icon

Muž ma ponížil pri sexe

28. apr 2025

Začalo to hádkou večer. Večer som sa starala o deti. On medzitým chodil na balkón fajčiť každých päť minút hral sa na mobile. Všetko proste čo sa netýka deti. Malý mi niekam zobral nabíjačku. Tak som sa opýtala či ju nevidel. On, že moja chyba, že mám sa starať. Nemám mu to dávať. Tak hovorím, ze ok nech ráno zobudí malú aj odvede do škôlky, keďže nemám budik ( on mal pritom aj 3 nabíjačky schované len bol futbal tak sa na to vykaslal). Ešte sa mi smial som to pocula. Potom pozeral ten futbal a mali sme mať sex. Akurát bola ovulácia. Začala som robiť oral ale sa mu nepostavil. Skusala som to asi aj hodinu ale on nič len ležal vôbec sa nesnažil. Potom som sa rozplakala a on povedal, že nemám toľko žrať, že nech sa pozrem na seba. Že už mi nedociahne ani do rozkroku. Mávame sex každý druhý deň skoro a nikdy nebol problém. Viem, že si pozerá cudzie sexi ženy v mobile. No je pravda, že niesom taká ako oni. Ja som povedala, ze idem teda spat. On že čo tam ešte robim pri ňom,ze už som mala ísť davno. Ešte som poznamenala nakoniec, že sa môže tešiť, že žiadne decko už nebude. Išla som spat. Ráno išiel si kúpiť do lekárne ten kotvicnik. Začal ma chytať, že skúsime to s tým, že asi má nejakú problém. Ale on len nechce mňa. Vidím to. Neviem čo mám robiť trápim sa strašne. Neodcudzujte má skúste mi poradiť.

cukroska
28. apr 2025

Tieto príspevky, akoby písali deti..človek nevie či sa má smiať čo plakať. Inak sa reagovať ani nedá...

rozculena
28. apr 2025

ty si zbavená svojprávnosti?

rozculena
28. apr 2025
@earlgrey

@katka2602 🤣 presne, neviem si predstaviť hodinu žužlať dážďovku

@earlgrey dážďovku....umrela som

sticker
mykaellle
28. apr 2025

Dievčatá, a čo ak je autorka obeťou výchovy? Riešite, či je hlupaňa a podobne, čo je podľa dosť. Veď má dosť naložené od muža. Mnohí si zažili výchovu tipu "v dobrom aj v zlom," "je to tvoj kíž," žena nemá žiadne práva. Nikdy nevidíme celý príbeh. Mne je jej ľúto. Možno len potrebuje počuť, aké je dôležité nájsť posledné zbytky sebavedomia a odvahy, nie ju udupávať.

zuzika87
28. apr 2025

Ja som to čítala cez obedňajších prestávku v práci ,a nevedela som sa prestať smiať natom ako mu chudera hodinu žužle toho mŕtveho šlajfika,ak je toto pravda tak tvoj muž je sprepačenim ch.. jak rampa a ty si úplne mimo zdravého myslenia,ja som fakt už videla, počula, čítala všeličo ale ženo božská ty musíš mať hubu tak vymakanu keď si hodinu zuzlala mŕtveho bimbasa a nič,si si s ním mala po čele poklepat a toho tvojho borca poslať kade ľahšie

niki35
28. apr 2025
@gribka1

@niki35 No zas ani autorka neoplýva rozumom, preto sa snaží.

@gribka1 áno ona tiež bez rozumu

srbskalizzy
28. apr 2025
@trdelnik234

Si robis srandu,ze?
Prosim ta,to jakeho degesa mas doma!!!!!
A este decko chces od neho?!
On sa po narodeni toho tretieho urcite zmeni😭😭😭😭.
Zeno,sak ty nemas ziadnu sebauctu.
Pohryzt si ho mala jak 🐕plastovu hracku,aby si zapamätal.
Nabuduce ti jednu streli? Sak ona ta ma na haku.
Je mi ta luto...

@trdelnik234 😂🤣plastovu hračku, marha😂😂😂 ty tiez ides riadne bomby kokso

srbskalizzy
28. apr 2025
@trdelnik234

@gribka1
Ano
Aj tak...
Nedbam.
Chcem to zazit proste...
Futbal,cigy,pecko a hodinovy oral a to vsetko za jeden vecer...

@trdelnik234 😂🤣🤣chcem to zazit...made my day😂😂😂😂

viestta
28. apr 2025
@mykaellle

Dievčatá, a čo ak je autorka obeťou výchovy? Riešite, či je hlupaňa a podobne, čo je podľa dosť. Veď má dosť naložené od muža. Mnohí si zažili výchovu tipu "v dobrom aj v zlom," "je to tvoj kíž," žena nemá žiadne práva. Nikdy nevidíme celý príbeh. Mne je jej ľúto. Možno len potrebuje počuť, aké je dôležité nájsť posledné zbytky sebavedomia a odvahy, nie ju udupávať.

@mykaellle obet vychovy sem, obet vychovy tam. Ako inac si ma uvedomit, ze to co zije nie je v poriadku? Ja viem, niekto nepochopi ani ked mu nakreslis, ale naozaj je najvyssi cas aby sa spamatala. Lebo takto bude vychovavat dalsiu generaciu, ktora bude povazovat zenu za handru, lebo aj doma to tak bolo a dalsiu, ktora bude muzovi za handru, lebo aj doma to tak bolo a ziadny iny vzor nikdy nezazili. Mne sa pacilo co niektora napisala: Co by si poradila svojej dcere ak by bola v rovnakej situacii. Chyba tam dovetok, ci by chcela aby jej dcera toto zazivala, a ci chce aby sa takto k zene spraval jej syn. Ten zacarovany kruh submisivity a chlapovej bezohladnosti a sebecstva moze roztat len ona. Lebo inac ju caka ponizovanie az dokym ich smrt nerozdeli. No a uz vobec netreba plodit dalsie deti.

andrejka2424
28. apr 2025
@mykaellle

@mykaellle Byť v jej koži je ťažké si predstaviť, lebo takto hlboko klesne len málokto,ale ak by jej niečo pomohlo,tak je to nejaká dobrá kamarátka, sestra,ktokoĺvek,kto jej strelí facku a otvorí oči, že toto nie je život,ale tragédia.

trdelnik234
28. apr 2025
@srbskalizzy

@trdelnik234 😂🤣plastovu hračku, marha😂😂😂 ty tiez ides riadne bomby kokso

@srbskalizzy
Najhorsie na tom je,ze ja som v tej chvili normalne videla pred ocami...
Vies take to steniatko jak trha taku plusovy gebuzinu..
A zacala som sa rehotat...
Na online meetingu...😅

karolinakr
28. apr 2025

ja som sa smiala tak na komentoch, že mi normalne slzy vyhrkli 🙂
autorka, ĺutujem ťa, ty sama zo seba robiš blbca..hodinovu fajku niekomu, kto ti medzitym povie, že si tlstá bomba..načo si sa hodinu snažila, ked si mu mohla dať facku?

karolinakr
28. apr 2025
@ahhola

Troska by si sa mohla ovladat a neopisovat sex. Praktiky z vasej spalne. Uz tu tusim ziadne zabrany neexistuju. Drsne, pavlacove drbny, co im nic nie je svate, ani sukromne, ani dost intimne. 🦠

@ahhola ono to dost vypoveda o tom, aky vztah maju: pan - sluha, ja som rada, ze to napisala, lebo v tom vztahu su ovela väčšie problemy

srbskalizzy
28. apr 2025
@trdelnik234

@srbskalizzy
Najhorsie na tom je,ze ja som v tej chvili normalne videla pred ocami...
Vies take to steniatko jak trha taku plusovy gebuzinu..
A zacala som sa rehotat...
Na online meetingu...😅

@trdelnik234 😂🤣🤣🤣žena viem plne predatavit ja som sa takto zacla rehotat na plnu predajnu v praci lebo som mala klud tak som skukla koňa😂😂
Len miesto plyšovej onej je to skor šteniatko bez zubov co ma big figkt z dobrym parkom co sa tak pekne trepoce 😂😂😂

karolinakr
28. apr 2025

@morpheuss toto je bomba, poď sem..

karolinakr
28. apr 2025

jedna s tebou ako so psom..prečo chceš s nim mať dieťa?

elisebah91
28. apr 2025

Drahá @autorka ŽENA pozri sa na seba aká si krásna, aká si úžasná a ako ti to veľmi pristane. Ty nepotrebuješ sex s mužom každé dva dni, ty potrebuješ milovanie s mužom krásne a intenzívne raz za čas. Lebo, tak intenzívne každé dva dni pri malom dieťati a ešte sa ti ani v Tom nevenuje...o čom to je. Nepripadáš si ako prostitútka? Šlapka čo urobí muža( ktorý to zaplatí výplatou) a hotovo.
A kde si ty. Kde sú naplnené tvoje potreby, tvoje prežívanie tejto oblasti....nikde...tak ako šlapka. Tá je tie len matrac.
Nabed odvahy a povedz mu aj nie. Teraz nie nehodí sa mi to, som unavená, atď...nie, nepohladil si ma...
Musíš sa postaviť sama za seba. Nikto to neurobí...len ty.

srbskalizzy
28. apr 2025
@karolinakr

jedna s tebou ako so psom..prečo chceš s nim mať dieťa?

@karolinakr 🍟🍿🥤 nech sa paci zober si nejaky snack k tomuto čitaniu, stoji to za to, je to lepsie ako daky film v kine 😅

karolinakr
28. apr 2025
@srbskalizzy

@karolinakr 🍟🍿🥤 nech sa paci zober si nejaky snack k tomuto čitaniu, stoji to za to, je to lepsie ako daky film v kine 😅

@srbskalizzy davno som nemala slzy v očiach, len neviem, čo by som jej poradila

karolinakr
28. apr 2025
@srbskalizzy

@srbskalizzy 🙂 ona čakana nejaké rozuzlenie 🙂

pragmaticka
28. apr 2025

😂😂😂😂Tak už som tu čítala o rôznych mega oberdebiloch, ale tento tu skosil doteraz jednoznačne všetky tie mužské indivídua, ktoré si niektoré ženy sú schopné zobrať za mužov !!!! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ normalne adresu a pôjdem mu osobne zaniesť korunu najväčšieho oberkokota -manžela na modrom konikovi! fuj ale som vulgárna, ale nič iné si nezaslúži !!

srbskalizzy
28. apr 2025
@karolinakr

@srbskalizzy davno som nemala slzy v očiach, len neviem, čo by som jej poradila

@karolinakr ale zober ze vo vysledku mu to ona toleruje, nevyrusuje ho pri fodbale a hodinu mu žužle užovku skapatu a este sa vo vysledku necha ponizit

vilma7
28. apr 2025

Koľko máte už detí? 2?? Úplne stačí!!!!!

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
ivuska027
28. apr 2025
@srbskalizzy

@karolinakr ale zober ze vo vysledku mu to ona toleruje, nevyrusuje ho pri fodbale a hodinu mu žužle užovku skapatu a este sa vo vysledku necha ponizit

@srbskalizzy 😂😂😂😂😂 žužle užovku 😂😂😂umrem 😂😂😂

srbskalizzy
28. apr 2025
@karolinakr

@srbskalizzy 🙂 ona čakana nejaké rozuzlenie 🙂

@karolinakr co si zmazala😅

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
mmoni89
28. apr 2025
@karolinakr
Odpoveď bola zmazaná