Muž ma vyprovokuje a potom sa stiahne
Ahojte baby,nemyslela som,že budem niekedy žiadať o radu tu na koníkovi,ale žiaľ prišlo k tomu.
Mám “kamoša” (je medzi nami niečo viac no nieje to vzťah-cítiť medzi nami chémiu) a vždy cez správy ma dostane do nálady (iste viete akej) a potom akoby sa stiahol…co si o tom myslite?chce aby som ho prosila aby pokračoval?
No ty sa hlavne musíš začať riadiť rozumom a nie tým dole. Cez písmenká je to iný svet a cez správy sú chlapi väčší hrdinovia.😀 Takže nereagovala by som na to, keďže skôr ťa iba skúša kam ty by si až zašla, podľa môjho názoru.
Nie, chce aby si prišla a vykonala to, čo ti píše. Ak nechceš tak sa s ním nekamoškuj.
A osobne?? Aky je, ked ste spolu osobne? Ved sa ho pripadne spytaj..ako to cele mysli..
A prečo hráš jeho hru ? Áno chce aby si ho prosila aby si po ňom túžila 😂 keďže vie že ty chceš pokracovat tak ta začal manipulovať… prestaň na to reagovať ! To bude pozerat .. plus prečo sa zhadzujes ? Toto chlapi nechcu od budúcej ženy alebo iba od ich buducej štetky
Podla mna tiez cez tie spravy dostane do nalady hlavne seba. Potom uz dalej nepise pochopitelnych dovodov. 🙂
ze ta proste len natahuje. ako neviem, co si od toho vobec slubujes a zvlast ak to takto trva uz nejaky ten cas. mozno ani nechce dostat teba do tej nalady a podla mna sa skor stara len o seba, takze ak sa neozyva, tak si spravil co chcel a co ty, tak to mu je proste uz jedno
Podľa mňa vôbec nie je medzi vami nič viac. On ťa využíva svojím spôsobom a to je asi tak všetko. Len sa takto naťahujete a nič viac. Takže byť tebou, tak si premyslím, či v tom budem pokračovať alebo nie
Hrá sa s tebou. Na tvojom mieste by som s tým prestala-ja som muž😀. Možno sa na tom i smeje.
Je to jednoduche - asi ma priatelku/zenu a nevie podvadzat tak si necha fantaziu uletiet a pretiahne potom zenu, alebo sa urobi sam.

akoze cez spravy? ze nie ste spolu a len si pisete? spolu netravite cas?