Muž ma podvádza s družinárkou detí: Čo robiť?
Ahojte, co by ste robili keby ste sa dozvedeli ze muz vas podvadza s druzinarkou vasich deti (poznali sa uz prrdtym ako tam nastupila z jeho prace)
Nemam ziadne priame dokazy, ale vyvolavaju si po nociach, klame ze jej nevola ze niesu v kontakte zablokoval si telefon, doma na vsetko kasle, klamal ze robil nadcasy, doma tvrdil ze je v praci ale tam nebol, zrazu uplne zmenil spravanie, otocil o milion stupnov je ku mne hnusny arogantny povysenecky. Citila som som dlhsie zmenu spravania ale ked som sa ho milion krat pytala co sa deje odpoved bola ze si to namyslam a nic.
Vymyslala dom spolocny program, dovolenky vsetko, starala sa o neho, cakala dom ho kedy pride z prace a ten chuj bud slopal alebo sa kurvil. Posledne 2 tyzdne sa to vyhrotilo lebo zmena spravania bola hrozna, prestal komunikovat uplne, len stekal arogantne. Nechce sa bavit o nicom. Neriesi financie deti dom nic. Vsetko zapiera ale relevantne vysvetlenie mi dat nechce. Ja uz som zufala, raz sa so mnou bavit bude musiet, k dohode prist musi. Som hotova, neviem co mam robit a on si tu v klude chrape. Neviem co mu zrazu preplo. 3 roky dozadu som mu nasla spravy od nej ako lutuje ze sa s nim nedala dokopy ked mala sancu. Sme spolu 20 rokov mame 2 deti
A co děti? Jak to berou? Zajímá se o ně, nebo jen o družinářku. Příští týden škola.....
A družinářka je ve škole jenom jedna? Takže on je pořád hlavou jinde..Teď je mimo, řeší si jenom svoje potřeby. Teď s ním nebude vůbec žádná řeč. Hlavně aby děckám spolužáci neřekli něco, co třeba uslyší doma...určitě se ví, že je pryč. Bylo by to pro ně těžké a určitě by do družiny možná pak ani nechtěli.
.
vieš čo, ale z tvojho opisu mi to pride, akoby si ho niečim naštvala a toto je nejaka odveta, lebo spôsobom, ako formuluješ vety, jak keby sa on zaťal a chcel ti niečo dokázať., aj ked vas nepoznam samozrejme a neviem čo sa u vas udialo, ale nie, že sa chce odsťahovat, ale ako nejaku pomstu, že sa zaťal a robi naprieky..fakt je to zvlašnte celé
Začala škola, jak to zvládáš? A co děti?
Držím pěsti ať to zvládnete 🫶. Doufám, že ví o co by přišel.
Pana! No riadna drama.
Je mi to fakt luto. Nevera je hrozna rana pod pas.
Tie spravy si si mala odfotit a pohrozit jej ze ak tvojho muza este raz kontaktuje posles ich do skoly, celej jej rodine alebo zverejnis na FB.
Ja som neverila ze take zeny su, ale skutocnost je taka ze oni chodia po svete a rozbijaju manzelstva.
Drzim palce aby muz nasiel spravnu cestu a ustali ste to.
Chlapi sú strašne sprostí, toto bola aká dráma veď takmer prišiel o všetko hlupák
Vieš,ja neviem,ale toto všetko vyznieva tak,že tvoj muž je úbohý,zneužitý chudák. 🙃Čo tak nie je. Absolútne. To ,že máš ty zálohované atď. To môžeš dávať čítať tvojmu mužovi. Keď si niekoho zamestnanec,začne s niekým iným,nemám pocit,že to je v jeho kompetencii ,riešenie súkromia. To teraz môžeš poslať aj muzovmu zamestnávateľovi atd. Najmä,keď sa vlastne nič nestalo. Príde mi to zvláštne celé. Cirkusy robiť ženskej a chlap je zrazu andelicek,čo sa kaja a schováva za chrbát svojej rozcertenej žene a ukazuje prstom,to je oňa tá bakana. A bacha ona by nekradla nikomu nič....kebyže sa chlap nenechá. Lebo pozajtra to môže byť predavačka v tescu a o týždeň suseda. Takže by som sa zamerala viac na vlastného muža a naňho konala energiu,ako na 47.rocnu vychovávateľku.
To ma mrzí, ale akože to je strašná úbohosť z tvojej strany, ja by som takého chlapa kopla do zadku, keby nechcel môže ho lámať kto chce čo chce, a všetku vinu hádat na druzinarku, nakoniec z toho vyjdes ako najväčšia chudera celej školy ty, už vidím ako sa riaditeľka s kolegyňami na tebe baví, písať sťažnosti atď. to je strašné dno a úbohosť, a obranovat tvojho chlapa tak to ani nekomentujem
Ale obhajuješ si ho. A pekne sa mu to prepieklo. Ty si sa zamerala len na tu ženskú, ale kebyže sa chlap nedá, tak to naňho mohla skúšať koľko chcela, či nie?
A ty si uverila chudáčikovi ,že spolu nič nemali ?Hádam nie si tak naivná .V prvom rade tvoj muž pochybil ,je ženatý a má sa vedieť správať .Družinárku nech si rieši jej muž a nie ty .Ty si rieš svojho muža lebo nabudúce to nebude družinárka ale pokladníčka v obchode .Chlap s charakterom nepodľahne aj keby nahá ženská mu pózovala pred očami .U mňa by ten chlap už šancu nemal ,dôveru zničil a už by som mu nikdy neverila .Nechcela by som byť policajt a striehnuť kedy zase podľahne …
Ja neobhajujem tú ženu, len píšem, že tvoj chlap sa mal zachovať úplne ináč. Ale tebe zrejme stačí, že zrazu nosí kvety a robí deťom desiate. Tlieskam, že ti len toto stačí.
Jedine komu sa to prepieklo je tvoj chlap, bože chudacit robí desiatu a len doma je, mňa vystrie ako môžeš takáto naivná byť, každý ti to píše, ale tu si ideš svoje, tak sa hrajte na šťastnú rodinku dalej
trošku autorke krivdite, keby ste pozorne čítali každý jeden post, a medzi riadkami, vedeli by ste, že ona sa nechcela rozisť natrvalo a chcela ho späť..ja som to aj niekde písala, že citiť z nej, že sa ho nechce vzdať, len nečakala som, že až takto rýchlo to skončí..že seká dobrotu, až sa mi nechce veriť, ale bol odutý, veľmi rýchlo sfúkol..asi mu niečo nasľubovala a skutek utek, napríklad, že sa kvôli nemu rozvedie, a ked ty si mu robila dusno a on s tým vyrukoval, tak ho vysmiala..aj takto to mohlo byt 😀
no počkaj, mne to adresuješ? maš pocit, že som pisala niečo o naivnej chudere? ja som asi jedina na koniku, ktora z nevery nerobi drámu..proste z teba citit lasku alebo zviazanosť s tym chlapom, to z kontextu bolo jasne, kto neni blby, tak to tam vyčital
veľa žien nadáva na chlapa, nenechá na ňom nitku suchú a ked zomrie, zrazu sú trosky a ľutuju sa
ani o družinarke som nič nehovorila..
možno on bol nespokojny v manželstve, nechal sa opantať, alebo hľadal únik..
nech je tato situacia vam na poučenie, aby ste lepšie spolu fungovali a vychadzali si v ustrety navzajom a zlepšili vzťah ,..
nie,že by mi nevera nevadila, je to hlavne o poniženi ega, ale hlavne mam ine priority a chlapov už beriem s rezervou po tých rokoch

Si este mlada, teraz citam 39, to je nic. Neboj nic,este mas sancu na novy zivot aj pekny vztah. Ak to teda uz nijak nedate dokopy. Jemu to dlho nevydrzi, vsetci len starneme a 47 rocna a 52 rocna ( ked on bude mat 45) je dost rozdiel. Nuz co, dolezity je charakter a ten tvoj muzik asi nema, ona tiez nie. Drzim palce, das to s prehladom