Muž ma podvádza s družinárkou detí: Čo robiť?
Ahojte, co by ste robili keby ste sa dozvedeli ze muz vas podvadza s druzinarkou vasich deti (poznali sa uz prrdtym ako tam nastupila z jeho prace)
Nemam ziadne priame dokazy, ale vyvolavaju si po nociach, klame ze jej nevola ze niesu v kontakte zablokoval si telefon, doma na vsetko kasle, klamal ze robil nadcasy, doma tvrdil ze je v praci ale tam nebol, zrazu uplne zmenil spravanie, otocil o milion stupnov je ku mne hnusny arogantny povysenecky. Citila som som dlhsie zmenu spravania ale ked som sa ho milion krat pytala co sa deje odpoved bola ze si to namyslam a nic.
Vymyslala dom spolocny program, dovolenky vsetko, starala sa o neho, cakala dom ho kedy pride z prace a ten chuj bud slopal alebo sa kurvil. Posledne 2 tyzdne sa to vyhrotilo lebo zmena spravania bola hrozna, prestal komunikovat uplne, len stekal arogantne. Nechce sa bavit o nicom. Neriesi financie deti dom nic. Vsetko zapiera ale relevantne vysvetlenie mi dat nechce. Ja uz som zufala, raz sa so mnou bavit bude musiet, k dohode prist musi. Som hotova, neviem co mam robit a on si tu v klude chrape. Neviem co mu zrazu preplo. 3 roky dozadu som mu nasla spravy od nej ako lutuje ze sa s nim nedala dokopy ked mala sancu. Sme spolu 20 rokov mame 2 deti
Nezastavam,len mi to príde teraz také zvláštne,chlap chudák zvedeny a na ženu sa hrnie kritika,veď teda aj mužov zamestnávateľ by mal asi vedieť,že čo to je za charakter,nejaká učiteľka sa naňho usmeje a on ideeeee🙃príde mi to rovnako od veci,ako teda jej zamestnávateľ. Ty nemáš čo riešiť ju,ale iba a svojho muža. Lebo ako som písala,o týždeň to môže byť zvodná suseda,predavačka. Potom čo? Ak by mal chlap nejaké zásady,mohla by s a47.rocba mrcha snažiť koľko chce. Toť môj názor. Aby si nakoniec nevyšla z toho ty,ako tá trápna hysterka.
Este raz opakujem,problém je tvoj muž,najmä tvoj problém,nie ona. Prečítaj si po sebe všetko čo si napísala,uplne od začiatku. Maaarne ti tu budú písať aká je to suka a tak. Ono,kebyže je tvoj chlap ok,nemá nejaký problém ,tak si nezačne ani s bohyňou krásy. Rozumieš? Môže sa vlniť,hrkutat,tokat,chlap si vypočuje a ide domov k svojej žene a deťom. Takto podľa mňa zlyhal chlap na plnej čiare. A prskať síru by si mala najmä naňho. To,že má v okolí ženy,je každému jasné,ale čo keď bude mať ďalšia nejaký problém,o 15 rokov menej,bude šikovnejšia,potom čo? Ďalšia ,čo budeš bežať za zamestnávateľom? A nadávať na ňu? 🙃 Nuž.....
Počkaj,ako hlboko klesla,keď spolu nič nemali? Prosím ťa.... Snáď tomuto všetkému neveríš. Je fajn,že to takto berieš. Úprimne ti to píšem. Ale naozaj sa zamysli,že nadávať na ženu a chlap ,chudák,mal krízu,nuž to vyznieva dosť,ale dosť naivne....
Ach jaj,stále ideš a ideš a dokonca sa dozvedás
..a od koho prosím ťa? Vidím,že nerozumieš. Nevadí. Snáď už bude dobre. Ale chlap,ktorý ma krízu a rieši ju takto... Vlastne ako? Čo sa stalo? Veď sa nič nestalo,tak čo sa rieši.
A po deti chodíš do družiny pre istotu len ty, alebo môže aj muz?
prečo vymazavas?
Však vymaž tému,toto nemá zmysel.
@maciatkolulu
Prepáč prosím ťa, aj ty ideš stále dokola. Veď už si jej svoj
názor napísala, prečo to ďalej hrotiš.
@katkazuz nuž,tak sme si išli asi obidve svoje. Nemám pocit,že sa niečo hrotilo. Obhajovať chlapa nahádzať vinu( akú vlastne,keď a ani nestalo..)na vydatú druzinarku. Divne trochu. Ale nevadí,autorka sa rozhodla radšej vymazavat.
@maciatkolulu zatvara pred tým oči. A rozhodla sa svoj hnev nasmerovať na nesprávnu osobu. Chlap chudáčik mal len nejaký problém sám so sebou a vtedy ho ta chudera druzinarka zviedla. No chudáčik chlap.
Vymazava to preto, lebo v kútiku duše vie, že všetky máme pravdu, ale ona ju nechce počuť ani vidieť, takže zbytočná debata
@aurora33 zviedla? K čomu?😂😂😂,veď spolu nič nemali. Tak sa vlastne nič nestalo. Asi teda. Ja len nechápem,prečo radšej nezmaze celú diskusiu
@maciatkolulu vsak bohvie k comu ho zviedla ta chudera stará 😅😅 mozno ho učila robiť deťom desiatu.
@maciatkolulu Ja si nemyslim, ze spolu nic nemali 😉, ale autorka to chce urcite tak vidiet
@dadis nuž🤷😂,ale možno je emocionálna nevera viac ako vtáčik v búdke 😜
O čo tu ide?
@anonym_autor A co keby si si zobrala na musku tu druzinarku a dobre jej povedala.Dokonca by som isla na skolsky inspektorat, ci ako sa to vola ,a nahlasila,ze ti rozbija rodinu..Tuto sa mi zda,ze asi pride k rozvodu,Ja buda teba, by som s nim uz intimne nezila, lebo ktohovie, ci nema nejaku pliagu,,Posli ho na urolog.vysetrenie

pozri, pozerala som Cheaters dlhe roky na CBS reality..Každa nevera je iný prípad.
Neda sa povedat na 100%, že všetky skončia rovnako. Bitky a facky tam lietali, ale nejake percentá ostali spolu napriek kameram a prichytenim in flagranti..niekde muž nechcel ostať, niekde ženy, bolo to pripad od pripadu..