Muž ma ponížil pri sexe
Začalo to hádkou večer. Večer som sa starala o deti. On medzitým chodil na balkón fajčiť každých päť minút hral sa na mobile. Všetko proste čo sa netýka deti. Malý mi niekam zobral nabíjačku. Tak som sa opýtala či ju nevidel. On, že moja chyba, že mám sa starať. Nemám mu to dávať. Tak hovorím, ze ok nech ráno zobudí malú aj odvede do škôlky, keďže nemám budik ( on mal pritom aj 3 nabíjačky schované len bol futbal tak sa na to vykaslal). Ešte sa mi smial som to pocula. Potom pozeral ten futbal a mali sme mať sex. Akurát bola ovulácia. Začala som robiť oral ale sa mu nepostavil. Skusala som to asi aj hodinu ale on nič len ležal vôbec sa nesnažil. Potom som sa rozplakala a on povedal, že nemám toľko žrať, že nech sa pozrem na seba. Že už mi nedociahne ani do rozkroku. Mávame sex každý druhý deň skoro a nikdy nebol problém. Viem, že si pozerá cudzie sexi ženy v mobile. No je pravda, že niesom taká ako oni. Ja som povedala, ze idem teda spat. On že čo tam ešte robim pri ňom,ze už som mala ísť davno. Ešte som poznamenala nakoniec, že sa môže tešiť, že žiadne decko už nebude. Išla som spat. Ráno išiel si kúpiť do lekárne ten kotvicnik. Začal ma chytať, že skúsime to s tým, že asi má nejakú problém. Ale on len nechce mňa. Vidím to. Neviem čo mám robiť trápim sa strašne. Neodcudzujte má skúste mi poradiť.
@stanzi ak nie je vymyslena (co dufam, ze je), tak len tolko k tomu: vrana k vrane sada... tiez ta zenska nebude v poriadku ked je taketo spravanie norma a este aj pracuju na TRETOM dietati.
@pralinka25 ano mas pravdu. Je to na milion hodin terapie. My to vidime a nam sa lahko hovori. No cele toto musi byt strasne tazke. A zmena bude este tazsia.
@jana35798 ale ona nie je v poriadku. Staci precitat pozadie
@pralinka25 ano mas pravdu. Je to na milion hodin terapie. My to vidime a nam sa lahko hovori. No cele toto musi byt strasne tazke. A zmena bude este tazsia.
@jana35798 ale ona nie je v poriadku. Staci precitat pozadie
@really8 nie je. To je fakt na odbornu pomoc. Strasne mi je luto tych deti, co v takom prostredi ziju.
@really8 nie je. To je fakt na odbornu pomoc. Strasne mi je luto tych deti, co v takom prostredi ziju.
@jana35798 no aj mne. Nemali by dostavat taketo priklady do zivota. Ale uznavam ze autorka to nemala tiez lahke. A byt ta co nieco zmeni v dlho a pekne budovanych rodinnych vzorcoch je sakra tazke
Ahoj autorka, necitala som diskusiu, ale keby sa kumne moj manzel takto hnusne spraval /vysmievanie a skryvanie nabijacky/ tak nemam nanho chut, ovulacia sem alebo tam.
Moja kamaratka mala muza, uz je ex, on zacal byt hnusny nanu ked zacal mal problem s erekciou.
Namiesto toho, aby isiel k lekarovi, zacal ponizovat a vinit ju, ze sa mu nepostaví, lebo ona je tlsta, hnusna, panovacna...
Muzi si neradi priznavaju ak im nefunguje bimbik, a hambia sa ist k lekarovi, pricom u takeho urologa je to bezny problem.
Nech sa tvoj muz netvari, ako keby bol jediny na svete a nech vyhlada lekara, takehoto toxickeho k.kota nepotrebuje ani 1 zena.
Mimochodom kamaratka je uz 2x vydata 🙂 nie preto lebo ex mal problem s bimbikom, ale pre psychicky napatie, ktore on tymto vytvoril.
Tak ty si mimo. Prepac.
Je to hlboká urážka a poníženie. Nikdy v živote by sa mi viac nesmel ani dotknúť ruky. Do postele by som s ním už nikdy nešla a okamžite požiadala o rozvod. Veď on si užíva, že môže ti komentovať postavu len aby ťa ponížil. Také, čo urobil, dokáže iba muž, ktorý svoju ženu nesmierne nenávidí a hnusí sa mu. To, že ak si pribrala, je to kvôli jeho deťomí, nepochopí. Vonku behajú ideálne a ktovie... Maj svoju hrdosť a dôstojnosťť. Nenechaj si po nich šľapať a žobrať o sex. Nie si predsa prostitútka, ktorej nezáleží aký má na ňu názor jej partner. Brať ohľad na deti a zotrvať vo vzťahu s hádkami môže spôsobiť deťom celoživotné psychické následky. Deti by nemali nikdy počuť hádku rodičov. Každá hádka aj tá malá, vyzerajúca nevinne, zanecháva na psychike dieťaťa stopy. Najviac problémoví ľudia sú tí, ktorí vyrastali v rodine, kde vládlo napätie a hádky. Dieťa potrebuje pokoj a kľudné prostredie doma.
Ja by som s takymto clovekom nebola. Ved on ta uplne ponizuje, zhadzuje.
Ja tu túžbu po tehotenstve chápem. Pre každú ženu je to výnimočný pocit a čas, kedy sa k nej okolie chová zrazu inak. Viac si ju váži, všíma, a pre veľa žien je to aj jediný čas, kedy sa k nim niekto konečne chová pekne. Naozaj to nerob. A naozaj vyhľadaj terapeuta. Ja som mala len trochu zle detstvo oproti tomu tvojmu a mám traumy ako svet. A to sa naši rozviedli, keď sme boli na prvom stupni. A boli sme traja. Mama po nociach šila, aby to finančne dala. Bolo to to najlepšie, čo mohla pre nás urobiť. Teraz ma kľud, podarilo sa je predať byt, kúpiť malý domček a žije si spokojný život. Najprv ale musíš začať mať rada samu seba. Tvoja hodnota nie je v tom, že sa do teba vie nejaký curak urobiť a ty vieš vynosiť dieťa. Naozaj sa chraň pred tehotenstvom. Tých pár mesiacov tehotenstva,kedy by bol k tebe milý, ti fakt nestojí za to,priviesť ďalšie dieťa do takéhoto vzťahu. Ten pocit vlastnej hodnoty vieš zažiť aj inak. Napríklad keď si uvedomíš, že sa vieš o deti postarať sama a vieš žiť bez neho. Čiže prestaň s ním spávať. A povedz že preto, že ťa nepriťahuje, lebo sex by si mala mať pre potešenie a ja tam žiadne tvoje potešenie nevidím. A potom postupne si šetri a nastav sa na to, že chceš nielen pre seba ale aj deti, lepší život. Už teraz sa o ne staráš sama. Normalne si dnes namiesto sexu sadni a spíš si koľko zarobiš, koľko si myslíš, žeby si po rozvode dostala na deti, pripočítaj prídavky. Ak nie je na teba písaný, tak pripočítaj aj daňový bonus. Neviem, či máš niečo našetrené, ako to máš s bývaním. Ak máte spoločnú hypotéku, zamysli sa nad tým, či vieš muža vyplatiť, ak nie, tak byť predáte a podelíte sa. To ti môže na začiatok pomôcť. Pozri nájmy v okolí. A kľudne už v pondelok podaj žiadosť o rozvod.
Ahoj autorka, necitala som diskusiu, ale keby sa kumne moj manzel takto hnusne spraval /vysmievanie a skryvanie nabijacky/ tak nemam nanho chut, ovulacia sem alebo tam.
Moja kamaratka mala muza, uz je ex, on zacal byt hnusny nanu ked zacal mal problem s erekciou.
Namiesto toho, aby isiel k lekarovi, zacal ponizovat a vinit ju, ze sa mu nepostaví, lebo ona je tlsta, hnusna, panovacna...
Muzi si neradi priznavaju ak im nefunguje bimbik, a hambia sa ist k lekarovi, pricom u takeho urologa je to bezny problem.
Nech sa tvoj muz netvari, ako keby bol jediny na svete a nech vyhlada lekara, takehoto toxickeho k.kota nepotrebuje ani 1 zena.
Mimochodom kamaratka je uz 2x vydata 🙂 nie preto lebo ex mal problem s bimbikom, ale pre psychicky napatie, ktore on tymto vytvoril.
@mira0611 si na to kápla. Toto mi nenapadlo, ale vyznieva to logicky. 👍
Mňa najviac pobavilo ako si napísala ze po hodine robenia orálu si sa rozplakala lebo sa mu celý čas nepostavil 🤣😂😂 Mala si sa mu vysmiať do tváre ze čo je za chlapa keď sa mu už ani nepostaví 😂😂
A ty si ináč v poriadku? Neberieš voľáke lieky na hlavu keď vedľa seba chováš takého kktka a ešte chceš s ním ďalšie decko??? To vážne!!! ?? Načo preboha povec mi načo s tým kusom chodiaceho hnoja ešte chceš decko? Ty si s ním nala mať ani tie dve čo máš preboha. On si kuká ešte sexy ženy na mobile keby mal takú po ruke ani by neštekol po tebe ale aspoň si u teba zasunie ten kus oštatého mäsa no fuj prepáč mi ale je mi zle z vás oboch... On totálny dement a ty hlúpa hus čo mu slúži ako špinavá handra. Žena ty nemáš rada sama seba?Žiadna sebaúcta? Aj keby ti nadával do prasníc a ešte horšie nevadí hlavne že mu otrčis a ešte aj decko chceš 🤌🤌🤌🤦♀️🤦♂️🤦♀️
Mňa najviac pobavilo ako si napísala ze po hodine robenia orálu si sa rozplakala lebo sa mu celý čas nepostavil 🤣😂😂 Mala si sa mu vysmiať do tváre ze čo je za chlapa keď sa mu už ani nepostaví 😂😂
A ty si ináč v poriadku? Neberieš voľáke lieky na hlavu keď vedľa seba chováš takého kktka a ešte chceš s ním ďalšie decko??? To vážne!!! ?? Načo preboha povec mi načo s tým kusom chodiaceho hnoja ešte chceš decko? Ty si s ním nala mať ani tie dve čo máš preboha. On si kuká ešte sexy ženy na mobile keby mal takú po ruke ani by neštekol po tebe ale aspoň si u teba zasunie ten kus oštatého mäsa no fuj prepáč mi ale je mi zle z vás oboch... On totálny dement a ty hlúpa hus čo mu slúži ako špinavá handra. Žena ty nemáš rada sama seba?Žiadna sebaúcta? Aj keby ti nadával do prasníc a ešte horšie nevadí hlavne že mu otrčis a ešte aj decko chceš 🤌🤌🤌🤦♀️🤦♂️🤦♀️
@dianka3 ona hovorila, že ked bola po pôrode, aspon na chvilu si ju všímal..keby nemala deti, davno odíde od nej a obzera po druhych čiže tymto ho chce pritiahnuť
autorka toto je dobra kniha pre teba Spoluzavisle vztahy, ked tvoja hodnota a sebahodnota zavisi od potvrdenia druhých
@dianka3 pri čítaní tvojich vyčítavých rád, mi napadli dve veci:
1. Buď to je zábavka nejaké chlapíka - debka, ktorý sa takto ukája a smeje sa na našich reakciách.
2. Je to fakt baba, ktorá je totál zúfalá, ale zároveň zakomplexovaná a submisívna, nemá nadhľad, topí sa v tom bahne a nemôže vstrebať a pochopiť rady, výtky, nič z toho. Jednak výtky, ani tie udelené v dobrom, nepomôžu, človeka len vytočia a núti ho inštinktívne sa brániť seba aj toho druhého je nad ich pochop vycucnúť si tú radu pre seba. Ak je toto reálne, tak je to zvlášť obtiažna situácia a je v tom až po krk, nemá nadhľad, nemá perspektívu, aby videla, v čom sa ocitla. Možno na začiatku každej odpove, by to chcelo najprv sasnažiť člvoeka pochopiť a počúvať. Nie hneď dávať rady a ponaučenia, ako malému decku a robiť výtky. Nič nás k tomu neoprávňuje, je to jej život a nesie si za svoje činy následky.
Ak je toto realita tak pri mne by sa rána nedozil
On ta už neľúbi... Je spokojný, že ma postarané o všetko. Ty si začni vážiť samu seba....
Toto keby povedal mne v posteli, tak by lietal hlava nehlava...
po tych 10 stranach ako si sa rozhodla, vzala si si z toho niečo? aspoň sa chystaš kúpit nejakú knihu? alebo to berieš, že každý ti chce zle?
a ked toho svojho stale lubiš, to sa stava, ale za mňa neni žiadne terno, keby aj išiel za inou, možno budeš šťastnejšia
neviem to presne definovat, ale ludia si dovolia k tebe len tolko, kolko im ty dovolíš
@plushika slabý odvar? Akože co ešte horšie? Aha asi viem, mohol pregemblovat celú výplatu a potom ju aj decka utlct, teda asi sa ma super tým pádom 😵💫..
..toľko ironickych odpovedi tu je len sa bojim aby ich nebrala autorka vážne
@valikasikulova ved ale pardon? aby sa ku mne takto spraval chlap a nevedela som si uvedomit, ze asi nieco nie je v poriadku?
@sarlota2012 to označené tou farbou je jedlý gaštan a čo máte popísané ako gaštan je žaluď.

Hovado - koniec