Muž ma podviedol
Nie je mi dobre. Mam chuť sa zbaliť a už sa navrátiť. Môj manžel moj vysnívaný muž ma podviedol a nie bez následkov. Zistila som to náhodou. My mame dve malé deti. Keď som sa dozvedela chcela som ho zabiť..potom tu kur...vu, plakala som. Rozbila som mu počítač dostala som strašný amok. Muž je teraz na služobke, deti mi zobrala švagriná vyhovorila som sa, že mi je zle. Nemôžem to nikomu povedať. My sme celkom normálna rodina. Žili sme šťastne ja som bola hlupa puča a žila v tom, že ma miluje aj naše deti. Čo mám robiť?
@zorkahorka Prosím?! Prepáč, ale vychádzam len z toho, čo si napísala. Že je to viac vina tej ženy, lebo chlap je lovec a keď je nadržaný, tak nerozmýšľa. Tak mu ona nemala dať. Vieš vôbec, či ona vedela, že on je ženatý? Predstav si, že je dosť žien, pre ktorých je ženatý chlap tabu. A PRÁVE PRETO to oni pred tými ženami zvyknú tajiť.
@zorkahorka trafená si jedine ty keď obhajuješ neverného chlapa. To je všetko.
nieco take by som nevedela odpustit, ci bude z nevery dieta alebo nie, proste to by cezo mna nepreslo, nevedela by som s nim mat uz normalny vztah. to je podla mna ta najvacsia zrada aka sa v pare vobec len da vykonat a ziadne ospravedlnenie na to ani nie je
@huginko ha ha ha. Otvorím vám oči 😉 existuje obrovské množstvo chlapov, ktorí si ženu hľadajú len na to aby im niekto zaistil domáci komfort, teplé jedlo a uprataný dom, poistia si ju deckom/dvomi/tromi, aby náhodou nezdrhla. Ja ten prípad osobne poznám. Žena sa o seba stará, chce sex je mu prístupná, on má xy mileniek. Pred ňou prehováral niekoľko ďalších mladých báb aby si s ním spravili dieťa a vzali sa. Ona na to naletela lebo on dokáže zabezpečiť. Takže dobré ránko, to nie je že nevera je vždy len vo vzťahoch kde nie o nefunguje, alebo kde tá druhá strana robí chybu. Sú aj také. Ale opakujem, obrovské percento mužov má milenky popri manželstve a berie to ako "zážitkovú gastronómiu", ako samozrejmosť, žiadne obmedzovanie sa, monogamia je výmysel ľudstva.
Milá autorka, ako to zvladaš?
@ankare ano, ide to so slovencinou dole kopcom.
Najradsej by mnohi ludia pisali vsade uz iba makke i, lebo ypsilon sa im zda taky divny, ale vyslovovali tvrdo y, lebo vyslovovat makko sa uz nenosi a pride im to zzenstile a “teple”.
Taky slovensky paradox. 🤷♀️
Kedysi sme mali na ZS predmet krasopis od prvej triedy, boli sme pomaly drezurovani, ako rozcvicit a ovladnut zapastie a prsty, aby sa poddali a mohli sme pekne pisat. Este bol aj znamkovany.
Dnes schopnost pisat beznym pisanym pismom (nie tym tlacenym a polotlacenym) sa stava takmer modernou zalezitostou, pomaly ako sucast studia kaligrafie. 🙂
@llull ja poznám osobne takéto prípady mužov. Bohužiaľ, máš pravdu. A nikdy by to na nich manželka nepovedala, lebo doma to hrajú na ukážkového chlapa... :(
@moonlight1210 júj, na krasopise by som pohorela. 😱 Škaredo píšem aj škaredo kreslím. 🤷 Na ZŠ som mala super slovenčinárku, ozaj sa vyznala, no mám pocit,že v súčasnosti to ide dole vodou. Moja spolužiačka na gympli, ktorá neovláda pravopis ani dnes, sa stala učiteľkou slovenčiny. 😔 No nazaplakanie. 😔 A takáto bude učiť moje deti rodnú reč???
Ozaj je to smutné,že dnes je veľmi zriedkavé,že niekto ovláda pravopis a bude ešte horšie. 😔
ja to vnimam ak čítam dobre, že chcela zabiť muža a potom tu k...u nie dieťa, no smutný príbeh, smutnejšie je to, že muž sa doma tvári ako milujúci manžel a zatvorí dvere a rodinu má v prdeli, držím palce a veľa síl prajem, ja by som mu zbalila kufre, dala ku dverám a povedala, že menovku na dverách si môže zobrať k tej hviezde, iem ľahko sa hovorí, nieje to také jednoduché, ale stalo sa, máš právo na zlosť, niesi prvá ani posledná, dáš to, neboj, odpustiť sa dá časom všetko, no nezabudneš nikdy, viem čo píšem, bolí to, ale aj prebolí a možno to tak malo byť, aby sa ti otvorili dvere inam, drž sa
Mňa by zaujímalo, ako zareaguje manžel... Tú milenku mal ako "úlet", alebo sa do nej zaľúbil?
Lebo ak by to bol len úlet a tá žena sa chcela len "poistiť", aby sa rozviedol...tak mužovi by som to dala "vyžrať", ale len tak by som ho takej žene neprepustila a rodinu nerozdelila. Nech si dieťa vychováva sama, ak sa zaplietla so ženatým mužom.
Poznám podobný prípad, kedy sa chlap nakoniec vrátil s prosíkaním k manželke a ostal pri nej. Takže milenka si svadbu s dieťaťom nepoistila... veľké scény mu robila vtedy, keď zistila, že jej plán nevyšiel.
@oblecenie99 konečne niečo k meritu veci a rozumné...výborný príspevok
ahoj.....ja ťa úplne chápem.....zažila som neskutočnú zradu od bývalého muža....nebudem to tu rozpisovať ,ak chceš kludne mi napíš IP, môžeme popísať..... nebudem ti radiť čo máš robiť, ja ti len poviem, že ja som mala chuť zabiť ho alebo otráviť aspoň 🙈🙉 chvalabohu že som mala dosť rozumu a moje deti ma držali pri živote..... drž sa a hlavne hlavu hore neboj bude dobre si silná určite to kvoli deťom zvládneš 😇🍀🙏
Ako to zvladas?
Ahoj, zažila som takmer rovnakú situáciu - s mužom som bola dlhé roky, vtedy sme ešte nemali dieťa, no jedna zo žien, s ktorou spával (bolo ich viac), zostala tehotná. Postarala sa o to, aby som o tom vedela... Keďže sa všetko vyvrbilo inak, ako si ona predstavovala, nechcela byť slobodná matka, išla na potrat. Z mojej strany čakala klasickú reakciu - podviedol ma, nenávidím ho, skončím to s nim... Ja som sa ale rozhodla vykašľať na to, čo kto hovorí, počúvala som svoje srdce, racio, brala som ohľad na všetky okolnosti, na to, koľko rokov sme spolu, čo sme spolu vybudovali... Po rozhovore s mužom sme zostali spolu. Je to už cca 10 rokov, mame úžasnú dcérku a bez problémov spolu normálne fungujeme. Cele nas to dokonca ešte viac posilnilo. Aj ty sama vsetko zvaz. Polož si otázku, ako budú vyrastať vaše deti, ujasni si, čo chceš, ako si budúcnosť predstavuješ TY! Ano, teraz si nazurena, ubolen, zlomena, sklamana, info musis spracovat. Potom uvazuj a stanov si priority. Ak sa rozhodneš, že toto mužovi neodpustis, ze sa nebudes vediet cez to preniest, skonci to. Ak sa rozhodneš, že dáš vašej rodine šancu (ak chce aj muz), napravte, čo sa pokazilo. Fakt je, že muži by sa tak často nerozvadzali, keby nervy nepraskali ženám. Tie "druhe" s tým rátajú. Muzi nechcu tieto veci riešiť, su pohodlni, strcia hlavu do piesku a čakajú, čo urobí žena... Je to na tebe. A dolezita vec - ak sa rozhodnete cez to prejst, uzavrite to, nevytahujte to neskor pri hadkach. Btw pracujem v oblasti psychológie a pedagogiky, okrem osobnej skúsenosti mám aj príklady z praxe.
@keksik83 v mnohych pripadoch, teda asi vo vacsine, sa muz rozvadzat nechce, chce si uzivat a mat doma oprate trenky a peknu repre zenu. A tej, ze potom prasknu nervy, s tym proste musia takito pani pocitat, nie kazda dokaze zit a spat s takym, co pchal do inej. Myslim, ze zena ma na to prasknutie nervov pravo a ak budeme taketo "posmyknutia" odpustat, chlapi nebudu mat dovod rozmyslat, ci sa im oplati byt vernymi - neoplati - ved aj zenu mam, aj milenku.
zeny - spamujete !!!! stop ! Autorka - ako sa to vyvyja ? V novom case nebudes, ze ? Zvladas to ?
@fotoarch Nezabila som ho..žije. Berie každý deň deti, aby som si mohla oddýchnuť dokonca mi posunul kontakty, aby som mohla vo svojej profesií pracovať. Doposiaľ som mala len brigádu. Snaží sa neviem. Nech deti vidí a stretáva sa s nimi, ale ja keď ho vidím predtým som sa tešila že je doma teraz sa mi zhnusil
Tym ze porozbijas pol majetku/postrihas mu veci, si ale sama velmi nepomozes.. Snaz sa riesit tie veci racionalne a s chladnou hlavou... Aj ked si nasrata...

@aurora33
@h2 vy ste trafene? Ja nikoho neospravedlnujem. Vy len skratka potrebujete do niekoho rypat a zhadzovat jeho nazor, ktory si vysvetlujete navyse po svojom 🙈