veľká frajerina vydržať do svadby a tešíš sa z milovania po nej. Sexovať s každým,čo mi príde pod ruku a mám chuť,nie je žiadne hrdinstvo. A keďže tu každý rieši skúšky,nekupovať mačku vo vreci,tak len napíšem,znížili sa rozvody?nie. Čiže zrejme to ani s tým sexom a skúšaním pred svadbou nie je problém manželstva. Sex je precenovany a zároveň podceňovaný.
Keď sa však mladý chce venovať sexu a mladá to nechce,chce čakať,je tak pre ňu a aj pre neho naj riešenie,rozísť sa.
Nie je čudná ani ona a ani on,len každý chce niečo iné
Keď to on nedokáže respektovat,nech hlada ďalej. A ona tiež. A verím,že nájdu.

@anonym_7c6230 rozprávali sme sa. Ona ho proste nepotrebuje a jej to nechýba. Mala sex v predošlom vzťahu a aj kvôli tomu ju chlap opustil lebo naňho srala v intímnom živote. Hovoril som jej že mne to chýba že som zdravý chalan a ona ak nemá chuť tak nech zájde k doktorovi. Odmietla, vraj je normálna. Vravel som jej že to ďalej takto nepôjde

autor
Dnes o 07:27
@anonym_1a2ee8

@anonym_autor po svadbe si nájdeš milenku? Samozrejme že máš byt sebecky. Predsa chceš s niekým ak to pôjde dobre stráviť život a to si musíš človeka dobre vybrať. Nie niekoho pri kom budeš roky dúfať že sa zmení a že ho prerobis. Od začiatku to musi byť niekto s kým to funguje a kto ti vo vzťahu dáva to co potrebuješ a naopak ty jemu. Už to že sex považuje za zábavu. Že sex nepotrebuje k životu. Ste každý úplne inak nastavený a nehodíte sa k sebe. Veď ten človek sa neskôr časom po deťoch po svadbe zmeni je základ problémov nie zdravého vzťahu. Dospelý človek sa väčšinou len tak nezmení. Toto jej nastavenie niekde vzniklo ona to ako problém nevidí. Môžeš sa skúsiť s ňou porozprávať. Ale ja si nemyslím že po svadbe to bude iné. Jej by možno bolo lepšie s niekým kto je podobný ako ona

@anonym_1a2ee8 ta ja už teraz hľadám keďže nemienim čakať, nie to ešte po svadbe. Čo sa mám zajtra ženiť ? 🤦‍♂️ Ja len som si myslel že sa zmení po svadbe ak tak hovorila. Naj si hľadá asexuala potom.

autor
Dnes o 07:27
@anonym_08d21b

@anonym_autor možno je asexuálna. Neverím tomu, že keď je mladá žena zamilovaná tak sa netúži milovať. Nemyslím že by sa to po svadbe malo zmeniť a keď aj nejaký sex bude, tak to asi bude len veľmi sporadicky.

@anonym_08d21b ja som jej to aj hovoril že naj si naštuduje čo je to asexualita. Bola vieš jak vytočena, bože choré. Nechcela ani počuť o tom.

autor
Dnes o 07:28
@misicka31

Teraz sex až po svadbe,a po svadbe sex len za účelom splnenia dieťaťa a môže povedať,že sa ešte na dieťa necíti.

@misicka31 no po svadbe by som sa nato ja necítil a tie deti by mohla ísť urobiť akurát tak ku susedovi

autor
Dnes o 07:30
@mischy00

Ak sa chceš zvyšok života doprosovat o kúsok vášne, smelo do toho.
Nie ste v tomto kompatibilny, žiaľ, bolo by to iba trápenie. Na obidvoch stranách, na tom nevidím nič sebecké....skor naopak, dáš jej voľnosť, aby si našla niekoho, s kým budú na rovnakej vlne.

@mischy00 no veď to. Ja som jej hovoril že naj si naštuduje niečo o asexualite. Vraj o tom ani nechce počuť že čo sa starám. Ach to bol koniec debaty. Čiže keby som si našiel bokovku ešte by som bol za debila ? Hlavne že zanedbávať partnera po intímnej stránke, to už je v pohode. Ach musím s ňou hodiť reč buď milenka s tým že jej to nebude vadiť alebo koniec.

enmery
Dnes o 07:54
@anonym_autor

@mischy00 no veď to. Ja som jej hovoril že naj si naštuduje niečo o asexualite. Vraj o tom ani nechce počuť že čo sa starám. Ach to bol koniec debaty. Čiže keby som si našiel bokovku ešte by som bol za debila ? Hlavne že zanedbávať partnera po intímnej stránke, to už je v pohode. Ach musím s ňou hodiť reč buď milenka s tým že jej to nebude vadiť alebo koniec.

@anonym_autor Ty neprestaneš s tou kravinou s milenkou? Čo ti vybrali mozog? Ukonči to a namiesto milenky si hľadaj partnerku. Každý si je strojcom svojho šťastia aj života, aj ty. A práve sa rútiš do pekných sračiek.

lenja1
Dnes o 07:55

Cize sex mala len akoze ju to nebaví. Proste s tebou spat nechce. Načo strácas čas. Keď už ti aj dá budeš to brat ako s povinosti aby si bol spokojný. Sex vo vztahu je dôležitý. Skús sa jej opýtať či nema zlu skúsenosť či sa jej niečo zle nestalo.

anonym_08d21b
Dnes o 07:58
@anonym_autor

@anonym_08d21b ja som jej to aj hovoril že naj si naštuduje čo je to asexualita. Bola vieš jak vytočena, bože choré. Nechcela ani počuť o tom.

@anonym_autor tak potom to asi nemá zmysel sa doprosovať. Sex je vo vzťahu dôležitý a to by ti povedal každý vzťahový poradca a nech niekto skúsi povedať že nie. Je to biologická potreba. U mňa by taký vzťah asi neprešiel.

anonym_1a2ee8
Dnes o 07:58
@anonym_autor

@anonym_1a2ee8 ta ja už teraz hľadám keďže nemienim čakať, nie to ešte po svadbe. Čo sa mám zajtra ženiť ? 🤦‍♂️ Ja len som si myslel že sa zmení po svadbe ak tak hovorila. Naj si hľadá asexuala potom.

@anonym_autor presne tak nech si nájde asexuála ty partnerku ktorá ladí k tebe. Sebecké je nájsť si milenku aj nefér k tej žene ktorá si nezaslúži byť druhá. Ukončí co nefunguje a potom skús hľadať niekoho iného. Svadba nie sú Lurdy ľudia sa zázračne po nej nemenia.

romiada
Dnes o 08:00
@anonym_autor

@romiada ak čítam tvoj komentár tak je to pravda. Ja poznám osobne takéto páry čo majú deti a keďže im ten intímny život nefunguje tak majú bokovky ale ta ako inak. Nečudujem sa im. Sama by si nečakala 7 mesiacov na sex a objatia pochybujem že by ti stačili. Milenka není riešenie ale ta keď ona má v riti moje potreby ta ja mám pozerať nato že si nájdem bokovku ? Ak by vzťah fungoval tak by nebolo potrebné hľadať bokovku

@anonym_autor ved prave preto Ti to hovorim. Ona može byt dobry človek, žena všetko ,ale viacmenej v pozicii kamošky. Partnerstvo zahrňa aj sex nielen vylety a rovnaje nazory.b

autor
Dnes o 08:07
@romiada

@anonym_autor ved prave preto Ti to hovorim. Ona može byt dobry človek, žena všetko ,ale viacmenej v pozicii kamošky. Partnerstvo zahrňa aj sex nielen vylety a rovnaje nazory.b

@romiada máš pravdu. Veď vlastne aj teraz fungujeme jak kamaráti.

arianna25
Dnes o 08:18

Je to pravda čo ti tu radia. Milenka je mega blby nápad.
Keď vraví priateľka že jej to nechýba a sú aj iné aktivity, tak jasné že sa to po svadbe nezmení. Veď drvivá väčšina z nás si pamätá na začiatkoch vzťahu väčšinu času len "to" 😃
Jedna vec je na úplnom začiatku trochu počkať a potom si to užívať a druhá vec je počuť od priateľky že je to v nedohľadne a trvalo o ničom.
Je to síce škoda, že inak si rozumiete, ale jednoducho keď nieco vo vzťahu neklape tak to nemá význam.

mischy00
Dnes o 08:20

Nedávno aj tu bol príspevok od muza, ze hľadá ženu, ktorej nechýba sex. Su aj takí muži, tam vidím potenciál na plnohodnotný vzťah.
Ale nie takto, sex akože pomaly za odmenu, nedajbože ju nahnevať alebo nesprávať sa vkuse ukážkovo. Inak nebude nic ďalší mesiac....
Z tohto sa aj láska velmi rýchlo vytratí. Su obdobia, kedy to môže stagnovať ale nie na začiatku, ked tomu nic závažné nebráni. Nehľadaj milenku, hľadať v jednej žene všetko. Su aj také ženy 😉

stanislavicenka
Dnes o 08:31
@anonym_autor

@jogy1984 a není to sebecké ? Keď to ukončím kvôli tomu tak mi bude vyčítať že som sebecký

@anonym_autor nemusis mat vycitky. Ake sebecke? Od nej to nie je sebecke? Ze vie o tvojich tuzbach a nebudenich naplnat? Ty sa budes cely zivot prisposobovat? Na toto si odpovedz. Sex je dolezitou castou partnerskeho/manzelskeho spoluzitia. Toto si opakuj. A teraz si predstav svoje naliehaniu na nu najblizsich 10,20,30 rokov. To chces?

sense
Dnes o 08:36
@anonym_autor

@sense no šak zamna to je somarina. Môže sa stať že ani po svadbe si nesadneme a čo potom. Buď teraz bokovka alebo potom. Zanedbávanie partnera tiež není riešenie. Ak by sex fungoval tak by ho netrebalo hľadať inde...

@anonym_autor keby chce počkať zo sexom po svadbe kvôli viere alebo presvedčeniu, je jedna vec. Ale ak nechce sex teraz lebo jej nechýba, obrúčka na prste z nej sexuchtivu ženu nespravi
A nemyslím si že si sebecký, ale načo sa zbytočne trápiť aj teba aj ju, keď šťastní by ste neboli ani jeden

anonym_32fb56
Dnes o 08:46

A ako vie, ze neskor sa zmeni, ked sex ešte ani neskusila?? 😶‍🌫️

anonym_7c6230
Dnes o 08:56
@anonym_autor

@anonym_7c6230 rozprávali sme sa. Ona ho proste nepotrebuje a jej to nechýba. Mala sex v predošlom vzťahu a aj kvôli tomu ju chlap opustil lebo naňho srala v intímnom živote. Hovoril som jej že mne to chýba že som zdravý chalan a ona ak nemá chuť tak nech zájde k doktorovi. Odmietla, vraj je normálna. Vravel som jej že to ďalej takto nepôjde

@anonym_autor tak potom čo riešiš?????ty si troll.
Načo sa pýtaš,či sa po svadbe niečo zmení?
Odrazu sa rozprávate,vzťah je super,len?
Už nech prázdniny skončia 😆
Sa rozid a hotovo.