Možnosti zoznámenia sa s mužom
Dievčatá,pred koronou to ešte bolo celkom reálne,no stále viac premýšľam,kde je možné v aktuálnom nastavení sveta, zoznámenie s mužom. Mohli by ste napísať, tie, ktoré ste sa za posledné 2 roky zoznámili reálne, bez zoznamky,kde to bolo,aby ste mi vrátili nádej. Ďakujem.
Nerozumiem…chodite von s dietatom a cakate ze sa vam niekto prihovori za ucelom zoznamenia? Ako nic v zlom ale vacsina muzov ked vidi zenu s dietatom tak nepredpoklada ze je slobodna. To skor ked pojdete von s kamoskami 😉
Ja som si 2 týždne po vypuknutí covidu, karantény atd. našla novú prácu na pošte, na dedine. Po pól roku, ako som jazdila ulicami, zrazu ma jeden zarastený chalanisko s obrovským psom pozval na kávu. Jasne , že som šla.. Týždeň po chodení mi oznámil, že jeho rodičia, s ktorými býval sú pozitívny. Ešte v ten deň ku mne prišiel aj s igelitkou a už neodišiel 😅 Toto skoré spolubývanie by som odporúčala. Hneď na začiatku sme sa aj po tejto stránke dokonalo spoznali a už si to ani inak neviem predstaviť. 😊
@amelia1234 aj ja na fb pred 5 rokmi.
Ja v električke, ale bez dieťaťa 🙂
@martin36 ďakujem
@iza98ll ďakujem
@ivlo veľmi podobný príbeh z taxíku poznám zo svojho okolia. Asi je čas vystúpiť z auta 🙂
V kuse sa mi niekto prihovára. Vystupovala som z autobusu spadol mi šál....zodvihol mi ho sympatický muž....a už debatil. V cukrárni si minule jeden prisadol. Bla bla car....niektorí ho vnímajú ako zoznamku.
Veď použi zákon príťažlivosti 😇 . Skús toto video od Michala Drienika:
https://www.youtube.com/watch?v=6VXbbNtgh9UOdporucam ist do kúpeľov 😂..tam sa to isto podarí
@mirka414 Verím 🙂
@iveta1970 Tak to vám závidím...
Tam sa deju riadne zaujimave veci 🤪..byt slobodna tak volím tuto formu .