icon

Môžu byt kamaráti dvaja ľudia, ktorí sa navzájom priťahujú a je medzi nimi chémia?

8. mar 2022

Môžu byt kamaráti dvaja ľudia, ktorý sa navzájom priťahujú a je medzi nimi chemia? Dá sa to vôbec alebo prerušiť všetky kontakty ? Ja som zadaná .. priatela lubim ale ta chemia medzi nami je už davno prec.

7lenka11
•
8. mar 2022

akože ťa priťahuje niekto iný? nie, takéto priateľstvá dlho nevydržia, vždy tam bude niečo viac a je len otázka času, kedy to skĺzne do (intímneho) zblíženia alebo naopak, úplného odlúčenia a prerušenia kontaktov...

spadnutaslivka
•
8. mar 2022

Môžu byť kamaráti, ale nesmú byť spolu sami.

54tinka54
•
8. mar 2022

Držať to len v rovine kamarátstva bude pre vás len trápenie.. ale keď sa chce, všetko sa dá

sszuzu8
•
8. mar 2022

Tazko. Mala som kamarata presne takto sme sa pritahovali. Bolo to mega. Spriaznena dusa pomahali sme si vela sme sa rozpravali ale raz ma viezol domov z prace neovladol sa a vyletel na mna. Bolo to wrrrrr ale obaja sme zadani takze nie. Za mna taky vztah nemoze fungovat. Chemia je velka ale laska z toho nebude a len sa zbytocne ublizi dalsim osobam

autor
•
8. mar 2022

@sszuzu8 Ach.. ja to s Ním mám rovnako

mia091
•
28. nov 2022

Ustála si to?

autor
•
28. nov 2022

@mia091 Ano, už vôbec nie sme v kontakte, utala som to 🙂

mia091
•
28. nov 2022

Super 😊

lentakyterapeut
•
4. nov 2025

Je to v povahe cloveka, ako tu najdes zeny prisne verne any myslienka na ineho tak su zeny co miluju atmosferu flirtu a vyhladavaju ho. Najviac si sadnu ti ktori su na pohlad diskretni. Vtedy vies ze ak sa nieco stane tak ti neskomplikuje zivot. A potom je to len otazka casu kedy a kde.