icon

Muž ma podviedol

8. nov 2022

Nie je mi dobre. Mam chuť sa zbaliť a už sa navrátiť. Môj manžel moj vysnívaný muž ma podviedol a nie bez následkov. Zistila som to náhodou. My mame dve malé deti. Keď som sa dozvedela chcela som ho zabiť..potom tu kur...vu, plakala som. Rozbila som mu počítač dostala som strašný amok. Muž je teraz na služobke, deti mi zobrala švagriná vyhovorila som sa, že mi je zle. Nemôžem to nikomu povedať. My sme celkom normálna rodina. Žili sme šťastne ja som bola hlupa puča a žila v tom, že ma miluje aj naše deti. Čo mám robiť?

janka2273
11. nov 2022

@elizita toto by aj mna zaujímalo 🤔
či sa vôbec priznal,ako dlho to celé trvalo a čo s tým dieťaťom ďalším , či teda je to vôbec pravda?🤔

janka2273
11. nov 2022

Autorke prajem pevné nervy a veľa síl 😘🌹

kvietocek87
11. nov 2022

@vevesh o tomto by sa dalo filozofovať ale je dedič, či už manželský alebo nemanzelsky.Ma rovnaké práva.Tak to je a tak to aj bude.Ci už mu rodič zanechá majetok alebo dlhy

kvietocek87
11. nov 2022

@h2 mňa zaujíma, že píšete, že ste kúpili vy zo svojho,tak či ste to kupovali pred manželstvom???? Lebo keď už počas manželstva,tak by mali mať nárok aj keď ste to platili zo svojho.Tak ma to aj celkom zaujíma

kvietocek87
11. nov 2022

@lenkakravcova ale figu borovú, väčšinou si chlapi narazia pipky, keď majú až priveľmi popustenu uzdu a platí "Keď je koze dobre,ide na ľad tancovať"Stačí, že zena na seba preberie všetky povinnosti od výchovy a starostlivosti detí, domácnosti plus práca.Chlapi prídu z roboty a len gauče, prípadne flakacky lebo nemajú za nič zodpovednosť.No tak čo,z nudy si hľadajú frajerky po internetoch a kade tade.Keby prišli z roboty a pustili sa do upratovania, alebo učenia s deťmi hneď by ich to prešlo a pribudli ďalšie šedivé vlasy 😂A najlepšie tí chlapi, čo si hľadajú frajerky a doma neukojene ženy vo veľa prípadoch.Keby si aj oni plnili manželské povinnosti tak ako majú,no neviem či by mali energiu ešte ďalšie hľadať

sili82
11. nov 2022

Hlavne nerob unáhlene závery, treba vychladnúť a potom sa vážne porozprávať.

eeffka
11. nov 2022

Ake ste tolerantne pri lavobockovi, to je uplnw super. Este najlepsie ho aj pribrat do rodiny. Pre mna ak by sa toto stalo by nebolo ziadnej cesty spat.

kvietocek87
11. nov 2022

@huginko ja by som takému mužovi rovno dala pár faciek, lebo nič iné si nezaslúži

janamoto78
11. nov 2022

Autorka, hlavne mu prosím never. Stalo sa mi toto isté čo tebe. Ja som uverila, ale boli to len roky pekla do rozvodu. A síce to s tamtou skončil, ale začal si s mojou kamarátkou. Nestojí to za to. Keby som to skončila hneď ako som sa dozvedela o tej prvej, ušetrila by som si spústu nervov. A stretla toho úžasného chlapa čo mám teraz hneď 🙂

h2
11. nov 2022

@kvietocek87 Tak my sme sa k manželstvu zatiaľ ešte nedopracovali vôbec 😃. Takže pred manželstvom.

elizita
11. nov 2022

@eeffka život prináša všeličo.. ja poznám párik,čo takto muž trtosil milenku,tá zostala tehu,a vtedy sa žene priznal. Manželstvo 20r. Odišiel na 3r žiť s milenkou a hrať úlohu otca,nikdy sa ale so ženou nerozviedol. Milenka ho kopla do zadku,majú striedavu a udržiava s právoplatnou manželkou takmer manželský vzťah,akurát spolu nežijú. Ale dovolenky,oslavy spolu áno. A rovno aj s nemanzelskou dcérou 🙂 pôsobia ako zamilovaní párik s malou dcérou 🙂

eeffka
11. nov 2022

@elizita uprimne, asi by som muza ovracala od hnusu vzdy keby som ho videla.
Pre mna koniec, zvonec.
Su zeny co suchaju nohami a su zeny co su sebestacne aj bez takehoto "sikulu".

elizita
11. nov 2022

@eeffka práveže ona je veľmi sebestačná, určite ho nepotrebuje k životu kvôli financiam alebo inej samostatnosti.. asi prevýšili nad všetkým prežite spoločne roky,deti a vnúčatá..kto nezažije,asi nepochopí..

kvietocek87
11. nov 2022

@eeffka to vôbec nemá nič spoločné so sebestačnostou ženy.Ono keď sú v tom partnerstve aj deti treba zvažovať všetky aspekty.Vela chlapov má pekné vzťahy s deťmi.Kazdy môže zakopnut.Velmi dobré je dať tomu čas a "nesit to horúcou ihlou"A sú aj vzťahy ktoré to nakoniec posilní, urobia hrubú čiaru a začnú odznova.A sú ako takí pubertiaci.Mali sme v rodine.Chodili spolu na výlety, večere, chlap začal nosiť kvety.Alebo žena navarila, pripravila.Intimny život zacal rozkvitat.Proste niekedy nad tým netreba zlomiť palicu.

vecicky1805
11. nov 2022

@kvietocek87 presne, sme sa tak s mužom ešte bavili keďže niektorí známi a kolegovia majú po rozvode manžel zhodnotí vždy aj s ďalším dlho ženatým kolegom že to nechápe že však aj keby človek chcel ako to tí chlapi stíhajú a kedy 😂a že ledva stačí na svoju nie ešte si hľadať ďalšiu 😂to ja skor mam pocit ze uz niekedy ludia nevedia co od dobroty presne ked maju az moc casu premyslat atd atd samozrejmne vynimky su aj tu

marca12
11. nov 2022

Ani sa ti necudujem,ze sa nieco v tebe zlomilo. Obavam sa,ze to uz ani nezlepis. Len mi je divne ako to cele v klude prebehlo. Normalne odisiel prec a ty mas rozmyslat,ake velkoryse od neho... Hnusak

eeffka
11. nov 2022

@kvietocek87
Deti nedeti to sa da riesit aj inak ako zotrvanim s clovekom ktory sa mi zhnusil U mna by to nepreslo ( stale sa bavime o nemanzelskom dietati) a mohol by aj zlate vajcia znasat.

bluka2
11. nov 2022

@eeffka vyjadrovať sa o dieťati ako o lavobockovi je trochu pod úroveň, nie? V zákone su manželské a nemanželské deti postavené rovnako, snáď to raz dorazí aj do hláv takých, čo sa vyjadrujú hanlivo o jedných z nich.

A keď sa žena "vzdá kariéry" a všetko staví na jednu kartu - 1 muža, aj takéto prekvapenia sa môžu stať. Už stovky rokov, od vždy, tu boli nemanželské deti, nie je to až také "mne sa to nemôže stať". Minule som sa pýtala niekoho, či má súrodencov a že má 2 sestry 20 ročne. Ja, že akože dvojičky? Nie, proste otec ich mal s 2 ženami v jednom čase. Ďalší, zamestnanec môjho gynekológa 15 rokov žil v 2 domácnostiach dvojitý život a dovtedy na to nikto neprišiel. A ďalej, ďalej, ....

kvietocek87
Autor odpoveď zmazal
kvietocek87
12. nov 2022

@vecicky1805 veď toľko má človek nevier vo svojom okolí a to ako cez kopirák.My ženy sme hlúpe, že celé fungovanie domácnosti preberieme na seba a chlapi už nevedia, čo od bujnosti.Chlapom treba uzdu ťahať,ako koňom.Neplnia si ani manželské povinnosti a ešte za frajerkami behajú.Keby si plnili,tak ako majú tak dve by už nevládali 😂jedine nejakí zavislaci na sexe,ale to už je diagnóza.A na druhej strane, nechápem, ako môžu odlakavat ženatých chlapov a ešte s deťmi šľapky.Ved to je komplikácia dá sa povedať celoživotná.Ja by som nemala svedomie,keby tam boli deti odlákať chlapa.

pokojvdusi9
12. nov 2022

Obdivujem zeny ktore vedia po nevere odpustit...Ja som to nedokazala.Viem ze keby meskal co len 5 minut tak uz by som ho upodozrievala a vykricala mu to.Rozviedli sme sa ked mal syn 2,5roka nas vysnivany.Mali sme fakt vsetko.Zacala som uplne od zaciatku a nelutujem.Nedokazala by som s nim uz zit aj ked som sa snazila...

beataxxx
12. nov 2022

Nevera versus racio……ten prvy sok clovekom zatrasie a uplne chapem, ze si sa mu potrebovala pomstit napriklad likvidaciou jeho veci, ale pred radikalnymi rozhodnutiami, ako vyhodit ho z domu, pripadne rozvodom, si treba zobrat kalkulacku a zistit, ci vies byt financne sebestacna.Pretoze to, ze ho osklbes je sice pekna myslienka, ale realizovat sa da len v medziach zakona, ak mu prisudia vyzivne 250 euro na dieta, tak z toho moc nevyzijete, kedze Ty nemas vlastny prijem , tak Ti odporucam najprv si to skalkuluj, ak Ti to financne nevychadza, dohodni sa s nim rozumne ako dalej, ale nevyhadzuj ho, pretoze to moze byt pre Teba velmi nevyhodne, ak sa odstahuje, peniaze pojdu inde…..ja nie som materialista, len som ekonom a prakticka zena🙂

mandzula
12. nov 2022

@beataxxx cize by sa v podstate mala nechat vydrziavat podvadzajucim muzom? Je aj ina moznost - rozist sa s nim a najst si muza, s ktorym bude statna a financovat budu vsetko spolocne.

aurora33
12. nov 2022

@beataxxx praktická žena? Skôr žena bez hrdosti

chillibubble
12. nov 2022

@beataxxx pisala ze deti su v skolke a ona ma dovolenku. takze predpokladam ze uz pracuje a nejaky prijem ma. ale ano, treba si vsetko prepocitat. ci ma kde byvat, ak nie, kolko a ci nieco jej muz vyplati z bsm po rozvode. alebo ci je ona schopna ho vyplatit z domu. ci jej z vyzivneho(ktore bude musiet sudu vydokladovat) vide na hypoteku alebo len na podnajom atd. ale ja osobne by som do rozvodu urcite sla. ja by som s takym chlapom nezostala. ale suhlasim, ze sudca bude objektivny a teda ziadne vyhadzovanie z domu vymienanim zamkov, ziadne branenie v styku s detmi atd. ja by som ako prve isla za fakt dobrym pravnikom...

alienkami
12. nov 2022

Teraz, keď si trošku vychladla a porozprávala sa s mužom... Neviem, čo všetko ste si stihli povedať/vysvetliť. Ak máš pocit, že ďalší rozhovor osamote nedáš, skús porozmýšľať možno nad nejakou párovou terapiou. Bol by tam s vami nestranný človek, ktorý by vám pomohol nájsť správne slová, položiť otázky, dostať zo seba pocity a myšlienky...
Ak to bol z mužovej strany úlet, čo zrejme bol - podľa jeho reakcie, tak by sa to teoreticky dalo zachrániť. Len musíš zistiť, či to dokážeš spracovať a žiť s tým. (Teraz sa ti zdá, že nie, ale kto vie? Možno sa to časom v tebe upokojí. Dala by som tomu šancu. Minimálne pre pocit, že som urobila maximum. A ak by som to aj napriek snahe cítila na rozchod, tak by som sa rozišla).

eeffka
12. nov 2022

@bluka2 lavobocek je termin pre dieta mimo oficialneho vztahu, nemanzelske dieta je mimo manzelstva, hanlivy vyraz by som pouzila iny.

jarmilka86
12. nov 2022

Bože to je hrozná situácia,,, ja by som ho vyhodila domu,, nerozumiem ako sa môže tváriť doma na šťastnú rodinku, hajzlik

vecicky1805
12. nov 2022

@kvietocek87 veď to škoda že tak veľa žien má tak slabé morálne zásady, jasné že aj chlapova chyba ale proste keď ťa nič nepokúša a nemáš možnosť..aj keď je to pravda že proste keď chlap na také nemyslí a nerozvíja také myšlienky tak može prísť hocijaká ..keď má svoje zásady smola aj keď to može byť pre niektorých veľké pokušenie a nemusia byť zrovna záletníci je to o morálke na oboch stranách, všade dokola to je s egoizmom horšie a horšie..je to smutné a najhoršie že najviac doplácajú deti..ako známu podviedol chlap keď bol na chate ale na mol opitý bola to jednorázovka ona mu to odpustila a žijú spolu doteraz cez 20 rokov..ono je to tak ťažká téma že
Vedia len tí čo sa ich to týka, keď sa bavíme na tému nevery s mužom viem že u neho sa nemám (zatiaĺ) čoho báť, aj keď človek nikdy nevie, ja mu vždy aj poviem o Teba sa nebojím ale niektoré ženské sa doslova núkajú nasilu..aj manžel sa smial s kolegom že proste nosia obrúčky ale majú pocit že to je skor magnet než info že sú zadaní, je to des…moj manžel radšej ani nepije nikde kde nie som aj ja 😂no vedela by som tiež popísať z okolia niektoré tie stavy/situácie vo vzťahoch to akože až človek rozmýšľa že ako fakt to vážne ..🙈

h2
12. nov 2022

@alienkami Úlet sa dá definovať rôzne. Podľa mňa je úlet opiť sa tak, že človek nevie, čo robí, v takom stave skončí s niekým v posteli a na druhý deň sa hanbí sám pred sebou a najradšej by sa nevidel. Opakovane s niekým spávať, vedome klamať manželku, že ide niekam inam a pritom ide k milenke, písať si s ňou správy... nie je úlet. Aspoň teda podľa mňa. Len preto, že on manželke povedal, že to preňho nič neznamenalo a chce zachovať manželstvo, by som to ešte za úlet nepovažovala. Jasné, že jej to povie. Veď spolu žijú, majú spolu deti, spoločný majetok... Milenke zase povie to, čo chce počuť ona.