Muž ma 2x podviedol

kristina20111995
30. máj 2022

Ahojte , obraciam sa na vás pretože som trochu zúfalá a neviem ako ďalej. Aby som to uviedla presne tak s manželom sme rok a pol chodili sme spolu polroka keď ma on začal prehovárať či si nespravíme bábätko , mám už na to vek a vo veľkom zaľúbeni po dvoch mesiacoch som párkrát povolila … no asi viete čo sa dialo ďalej otehotnela som svadba atd. Všetko vYzera byt v pohode až na to že môj muž je workoholik som stále doma sama keďže nemáme svokrovcov a rodičov v našom meste nemám ani sem tam pomoc na stráženie . Môj muž je s nami doma ledva v nedeľu aj cez to všetko sme sa ľúbili a brala som to tak že sa snaží. A teraz ku tomu problému môj muž bol kúrennik s prepáčením sám sa mi s tým priznal brala som to ako výhodu na jednej strane že sa vyžil a po všetkých tých kurvickach bude mať pokoj no teraz keď ma syn 8 mesiacov som zistila že ma 2 x podviedol keď sme sa už ako snažili o malého . A na rozlúčke so slobodou keď sa úplne odmlčal na dva dni nebudem vravieť všetky okolnosti to by bolo na dlho proste som zistila že ma na rozlúčke podviedol dosť svinským spôsobom a keď som ho argumentovala s tým priznal sa a vraví že s snaží byt dobrým mužom . A starať sa o nas ( mysli to rým že vkuse robí aby sme mali viac peňazí ) jasne že peniaze sú dôležité ale pozerám sa na to tak že peniaze nie sú všetko a čo z toho že ma zoberie raz ročne na super dráhu dovolenku keď spolu ,,nežijeme “ . Neviem či som taká zlá ale ak nejaký muž podvedie ženu ktorá je na rizikovom tehotenstve leží v posteli vyše polroka a nosí pod srdcom ich dieťa a dokáže podviesť lebo si treba užiť na rozlúčke pretože je chlap mi to príde neodpustiteľné. A na druhej strane sa cítim hrozne ako matka keď si predstavím akú by to malo dohru keby sme sa rozviedli .

anjelicek26
30. máj 2022

Nas kam ist? Kedy vies nastupit nazad do prace? Ake mas financne rezervy? Nez spravis nejake radikalne emocionalne rozhodnutie, tak si to premysli, babo je malicke, je to cerstve.

Ked je s vami "ani nie v nedelu" inak cely tyzden mimo, tak by som ho brala ako "navstevu" a otca pre syna... a pokusila sa ho co najskor dostat zo srdca...takyto chlapi sa nemenia..zasunu ked bude prilezitost hocikam...

Usporiadaj si svoje veci a potom prec... a dosledne sa chrante (pohlavne choroby a dalsie babo v tejto konstelacii fakt nie).

zuzanazu85
30. máj 2022

Úprimne,ak podviedol,podvedie,podvádzať bude. Ak máš byť šťastná ty a dieťa,radšej odíď. Byť vo vzťahu s klamarom, ktorý neudrží ,,vtáka" v hniezde neprospeje ani tebe,ani babu. Šťastná matka, šťastné bábo. A tento typ chlapa nezmení žiadna žena,ani dieťa.

k0l0b3zka
31. máj 2022

Mrzi ma to aj za Teba, podla toho co pises je to asi chronicky nevernik a to sa neda zmenit. Spravila si zasadnu chybu, ktoru robi vela ludi a to robit si dieta s niekym koho poznas na zalozenie rodiny extremne kratko. Po pol roku este nemas sancu vediet s kym mas do cinenia.

No uz teraz ak nechces zit takto pozeraj len na seba a na dieta, takze asi najskor odid a casom si najdes novy a fungujuci vztah. Drzim palce.

zdenkastanka
31. máj 2022

Podvadzat bude stale, uz navzdy... kurevnik bol a nim aj zostane kedze tak zil predtym.bud sa s tym zmieris alebo pojdes od neho.ja by som na to zaludok nemala .. ste spolu velmi krátko a uz ta kolko krat podviedol... 🤮

dzulli1980
31. máj 2022

To sú také typy ľudí, že vždy vyhrajú pudy nad mozgom ... ja sa Ti len čudujem, že si vôbec išla s takýmto človekom po tak krátkej známosti do manželstva, že si s ním otehotnela ... nikdy Ťa neľúbil, človek, ktorý miluje, toto nerobí ... čo Ti zostáva? Buď sa zmieriš s tým, že hoci Ťa "zasype zlatom", nič pre neho nebudeš nikdy znamenať, nemá voči Teba kúska úcty alebo jednoducho odídeš, aj keď to bude ťažké, kde je vôľa tam je cesta ... iná možnosť nie je ... mohol by mať aj vtáka zo zlata, s takýmto človekom by som ja fungovať nevedela.
@kristina20111995

elizabet173
31. máj 2022

@kristina20111995 píšeš, že bol kurevník, no ním aj zostal a aj ním bude. Ak sa dokážeš postarať sama finančne o dieťa a o seba, tak to ukonči, lebo sa budeš trápiť celý život a ako bonus ti môže ešte niečo dovliecť. Ak si na RD, tak choď čo najskôr do práce a ukonči to potom. A akú dohru to bude mať na dieťa? Veď píšeš, že ho vidí len v nedeľu, tak ho aj po rozvode môže vídavať ďalej. Otcom neprestane byť, aj keď sa rozvediete. Nerozviesť sa kvôli dieťaťu sú len výhovorky, pre dieťa nie je šťastím žiť v rodine, kde je matka nešťastná

derdia
31. máj 2022

@kristina20111995 ahoj vela je takychto vztahov... Proste jemu to, ze si suchne s inou, pride uplne ok a tebe nenormalne..ako ze si vegetarian neda maso a ten druhy si da maso.. To je vec pohladu... Problem nastane, ked sa daju do kopy ludia, ktori maku na to suchnutie rozdielne nazory... No ja osobne by som s takym clovekom nezila.. Mas len jeden zvito treba ho prezit stastne.

lindusss2016
31. máj 2022

@kristina20111995 prepac, ale ako si mohla brat ako vyhodu to, ze bol (stale je) kurevnik. Reci o tom, ze sa vyzil a pod.... To je take bla bla, ospravedlnujes ho, ale uplnr zbytocne... Toto nie je ziaden princ, ten sa kvoli tebe nezmeni. Jeho zazitky su mu prvorade, tak mu ich dopraj, ale nenechaj sa takto ponizovat. A aku dohru by mal rozvod? V tvojom pripade len status na papieri 🤷 rodina tak ci tak nie ste. Mne nepride v poriadku ani to, ze dieta vidi taketo "spolunazivanie" rodicov, kde muz netravi vobec cas doma. Este pri tej jeho povahe sa ti cudujem, ze mu veris, ze je workoholik a nechodi neskoro kvoli tomu, ze sa niekde zabava 😏 pories si finanancie a utekaj od neho, lebo takto v zivote stastie nespoznas... Rodina vyzera uplnr inak.

katarinka89
31. máj 2022

@kristina20111995 neviem co by si chcela počuť, či radšej bachorky alebo pravdu. Jasne ze to nebolo prvýkrát a ani posledný. Pre niekoho by bolo nemysliteľné s ním zostať a pre niekoho odísť. Ty si smerodatna.

ladyblcha
31. máj 2022

@kristina20111995 teraz odpustis, 1x-2x..aj 3x lebo rodinu nechces rozbit, lebo potrebujes fin.zazemie, ktore poskytuje vztah s nim, a byvanie ..atd (dovody na obhajobu si dopln ake chces), a potom to bude 5x, aj 6x co ta podvedie a casom si zvyknes a budes to prehliadat skrz svoj a synov komfort, zatvarat oci, prehliadat a zvyknes si nakoniec na ten styl, ze sem tam musis svoje sebavedomie a hrdost zbierat zo zeme a nakoniec ich tam nechas na zemi a ubehne ti 20rokov zivota.

beata_ra
31. máj 2022

Tak neviem no, keby som o chlapovi vedela ze je taky ku***, tak by som si s nim nezacinala lebo teda aj z vlastnej skusenosti viem ze taki chlapi sa nezmenia. Takze sa obavam ze pokial sa to stalo nie raz ale az dvakrat a este ked ste sa snazili o dieta, je jedno ci to bola rozlucka, rozlucka so slobodou neznamena ze sa treba vyspat so vsetkym co ma prsia...takze u mna by skoncil.

ckocka
31. máj 2022

Ako vidno, ak chlapa treba je možné obrátiť na výhodu všetko.

mandzula
31. máj 2022

@kristina20111995 pises, ze si vedela, ze je kurevnik, mala ti blikat prva kontrolka, evidentne nezablikala. Vies, ze ta podviedol, to uz by mala byt zatiahnuta rucna vasho vztahu. Vychovavat dieta v takomto nezdravom prostredi je nezodpovedne, takze nemysli na blaboly, ze nebudes rozbijat rodinu (on ju rozbil) a ze nebudes brat dietatu otca. Radsej dieta vychovavaj sama a casom mozno s niekym serioznym, ako s clovekom, ktory nema zakladne moralne zasady.

lilitela
31. máj 2022

@kristina20111995 Si uplne v poriadku. Myslim, ze tvoj muz ma pocit, ze ved ti to oznamil, ze sa kurv.l. Ze ti to akoze naznacil, aky je. A teraz je na tebe, ci s tym dokazes zit, ze to z casu na cas spravi, nebudes potom patrat, mysiet na to, alebo si taka povaha, ze je to pre teba absolutny podraz. Mozte nadalej este zit formalne, ved od toho nemate daleko: proste obcas spolu, on da peniaze, postara sa po tejto stranke, ty sa sustred na dieta a neskor aj na vlastny zivot.
Da sa zit aj tak , aj tak, vzdy je to o tom, kto je aky a co znesie.

lulu89
31. máj 2022

@kristina20111995 ja ako žena mám svoju hrdosť, mám sa rada a pri prvej nevere by som náš vzťah ukončila.....radšej byť sama a vychovávať dieťa v správnych hodnotách ako umelo držať vzťah. Taký človek si nezaslúži mať rodinu a hlavne preto, že sa nezmení....vždy si nájde dôvod na neveru, tvoje poníženie.....

melanta
31. máj 2022

Po 2 mesiacoch s kurevníkom si citujem "povolila" že otehotnieš. Nuž, vybrala si si zlého muža a ešte si s ním išla do plánovania dieťaťa po 2 mesiacoch. Tak aspoň teraz urob niečo nehlúpe a odíď. Ak neodídeš, tak si zlá matka. Normálna matka nebude dieťa vychovávať v takomto prostredí. Na druhej strane, normálna žena si nebude robiť dieťa po 2 mesiacoch vzťahu s kurevníkom s ospravedlnením, že myslela si si, že sa vybúril.

katkati
31. máj 2022

Nemôžeš veriť ani tomu, že to bolo iba dvakrát. Klamár a podvodník ti nikdy nepovie pravdu a ty nemáš šancu o ňom zistiť všetko. Musíš si vybrať, či chceš byť finančne zabezpečená, alebo sama so synom a nepodvádzaná.

gabrielka450
31. máj 2022

@zuzanazu85 presne tak!!

oliolijanka
31. máj 2022

Si ukazka nesvojpravnosti.
Nepisem ti to, aby som ti ublizila, alebo ta zhodila. Myslim, ze jedine riesenie tvojho problemu je, ze si uvedomis, ze ty si zodpovedna za to, ako bude vyzerat tvoj zivot.
Nie ku.revn.ik si ta nasiel, ale nasla si si ku.revn.ika.
Nie on ta nahovoril na dieta, ale ty si vyhodnotila(zrejme nespravne), ze chces mat dieta s kur.evn.ikom.

Ak pochopis, ze ty sama si za seba(teraz aj za dieta) zodpovedna a nikto iny ti zivot krajsim nespravi, tak sa zacnes spravat voci sebe(a dietatu) zodpovedne a budes si zivot sprijemnovat.

On je v robote a ty si stale sama doma. Zle. Spravne je:
On si ondeje zivo tym, ze nie je so svojou rodinou(jeho problem, nie tvoj) a ty si ondejes zivot tym, ze vysedavas sama doma. On s tym vobec nic nema.

Ze ta podviedol, to nie je tvoj problem. Je to jeho problem, jeho svedomie. Pre teba je to iba informacia.

Mas chlapa, ktory ta podviedol a cakas na takeho chlapa, kym pride domov a zabavi ta.
Spravne?

mamutka
31. máj 2022

Mňa zaujalo, že je stále v robote a robí. Takýto typ? To je úplná blbosť. Skôr by som povedala ze ma ochotnu dámu po ruke aj v práci aj niekde inde a domov chodí co najmenej. Mat ženu mu vyhovuje, lebo ma zázemie, teplú stravu a čisté veci. Predsa len, spávať kade tade, nič moc, tie ku...cky, ako píšeš, mu variť ani prať nebudu. Keď som od muža počula co kolega dokáže robiť, s ochotnou kolegyňou, v práci, pritom obaja majú rodiny, tak už si žiadne ilúzie nerobím. Osobne by som vedome nežila s hentakym človekom. Ešte brat si ho s tým, že sa už vyburil.. To je predpoklad ako z lacného filmu, sorry.

oblecenie99
31. máj 2022

Zaujala ma v tvojom príspevku časť, kde píšeš, že veľa robí, aj zarobí - kým to tak je, tak by som riešila výživné a pomalý odchod od neho. Alebo sa môžeš takto trápiť do....? Kladieš si otázku, že akú dohru by to malo, keď sa rozvedieš, máš ju ale zle formulovanú. Skôr sa spýtaj: akú dohru bude mať, ak sa NErozvediem? Dokedy by to bolo vhodné či prijateľné zostať spolu za týchto okolností? V najlepšom prípade ťa bude len ďalej podvádzať, v tom horšom ťa vymení za inú, alebo ti prinesie domov suvenír, ktorý ti potvrdí gynekológ.

kassandra25
31. máj 2022

@kristina20111995 ano, si taka zla, ako ked si predstavis, ze ta iba podviedol a bolo by ti to neodpustitelne sa rozviest, ked si uz matka. Ámen. Práve si si precitala svoje odobrené myslienky, ktore si chcela pocut.

kammik
31. máj 2022

podviedol ťa už po druhý krát a ty mu to ako stále ospravedlňuješ. deťom nemusíš brať nič, tým že by ste sa rozviedli, no sa tebe samej čudujem, že nemáš zjavne žiadnu sebaúctu, ak by si bola schopná mu to proste tolerovať

kristina20111995
autor
31. máj 2022

Ďakujem vám všetkým za názory aj keď sa nečítajú príjemne no omáčky som nečakala. K tým deťom a že sa cítim ako zla matka. Len som si predstavila fungovanie dieťaťa v striedavej starostlivosti . Neviem si predstaviť žeby som dva týždne nevidela malého a už len keby ho vláčil ku svokre ktorá ma samozrejme diametrálne odlišne názory na výchovu. Viem že nesmiem byt hlúpa . A skoro všetko čo píšete tak máte pravdu. Na rovinu asi preto som to aj písala aby som počula aj tieto ,,škaredé “ reči . Aby mi to pomohlo. Viem že sa veľakrát píše ľahko že podvod sa nedá odpustiť a ja som si to vždy vravela že keby ma podviedol tak by letel ale keď na ro prišlo dostala som facku, sok a pocit chvíľkoveho stratenia. A k tomu môjmu nezodpovednému správaniu že sme na to vleteli skoro áno viem. Ja si to uvedomujem a neviem kde som mal hlavu v oblakoch. Nie som jediná žena ktorá bola typu do roka a do dňa všetko . Bohužiaľ je to ako ruleta buď to vyjde alebo nie

melanta
31. máj 2022

@kristina20111995 v striedavke je málo detí, čo poznám prípady, tak len tam súd schválil striedavku, kde sa obaja dohodli a kde ten otec o tie deti má záujem, venuje sa im a robil to aj pred rozvodom. A to nie je tvoj prípad. Takže toho by som sa neobávala. Takýto otcovia zvyknú mať len reči, ale reálne sa po rozvode o deti nezaujímajú. A to by som si tipla aj na tento prípad, ak je teraz stále preč, tak rozvodom sa neotočí o 180 stupňov a nestane sa z neho zrazu vzorný otec. Takže choď do toho, buď sebavedomá, zvládneš to. Držím ti palce.

veroniq85
31. máj 2022

Bohuzial toto je typ chlapa co ma podvadzanie ako druh sportu a masti si svoje ego. Absolutne to nesuvi s nejakym kratkodobym skratom ci vyustenim dlhodobych problemov. A to doplnim ze ste boli este na zaciatku vztahu kde je clovek naozaj zamilovany a neriesi podvadzanie vo vztahu. Co by bolo potom napr. o 5 ci 10 rokov ak nevie vydrzat rok. Bohuzial takemuto muzovi sa neda verit a nemyslim tym len jeho vernost. Uprimne nikdy nevies ci sa nenamota na inu a nevykasle sa na vas zo dna na den. Urcite by som si pripravovala nejake zadne dvierka. Co sa tyka starostlivosti tak tusim take male dieta ani nedavaju do striedavky ale casom samozrejme moze poziadat.

k0l0b3zka
31. máj 2022

Moj nazor je ten, ze uz len tym ze si dovolila niekomu mat s Tebou dieta po 2 mesiacoch pre neho znamena akurat tak "lahku korist", lebo pri vsetkej ucte nepoznam ziadnu normalnu zenu ktora by s niekym chcela mat dieta po 2 mesacnej znamosti. Druhu uz taku urcite nenajde. S tym suvisi aj to ze Ta bez mihnutia oka podvadza a nie raz a ako tu uz bolo spomenute ktovie ci vobec travi ten cas v robote. Myslim, ze z toho vsetkeho je Ti uplne evidentne, ze Ta ma skor za handru a aj ked Ta asi skvele zabezpecil otazne je ci chces takto zit aj nadalej. To uz si musis vediet Ty. Ale ja osobne si myslim, ze teraz nemusis robit vobec nic a jeho pohrdanie Tebou roznymi skutkami a dalsimi neverami sa bude len stupnovat a samej Ti raz dojde trpezlivost a tresnes dverami..

ferala
31. máj 2022

2X ťa podviedol a ty ešte niečo riešiš. Ostaneš s ním a podvedie ťa znova, nechceš sa takému sklamaniu a poníženiu už konečne vyhnúť? Absolútne si ťa podľa mňa neváži, ak ti ešte aj keď si bola tehotná vedel niečo také spraviť

mell27
31. máj 2022

@kristina20111995 tvoj príspevok mi veľmi pripomína aj môj bývalý život, ...akurát sme spolu chodili o dosť dlhšie a nemáme deti,ale veľmi dobre viem, čo prežívaš. V prvom rade sa snaž si našetriť peniaze a keď sa budeš vedieť ako tak postaviť na vlastné nohy, odijď. Život ti ešte neskončil. Pouč sa zo svojich chýb a začni pracovať na sebe. My ženy sme veľmi silné a dokážeme toho naozaj veľa. Prajem ti veľa šťastia ❤️😊

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz