Muž ma ponížil pri sexe
Začalo to hádkou večer. Večer som sa starala o deti. On medzitým chodil na balkón fajčiť každých päť minút hral sa na mobile. Všetko proste čo sa netýka deti. Malý mi niekam zobral nabíjačku. Tak som sa opýtala či ju nevidel. On, že moja chyba, že mám sa starať. Nemám mu to dávať. Tak hovorím, ze ok nech ráno zobudí malú aj odvede do škôlky, keďže nemám budik ( on mal pritom aj 3 nabíjačky schované len bol futbal tak sa na to vykaslal). Ešte sa mi smial som to pocula. Potom pozeral ten futbal a mali sme mať sex. Akurát bola ovulácia. Začala som robiť oral ale sa mu nepostavil. Skusala som to asi aj hodinu ale on nič len ležal vôbec sa nesnažil. Potom som sa rozplakala a on povedal, že nemám toľko žrať, že nech sa pozrem na seba. Že už mi nedociahne ani do rozkroku. Mávame sex každý druhý deň skoro a nikdy nebol problém. Viem, že si pozerá cudzie sexi ženy v mobile. No je pravda, že niesom taká ako oni. Ja som povedala, ze idem teda spat. On že čo tam ešte robim pri ňom,ze už som mala ísť davno. Ešte som poznamenala nakoniec, že sa môže tešiť, že žiadne decko už nebude. Išla som spat. Ráno išiel si kúpiť do lekárne ten kotvicnik. Začal ma chytať, že skúsime to s tým, že asi má nejakú problém. Ale on len nechce mňa. Vidím to. Neviem čo mám robiť trápim sa strašne. Neodcudzujte má skúste mi poradiť.
ved pisem - malo sa snazis
Autorka, veď toto Ti nemôže vyhovovať? Chceš ďalej takto žiť? Pýtaš sa, ako sa máš k nemu správať. Spýtaj sa seba, či toto je to, čo chceš. Nie, nemáš sa pre neho snažiť ale uvažovať, čo bude vlastne ďalej.
To, ze si odisla od sex je tvoj najmensi probem. Ty mas odist od toho c.h-ja. Ty ches s tymto hovadom zostarnut? Chces s nim zit dalsi rok, dva, pat teidsat? Ty chces aby tvoje deti vyrastali pod jednou strechou s primitivom, ktori si ta nevazi ani ako matku svojich deti, ani ako zenu, ani ako cloveka, dokonca ani ako kucharku a upratovacku? To fakt chces este jedno dieta? Ty si myslis, ze si ho tym priviazes? Nie ty si uz teraz za nohu privazana pri chumajovi a ani nechces vobec riesit svoj zivot. Ty sa pytas co mas robit aby bolo hovado spokojne? Je jedina spravna odpoved. Nechat ho sameho, uplne nejlepsie by bolo vyhodit ho z domu
zlaticko
kup mu drahy darcek a priprav chutne jedlo.
@nyusika by som mu kupila akurat tak valcekom na cesto po čele.
Ja len tlieskam k vyberu. Tu nie je co radit.
Bola by som vulgarna voci tebe... z dcery rovnaku trosku vychovate, tlieskam 👏👏👏
Nechce sa mi čítať všetko, ale si fakt hlúpa? To akože normálna žena takto myslí?
Jasné najlepšie obviňovať toho druhého a popritom môže byť chyba najmä v ňom. Ako prepáč, ale bť tebou ho pošlem kade ľahšie a čím skôr. Druhé decko si môžeš spraviť aj s niekým kto si ťa bude vážiť 😉
ideš si svoje. Zrejme ti nik neporadí. Tak si ži tak ako si si zariadila a nesťažuj sa. Načo chceš ďalšie dieťa s takým debilom. Začni používať rozum, postav sa na nohy a nech si ho chlapec venčí sám.
A pred tymto sa vzdy pri sexe snazil, pomahal ti s detmi, nikdy nemal nevhodne poznamky, prejavoval ti lasku, pozornost? Lebo inak nechapem tento tvoj sok z jeho spravania, ze by sa zo dna na den zrazu takto zopsul... Nebol on chuj uz davno predtymto? Nevsimla si si to, ked si sa mu vzdy snazila vyhoviet? Ja s takym muzom by som nechcela byt ani v jednej miestnosti!
@nyusika by som mu kupila akurat tak valcekom na cesto po čele.
@gypsomilka nie, drahy darcek a skvela vecera, aj pri svieckach,,,aj spievat m pri nej moze, aj chrbat skrabkat...malo sa snazi !
Prepáč, ale sama si za to môžeš.Ty nemáš žiadnu hrdosť?
potrebujes psychologa.. mas sebauctu v minuse.. ty sa mas v zivote snazit o to, aby si ty bola spokojna a byt vo vztahoch s ludmi, ktori ti davaju to, co potrebujes DOBROVOLNE A S RADOSTOU .. ak takych ludi nepoznas, tak radsej nebud vo vztahu s nikym.. ponizovanim sa a doprosovanim, snahou kazdemu vyhoviet, aby ta mal rad, nedosiahnes nikdy nic dobre.. to proste nefunguje.. musis zmenit pristup.. mas uz nefunkcny vztah a v nom deti, bude to teraz komplikovane, ale bez zmeny pristupu z tvojej strany to nepojde.. nesnaz sa vyhoviet inym.. vyhov sebe.. ale tam, kde to ide prirodzene a nie, kde si to musis vynucovat
Uz sa nemnozte u deti sa IQ rodicov nespocitava… konci RD a potrebujete zabezpecit prijem? Nechapem ako jedna zena, kt je svojpravna moze so sebou nechat zaobchadzat ako s handrou. Predpokladam, ze rodinna tradicia …
inak super, zeny, si myslite, ze niekomu, kto zjavne hrdost a sebauctu nema, pomozete tym, ze ho budete este viac ponizovat a oznacovat za hlupaka? to asi same nemate toho moc v hlavach 😝
@stanzi mna by zas zaujimalo kde sa rodia take tupe zeny
@really8 kde sa rodia také tupé ženy? Začarovaný kruk - jej mama bola tupá a ona ako tupá vychová ďalšiu tupú ženu. Len málo ľudí, ktorí vyrastú v toxickej rodine, sa dokážu postaviť minulosti a svojim deťom zabezpečiť lepší život. Väčšina žiaľ opakuje toxické správanie.
ach, tak velmi ma mrzi, ked toto vidim, bohuzial sa to deje cim dalej tym viac. zeny si same seba nevazia, ziju s idiotmi, ktori ich maju len na hladkanie si svojho vlastneho ega. ak by ma raz takto chlap ponizil, uz by som s nim nebola. to sa vazne tak nemas rada alebo preco si este stale s nim? inu radu odo mna nedostanes, jednoducho odid prec, dalsie dieta by som si s nim teda vonkoncom nerobila. kam si, preboha dievca, podela rozum?
V poslednych dnoch je toto xy-ty prispevok ohladom debilneho chlapa. Mam pocit, ze toto pise jedna a ta ista osoba. Neverim, ze niekto je taky sprosty.
inak super, zeny, si myslite, ze niekomu, kto zjavne hrdost a sebauctu nema, pomozete tym, ze ho budete este viac ponizovat a oznacovat za hlupaka? to asi same nemate toho moc v hlavach 😝
@reanda tak čakáme na tvoju radu autorke otázky, ako jej nastavíš zrkadlo a vysvetlíš, že sa má prestať správať ako tupaňa a má začať byť aspoň dobrá matka, keď už na seba kašle.
@reanda a ty vazne veris, ze toto je realne? Ano viem, ze toto sa deje niekde, niekomu, ale pochybujem, ze by sa nasla nejaka, ktora by dopodrobna opisovala co sa deje v posteli, otazka nebola polozena ziadna, iba prosi o radu.. aku radu? Ak je to realne (co neverrim) tak je len jedna rada na toto, a to by vedel aj hlupak.
@reanda pri vymyslenycg temach urcite ano 😀 😀
ty jej co oradis ?
ja dobru veceru a drahy darcek.
a nech schudne, obezne zeny sa malokomu pacia
Normálna žena by mohla osrať takého chuja, ale ty asi nebudeš v poriadku, tak čo ti poradiť, keď je jasné,že chceš ďalšie decko s týmto dilinom.Uži si to, vydrž.Bude horšie.A rob so sebou dačo ,nech sa nemusíš hodinu trápiť s jeho slabou erekciou.Ak toto je reálne, tak si buď osadníčka,alebo ideál do zámeny manželiek.
Keď chceš zmeniť samu seba tak treba začať hneď
V prvom rade musiš sama chceť keď máš pocit
že treba schudnuť tak začni upravou stravy a cvičenim alebo aspoň chôdzou čo najviac sa hybať
len treba chcieť a v prvom rade kôli sebe samej
nie kôli niekomu inému a ver tomu že potom sa zmení všetko držim palce ...
Určite sa takého kretena drž a nrpustaj viac do obehu....možno sa po ďalšom decku zmení...
tych chlapov hladate kde, vo vypredaji? nemozes mysliet vazne, ze takto so sebou nechas zaobchadzat a este planujes aj s nim dalsie dieta? co mas v hlave, vzduchoprazdno?
@reanda a ty vazne veris, ze toto je realne? Ano viem, ze toto sa deje niekde, niekomu, ale pochybujem, ze by sa nasla nejaka, ktora by dopodrobna opisovala co sa deje v posteli, otazka nebola polozena ziadna, iba prosi o radu.. aku radu? Ak je to realne (co neverrim) tak je len jedna rada na toto, a to by vedel aj hlupak.
@ivanakal ano, bohuzial, taketo pribehy (ak aj nie tento konkretne) su uplne realne.. a ani sa nedivim tym ludom, ze sa boja poziadat o radu, ci pomoc, ked sa im dostane takychto reakcii od okolia.. tak aby ste si nemysleli, ake ste narozdiel od pisatelky vy mudre a emocionalne na vyske.. vase reakcie su rovnako 'tupe' - ponizujuce a obvinujuce.. nic extra vyspeleho.. a je vcelku jedno, ci to myslite vazne, alebo sa len bavite na podla vas vymyslenom pribehu..
Sama si sa ponižila. Načo si mu robila ten oral? Akože si prišla k nemu s tým ze máš chuť? Po tom aký bol celý večer? Či len nasilu chceš dieťa? Načo s nim?

Snáď už nie je dňa, kedy by som si na MK neprečítala nejakú tému a nepovedala si pri tom: "KDE vy na takýchto otrasných chlapov chodíte??!"
AUTORKA, každá normálna žena ti povie: tohto kopnúť do zadku a nájsť si normálneho chlapa 🙄 Nikdy v živote by som s takýmto buranom nemala sex, nieto ešte aby som mu chcela porodiť deti 🙄 Ale teda úprimne dúfam, že toto je vymyslená téma, lebo smutné čo i len pomyslieť, že by v takomto vzťahu boli malé deti...
@stanzi mna by zas zaujimalo kde sa rodia take tupe zeny