Muž ma asi nemiluje
Ahoj baby ideš sa sem vyrozprávať lebo to už ďalej nedokážem dusiť v sebe. Mám 19 rokov priateľ 20 a máme spolu 3mesačneho synčeka. Začali sem spolu žiť tesne pred mojimi 18 narodeninami nebolo to kvôli tomu že by sme to tak veľmi chceli ale on býval ďaleko a našiel si unás výbornú prácu tak sme sa teda rozhodli že si postavíme dom a začneme spolu žiť. Zo začiatku to bolo príjemné zábavné a krásne no po čase stále horšie stále menej a menej mi prejavoval lásku a mne to začalo strašne vadiť, cítila som a stále sa cítim byť menej cenná nemilovana a povedala by som že aj neatraktívna preňho. Veľa krát som mu povedala že mi to vadí že chcem aby mi dal najavo že má stále ľúbi no on stále že som sa zmenila a keď sa ho spitam že v čom tak neodpovedá. Ja už neviem ako to mám riešiť neviem čo mám urobiť aby si ma viac všímal aby ma občas aj pobozkal lebo akože ani po tej intímnej stránke to nieje bohvie čo inokedi sme spolu spali aj 3x do dňa no dnes je to 1x za 2 týždne a nejde len oto no aj keď príde domou z roboty a poviem mu daj mi pusu nikdi mi ju nedá buď povie že potom alebo niečo iné, trhá mi to srdce no už neviem čo mám robiť
Krásny post kde je vidno ako sa vy ženy z duše nenávidíte 🤣
Dievča si tu príde o radu a vy len závidíte, že v 19ich má viac domyslený život ako vy v 35ke a tak ju urážate a ponižujete.
A autorka, máte malé dieťa. Každý človek tú zodpovednosť znáša inak. Ste obaja fakt mladí, kebyže mám ja dieťa v 20ke, tak fakt neviem čo robím. Ono to časom prejde, chlapi sa musia aklimatizovať na takúto obrovskú životnú zmenu.
Ale áno, je dosť normálne, že keď partneri spolu začnú bývať, vzťah postupne ochladne. Prvá fáza poblúznenia je preč, teraz s dieťaťom začína fáza tej skutočnej partnerskej a rodičovskej lásky. Ak si čakala, že celý život bude taký ako prvých pár mesiacov vzťahu, tak bohužiaľ, nie nebude.
Ste všetko moc rýchlo.. Malibste si užívať jeden druhého , najprv si dokončiť školu a potom by ste uvideli, či vôbec ostanete spolu. Čo už teraz? Odmiloval sa, to je bežné v tak mladom veku. Zodpovednosť u oboch žiadna, on nechce kondóm, ty nechceš tabletky, o chvíľu budeš 23 ročná s tromi deťmi a nešťastná.
@ravador presne som si to všimla otázka o úplne niečom inom a oni riešia dom. Akože nechápem prečo by mladý človek nemohol mať dom,byt poznám veľa známych ktorý mali v 20ke svoj dom atď atď a nevidím v tom problém.
Pýta sa jedno a oni riešia druhé 🤣
Ste obaja mladí. A zrejme áno on si to nepredstavoval ako ty ale ci chceš alebo nie áno ženy sa tehotenstvom stávajú matky a 99perc z jich už rozmýšľa inak.
Ale jedno je ako výhovorka: ja tabletky nemôžem a on kondom nechce. Je x ďalších druhov antikoncepcie. Tak sa chráňte lebo ďalším dieťaťom sa to nezlepší ale ešte viac zhorší. A také ze lekár povedal ze žena ne otehotnie. Tak takých už bolo? A otehotneli ani neviem ako. A ty sama vidíš ze otehotnieť môžeš.
Predpokladám ze dom je tvoj keď ho za financoval tvoj otec, a ste len priatelia. Tak ci on chce alebo nie tak máš právo ho vyhodit. To ze sa vy dvaja rozidete neznamená ze prestane byť otcom.
@marika1918 a kolko ste predtym spolu boli vies ,ono je lepsie spolu skusit aspon rok žit.Ste este mladučký neboli ste zvyknutý byť každý deň spolu. Skús sa snim porozprávať ,alebo si urobiť nejaký pekný večer .Ja sa tiež niekedy tak cítim ale potom sa k sebe pritulíme a vypneme od všetkého....Sme unavení ste ešte len na začiatku tak to treba zachrániť....
@marika1918 pozri, ste stále len frajeri, ak vám to nebude fungovať, tak sa rozidete. Nič hrozne sa nedeje, vieš koľko žien tu malo x frajerov a žijú?
@zmrzlinka2021 takže keď to nefunguje,tak sa proste rozídu? Lebo je akceptovateľné,mať x frajerov? Čo tak skúsiť hľadať k sebe cestu? Či to už nie je v móde ?
@jabadabadu precitaj di po sebe prispevok o 00.34 a povedz co je horsie:
Blby pravopis alebo blbe vyjadrovanie....
Mne pravopis tiez velmi prekaza,ale ked temou je nieco uuuuplne ine,preco rypat?
Tym jej nepomozes.
Mali ste detskú lásku, ktorá bola "ružová, milá, sladká" proste detská a odrazu hop hop ste vleteli do dospelej zodpovednosti. Ci to zvládnete, alebo po čase pôjdete od seba, to je len na vás a ukáže to budúcnosť.
Jedným slovom, šli ste na všetko prirýchlo, a príliš veľa zmien naraz dokáže otriasť aj pevným vzťahom dospelých ľudí, nie to ešte detí, akými ste boli aj vy. Na tvojom mieste sa začnem poriadne chrániť, aby si o chvíľu nebola zase tehotná, lebo to by vám rozhodne nepomohlo.
@cyberk prosím ?! Vy ste normálna ?! Toto ste troška prehnali nie ?! Ak sa vám chce trtkat z vlastním bratom a mať snim dieťa tak nech sa páči ale láskavo tu neurazajte nikoho
@nelca0510
Pozri, ak vidis na priatelovi, ze s nim to nepojde, ak vidis, a vnimas, ze to nie je clovek s ktorym chces stravit zivot, budes sa zbytocne trapit?
Ludom sa stava bezne, ze zacnu s niekym chodit a rokmi zistia, ze proste k sebe nepasuju, nerozumeju si, a vzdy je lepsie odist, kym este nie su manzelia a zariadit si zivot po svojom.
Jej chlapec ju nelubi a snazi sa, aby to aj ona pochopila. Chodili spolu od 15, ako deti, a proste u neho tato detska laska neprerastla do skutocnej lasky. Je s nou kvoli dietatu, ale je nestastny. Uz teraz je aj ona nesstasna.
@marika1918 a teraz tu o červenej čiapočke
@marika1918 ahoj ty si zrejme bola prvá láska tvojho priateľa, žiaľ chalani v tomto veku nedokážu ešte riešiť rodinu, ženu, dieťa, sú to ešte nevyspele deti, ktoré sa potrebujú vyburit, zo začiatku to bolo fajn, lebo vášeň, prvotné zamilovanie. On nechce riešiť rodinné problémy, ohľadom dieťaťa, výdavkov, on sa chce ešte zabávať a riešiť bezstarostný život aký mal pred tým, je mi to ľúto, ale mi ženy sme silné neboj prekonás to, držím palce.
@andulik Nie je to o veku. Poznam chlapov, co sa zenili v 21-22, dnes maju 38-40, a maju fungujuce rodiny, miluju svoje manzelky, deti.
A poznam chlapov co maj pomaly 40+ a su uplne mimo realitu... bud su čudaci, alebo mali x frajeriek a vzdy mali s niecim problem
@marika1918 uz to tu bolo spomenute, vhupli ste do rodicovstva mladi a nepripraveni a takisto do vztahu. Mate problem aj s komunikaciou, neviete vyjadrit co jeden od druheho potrebujete. Na vztahu sa totiz pracuje kazdy den, to nie je tak, ze vsetko ide samo. Aj ste sa rozpravali o tom ako si predstavujete vas spolocny zivot?
To je ťažké Marika, z tvojho príbehu je jasné že ste si budúcnosť pečlivo naplánovali, dosiahli maximálne vzdelanie, chránili sa pred nechceným tehotenstvom a do manželstva vstúpili ako zrelé osobnosti, ktoré si uvedomujú svoju zodpovednosť.
Čo konštruktívne už v takejto situácii poradiť, keď je nad slnko jasnejšie že viac nie ste schopní reálne urobiť.
@marika1918 Ale nerozumiem jednej veci,preco uz ako 13 rocna potrebujes chlapca.Naozaj nebolo lepsie hrat sa s babami na ihrisku,chodit na kruzky,venovat sa skole?To naozaj uz su dievcata v tom veku take sexuchtive?Potom v 30-40 uz budete presexovane az,az.Proste co si cakala,ze niekoho,koho spoznas v 13tich bude s tebou cely zivot?Zrejme uz ma toho dost,obaja nevybureni, chlapec este nebol zrely na takyto zivot,ani sa mu necudujem.Od 13tich sa s niekym tahat.
No tým zodpovedným prístupom z jeho aj tvojej strany to vidím na pôrod hádam každý rok..
Skončíš ako 30r s 8 deťmi. A nejak to prežiješ ze ta nemiluje, zmieris sa s tým?
Mam 21r syna užíva život priateľov, priateľku.. Pracuje, učí sa byť zodpovedný..
Vy ste z ružovej bublinky skočili do tvrdej reality.. Vďaka bohu za rodičov, že vám zabezpečili bývanie..
@elmivelmi ja som bola panna do 17 takže som si nebrala muža kvôli sexu
@marika1918 Pises,ze ste spolu 5r a mas 18.Aj tak naco Ti bol v 13 priatel,co si Ta drzi za rucicky?I ked tomu neverim ,lebo papier vela znesie,ale tak akoze v 17.
Dalej pises , gyn vravela ze bol zazrak otehotniet,takze mas problem otehotniet,a zrazu otehotnies hned.Takze nemyslim si ze tak uplne pravdu pises.
@lalenka33 tak poprvé ja som bola panna do 17 a keďže som bola neskúsená tak práve vďaka tomu som aj otehotnela, a po druhé , ako čo si myslíte že medzi vami sa nenájdu dievčatá čo riešia sex v 13 ? A po tretie, prečo súdite ľudí keď ich ani nepoznáte
@elmivelmi nie ja som písala že sa poznáme 5 rokov a stoho 4 sme spolu a nemám 18 ale 19 treba čítať zrozumiteľné

@tosomja preco si myslíš, že si ho ONA pripútala nasilu? Písala niekde že ho donútila k sobášu alebo k dieťaťu