Muž ma ponížil pri sexe
Začalo to hádkou večer. Večer som sa starala o deti. On medzitým chodil na balkón fajčiť každých päť minút hral sa na mobile. Všetko proste čo sa netýka deti. Malý mi niekam zobral nabíjačku. Tak som sa opýtala či ju nevidel. On, že moja chyba, že mám sa starať. Nemám mu to dávať. Tak hovorím, ze ok nech ráno zobudí malú aj odvede do škôlky, keďže nemám budik ( on mal pritom aj 3 nabíjačky schované len bol futbal tak sa na to vykaslal). Ešte sa mi smial som to pocula. Potom pozeral ten futbal a mali sme mať sex. Akurát bola ovulácia. Začala som robiť oral ale sa mu nepostavil. Skusala som to asi aj hodinu ale on nič len ležal vôbec sa nesnažil. Potom som sa rozplakala a on povedal, že nemám toľko žrať, že nech sa pozrem na seba. Že už mi nedociahne ani do rozkroku. Mávame sex každý druhý deň skoro a nikdy nebol problém. Viem, že si pozerá cudzie sexi ženy v mobile. No je pravda, že niesom taká ako oni. Ja som povedala, ze idem teda spat. On že čo tam ešte robim pri ňom,ze už som mala ísť davno. Ešte som poznamenala nakoniec, že sa môže tešiť, že žiadne decko už nebude. Išla som spat. Ráno išiel si kúpiť do lekárne ten kotvicnik. Začal ma chytať, že skúsime to s tým, že asi má nejakú problém. Ale on len nechce mňa. Vidím to. Neviem čo mám robiť trápim sa strašne. Neodcudzujte má skúste mi poradiť.
a @miadi by ti poradila, ona môže zo sebavedomia rozdavat, že maš mat rada samu seba a nie sa zavdačovat chrapuňom
Žienky, zbytočne deriete displej na mobile. Ona si ide svoje 🤦♀️
@rebeka7501 Ak to je ona. Ja som presvedčená, že nejaký úchyl sa tu baví a provokuje. A žiadam admina , aby poriešil anonymitu podávania tém. Aby bolo jasné, aspoň to, že či je žena, alebo muž (dopredu by to malo byť spárované s jeho oficiálnym nikom).
Ty sa strašne ponižuješ...už to viac nerob...bože žieňa zlaté...váž si samú seba...prepáč máš doma dosť veľké hovädo...sa ti čudujem, že ti to s nim chutí...mne je na zvracanie už len z čítania...
Napis mi spravu
To, ze si odisla od sex je tvoj najmensi probem. Ty mas odist od toho c.h-ja. Ty ches s tymto hovadom zostarnut? Chces s nim zit dalsi rok, dva, pat teidsat? Ty chces aby tvoje deti vyrastali pod jednou strechou s primitivom, ktori si ta nevazi ani ako matku svojich deti, ani ako zenu, ani ako cloveka, dokonca ani ako kucharku a upratovacku? To fakt chces este jedno dieta? Ty si myslis, ze si ho tym priviazes? Nie ty si uz teraz za nohu privazana pri chumajovi a ani nechces vobec riesit svoj zivot. Ty sa pytas co mas robit aby bolo hovado spokojne? Je jedina spravna odpoved. Nechat ho sameho, uplne nejlepsie by bolo vyhodit ho z domu
@viestta co ma robit ked je od neho zavisla aj financne aj materialne kopa takych zien je smutne to velmi
@viestta co ma robit ked je od neho zavisla aj financne aj materialne kopa takych zien je smutne to velmi
@maria39 ano, je na nom zavisla, preto planuje este tretie dieta aby bola este zavislejsia. Dalsie 3 roky bude poberat mizerny rodicak a bude zobrat aby jej dal na plienky a sunar, bude pocuvat, ze ju on zivi a ona ma byt rada, ze je rada. Ona bude aj nadalej prehliadat jeho nevery, necha sa ponizovat, bude sa "snazit aby bol spokojny", lebo... Cele zle od sameho zaciatku a to tretie dieta to urcite "zachrani".
Na začiatok si prečitaj tuto knihu Žena snov -Michal Kopecký
Ja nerozumiem ženy, prečo kŕmite tohto trolla. Nejaký uchyl sa tu odbavuje a rehoce nad tým ako ste sa všetky chytili na tento blud a náruživo o tom diskutujete. Nebuďte naivné!!!
Radim ti v dobrom. Najprv si musíš vybudovat sebaucutu lebo ked ju nemas a on to citi tak sa k tebe aj tak sprava. Vyrazne schudni, pekne sa nalic oblec a bude menej dosiahnuteľna az chladna. Zvys si kvalifikaciu, zmen pracu . Toto je praca na par rokov nie za par mesiacov. Velmu ti drzim palce. Urob to pre seba a deti
@maria39 ano, je na nom zavisla, preto planuje este tretie dieta aby bola este zavislejsia. Dalsie 3 roky bude poberat mizerny rodicak a bude zobrat aby jej dal na plienky a sunar, bude pocuvat, ze ju on zivi a ona ma byt rada, ze je rada. Ona bude aj nadalej prehliadat jeho nevery, necha sa ponizovat, bude sa "snazit aby bol spokojny", lebo... Cele zle od sameho zaciatku a to tretie dieta to urcite "zachrani".
@viestta presne tak ..... Len nechapem naco pytala radu ked ona velmi dobre vie na com je to 3 dieta este skomplikuje zivot.. Ludia sa nemenia od zaciatku vedela koho
si berie tu je tazke radit ked od zaciatku vsetko zle nastavene... Bohuzial takych zien je kopa vecsinou su taky muzi co pracuju v zahranici tak tie zeny maju viacej volnosti jak tie co muzi kazdy den dochadzaju domov... Ona zneho nema nic vobec jej nepomaha... Ani s detmi. Ani v domacnosti... Skoda zenam radit vecsinou si precitam a nepisem nic len teraz mi to nedalo
Ja ti verim ze to nie je vymyslene na zaklade psychickych problemov ktore opisujes aj v prostredi akom si vyrastala. 💖 zasluzis si byt milovana a nenechaj sa ponizovat. Máš svoju hodnotu. Ak si veriaca obrat sa k Bohu on vylieci vsetky tvoje rany a ukaze ti cestu. Pros ho pomoc. Velmi odporúčam sa modlit ak ruženec to je balzam pre dusu 🌷
Ako teba toto správanie z jeho strany neponižuje? Este pred vašimi deťmi, ktoré sú mu ukradnuté čo robia, či žijú a ideš si robiť ďalšie? Vsak máš decko-jeho domaz neschopaka, čo všetky problémy hádže na teba, nenesie zodpovednosť za nič a deti sa na to len pozerajú. Neviem, čo je toto za guláš slovný, ale je mi z teba blbo, keď ťa netrápi, že ťa má za handru, tvoje vlastné deti ta netrápia a riešiš tu sexovačku, ako sa jemu nepostaví.
V živote by som s takýmto...ehm idiotom nežila a nemala dieťa a už vôbec žiadny sex a naplánovala ešte aj druhé dieťa, on nie ze ta ponižuje, očividne je to jeho koníček a robí to často,ale on si ta absolútne neváži a nechova sa vôbec ako chlap,ktorý by ta mal rád,alebo chcel mať s tebou dieťa. Takýto človek,lebo chlapom ho absolútne nie je možno nazvať,by vôbec nemal byt ničí otec ani muž ani partner. Míľovými krokmi drahá utekaj od neho a zabudni na ďalšie deti s nim.
Ahoj. Skus mi napísať.
Ja nerozumiem ženy, prečo kŕmite tohto trolla. Nejaký uchyl sa tu odbavuje a rehoce nad tým ako ste sa všetky chytili na tento blud a náruživo o tom diskutujete. Nebuďte naivné!!!
@vikiki29 tiez neverim ze niekto moze byt tak drbnuty a este do toho tahat dalsie decko. podla mna sa niekto len bavka.
A ty si tymto buranom planujes splodit dalsie dieta? To fakt ? Kde mas rozum, kde si stratila sebeuctu a kde mas hrdost?
@sarlota2012 uz som to pozerala na stene. Nemam ani sajnu. To ste sami nazbierali? Mozno bukvica by to mohla byt
@sarlota2012 uz som to pozerala na stene. Nemam ani sajnu. To ste sami nazbierali? Mozno bukvica by to mohla byt
@viestta Zberala dcéra sama,ja som sňou nebola! Ďakujem Ti za pomoc a snahu. 😉😊
@viestta Zberala dcéra sama,ja som sňou nebola! Ďakujem Ti za pomoc a snahu. 😉😊
@sarlota2012 najlepsie je ak by sa pozrela hore do koruny z coho to mohlo spadnut
@sarlota2012 najlepsie je ak by sa pozrela hore do koruny z coho to mohlo spadnut
@viestta Pekný večer.
@vikiki29 tiez neverim ze niekto moze byt tak drbnuty a este do toho tahat dalsie decko. podla mna sa niekto len bavka.
@pralinka25 po tom co opisala svoje detstvo a to ze si ju po porode vazil a chcela by zazit znovu ten pocit zacinam tomuto verit. Ano my to vidime ako pritiahnute za vlasy ale tuto z autorky srsi zufalstvo a zufali ludia robia zufale veci. Neverim ze nejaky troll by bol schopny tskto premysleneho pribehu
@pralinka25 po tom co opisala svoje detstvo a to ze si ju po porode vazil a chcela by zazit znovu ten pocit zacinam tomuto verit. Ano my to vidime ako pritiahnute za vlasy ale tuto z autorky srsi zufalstvo a zufali ludia robia zufale veci. Neverim ze nejaky troll by bol schopny tskto premysleneho pribehu
@really8 to som prehliadla. asi sa mi podario preskocit stranu ako vidim.
ja neviem. ludia su vselijaki, da sa vymysliet aj toto. ale budis ak by to aj bola pravda dalsie dieta je brutal zle rozhodnutie.
a ona by potrebovala milion hodin terapie ale z coho to zplati. je len jedna cesta a to zbavit sa ho. pretoze jej deti budu mat rovnako posahanu buducnost ako ju ma ona. ona vysla z toxickej rodiny a dopadlo to takto. deti ziju v toxickej rodine a dopadne to podobne. navyse tym ze budu vyrastat takto nakoniec ju opustia aj oni.
zlaticko
kup mu drahy darcek a priprav chutne jedlo.
Pekne sa spravate vsetky, len co je pravda? Tak ona ma problem ide sa vyzalovat a vy jej este nadavate. Ste normalne?
Ale k veci, autorka mas len jednu jedinu moznost, postavit sa sama za seba a nedovolit mu toto. Takto sa k tebe spravat nesmie. Musis zozbierat sily a dat mu jasne na javo, ze zasiel pridaleko. Bud sa zmeni, alebo odides, s takym clovekom nezostavaj
@nyusika tebe nie je trapne? Snazis sa nasilu byt vtipna, len ti to nejde. Naco pises rovnaky, a uplne od veci komentar viackrat??
Čítala som už všeličo na MK, ale toto niekoľkokrát... Ty úplne faktograficky a mechanicky vymenuješ poobedie a večer do radu činnosti, akože ty sa staráš o deti (inak už máte viac detí, teda minimálne dve), on chodí pofajčovať a hrá hry, pozerá futbal, uráža ťa, máte mať sex!, ty ho spracúvaš hodinu, on ťa nechutne urazí a ráno sa po tebe liepa! A VY PRACUJETE NA ĎALŠOM DIEŤATI??
@belbel chore ze? Nestacim sa cudovat, do akeho prostredia si neiktori jedinci myslia, ze je vhodne priviest co i len jedno dieta. Ale tak tam sa fakt rozmysla genitalom a nie rozumom 🤷♀️ na to ani nie je co povedat.
Snáď už nie je dňa, kedy by som si na MK neprečítala nejakú tému a nepovedala si pri tom: "KDE vy na takýchto otrasných chlapov chodíte??!"
AUTORKA, každá normálna žena ti povie: tohto kopnúť do zadku a nájsť si normálneho chlapa 🙄 Nikdy v živote by som s takýmto buranom nemala sex, nieto ešte aby som mu chcela porodiť deti 🙄 Ale teda úprimne dúfam, že toto je vymyslená téma, lebo smutné čo i len pomyslieť, že by v takomto vzťahu boli malé deti...
@stanzi ak nie je vymyslena (co dufam, ze je), tak len tolko k tomu: vrana k vrane sada... tiez ta zenska nebude v poriadku ked je taketo spravanie norma a este aj pracuju na TRETOM dietati.

podla mňa prestaň rozmyšlať medzinožím..mala si zlu vychovu, rodičov, čo ta neprijali, smiali sa z toho, že si tučna, zajedala si to..našla si si chlapa, čo s tebou jedna ako s onucou a drźiš sa ho zubami nechtami..priznaj si, že to je nanič chlap..chraň sa antikoncepciou, buduj si a rozvijaj karieru, zarabaj peniaze, namiesto, aby si chruňovi robila služku..i tak piseš, že si ťa nevšima a davno by vzal do zaječich, kebyže nemaš deti ..na tvojom mieste navštivim kurz asertivity, psychologa, totalne sa osamostatnim, prestanem sa zavďačovať ludom, odsťahujem sa..z toho, čo si opisala, sex mate uplne o hovne a prečitaj si knihu, ako uspokojit ženu..najdi si priatelov, čo ta podržia a začni si važit samu seba, prestane aj stres, prestane prejedanie..pozri si motivačne videa a knihy, a začni robit štastnu samu seba a nie chrapunov, pre ktorych si len služka
keď toto dokažeš a začneš novy život, budeš priťahovat aj iny typ mužov do života