icon

Muž mal sex v trojke

7. mar 2022

Som vydatá skoro 6 rokov a zistila som ze muž mal ešte predtým než ma spoznal, sex v trojke. Na tom by nebolo nič až tak hrozne, bol mladý atď ale, boli tam dvaja chlapi a jedna žena. A ten druhy chlap bol jeho brat. Je mi z toho úplne na grc. Rozviedli by ste sa? Mam to prekusnut? Bolo to dávno ale je mi z toho zle. Vraj boli všetci opití ale aj tak. Grc.

Strana
z4
21oktober
8. mar 2022

@janulka1802 ale veď na tom vôbec nezáleží aký je ktorý príbeh . Neštandardné situácie sa v živote dejú aj v horšej forme ako jedna trojka s bratom . To ako som sa vydala prvýkrát a za akých okolností ani nejdem písať , lebo sama sebe sa dnes čudujem že som toho bola schopná .
Autorka , hoď to za hlavu . Tebe je z toho na zvracanie, tvoj muž tomu nepripisuje význam , je to pre neho niečo čo bolo , no a muži to vnímajú asi tak že no tak čo , tak som videl súložiaceho brata. On to už dávno v hlave nenosí a ani neviem ako by si zdôvodnila svoj rozvod .

oblecenie99
8. mar 2022

Tak, aspoň môžeš pri najbližšom stretnutí pobúchať švagra po chrbáte, že hmmmm, kto by to o tebe povedal.. - srandu si robím, fakt to nerob :D Je to veľmi blbé, a určite by som toto o mojom mužovi nechcela nikdy počuť, ale určite to nie je dôvod na rozvod. Verím, že je ti na odpadnutie miestami, ale tak stalo sa, nemysli na to, nevyhadzuj na oči. Mysli skôr na to, ako musí byť mužovi zle z toho, že to prasklo a že už to vieš..

autor
8. mar 2022

@oblecenie99 😄 to by sa chudák aj švagor riadne trápne cítil 😄 už som to vstrebala celkom, aj vďaka tomu ako si vy baby tu z toho robíte srandu 🤭

autor
8. mar 2022

@21oktober áno, to len tesne po tom zistení som bola taka nijaká, už to je dnes lepsie. Jasne ze rozvádzat sa nebudem, to len ta prvotná emócia a tie predstavy 🤮lubim ho aj tak 😄 bolo to dávno, bol mladý opitý a stalo sa, no co už 🙈

54tinka54
8. mar 2022

A prečo ti je zle z toho že to bol jeho brat? V čom by to bolo iné že by išlo o cudzieho chlapa? Či čo si predstavuješ, že si bratia navzájom robili oral alebo?😀 určite sa venovali tej babe a nie sebe

autor
8. mar 2022

@54tinka54 no proste keď si predstavím ze by som ja mala mat sex v trojke so segrou alebo brachom, aj keď by sme nemali styk, tak sa mi to zdá nechutne. Trtkat pred bratom alebo segrou. Nemôžem za to ze sa mi to hnusí, veľmi chcem aby sa mi to zdalo v pohode ako väčšine z vás 😅🤷‍♀️ ale no čo už, nemám na výber a musím to stráviť 🙈

minutka
8. mar 2022

Je to fakt dost nechutne 🤮 A to mohli mat vypite akokolvek. oni si medzi sebou nahodou nenakladali? 🙈

autor
8. mar 2022

@minutka nechcem na toto ani myslieť, dúfam ze nie. Ona ta baba co tam bola s nimi nič také nehovorila a to šla fakt do podrobnosti, neviem ani co ju to napadlo po rokoch len tak si za mnou sadnúť a rozprávať o tom 🤦‍♀️

minutka
8. mar 2022

Truba riadna fakt 👎🏼

54tinka54
8. mar 2022

Tak čo ja viem, ak majú s brachom medzi sebou kamarátsky vzťah a ešte mali aj vypité.. oni proste uvažujú inak jak my ženy 😅 môj muž mal trojku so svojim veľmi dobrým kamarátom.. tiež mali vypité 🙈
Ja si napr neviem predstaviť niečo take ani so sestrou ani s kamoskou 😅
Proste nerieš.. boli mladí, opití, chceli zažiť niečo nové a odškrtnuť si v pomyselnom zozname ze mali trojku
A tá baba ze to vytiahla teraz pred tebou.. nechápem načo

oblecenie99
8. mar 2022

Ináč som sa zo zvedavosti opýtala môjho muža, že čo si o tom myslí, a jedine, čo mu nesedelo, že on mal frajerku, a nevadilo mu, že aj iný je s ňou.. hovorím mu, ale to bol jeho brat, a on že no a? a čo že brat? Však aspoň ho poznal. Z pohľadu chlapa je to teda úplne jedno, že to je brat.. vôbec mu to neprišlo zvláštne. Skôr nechápe, prečo nám príde zvláštne, že tam mal práve brata. Situačne, keby bol singl, a mal by brata a peknú švagrinú, ktorá by mala záujem a brat by ho poprosil a boli by opití, tak no problem... čiže takto... je ti už lepšie, autorka? :D

autor
8. mar 2022

@oblecenie99 😄😄😄 ale ano som rada ze som to sem napísala, asi 90 percent sa vás zhodlo ze to nieje nič hrozné a ďakujem aj za názor chlapa 🤭

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
autor
8. mar 2022

@vlcik1 prečo mi to povedala netuším, mala vypite a prisadla si ku mne a kamoške keď sme boli na vínku. A poznáme sa cez spoločných kamošov. Občas sa stretávame na oslavách našich spoločných kamošov a tak podobne. Vedela som ze kedysi ona a môj muž spolu chvíľu chodili.

vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
kamatopo
4. apr 2022

Tá ženská mi príde že na teba žiarli,alebo ti závidí keď ti takúto vec povie len tak. Asi jej alkohol moc nerobí dobre keď vždy po ňom robí takéto kraviny🤣. Mne tiež ex môjho muža dristla raz v opitosti čo spravil keď boli ešte spolu, no čo som jej na to mala? Ja šťastná v harmonickom manželstve a ona podáva 12 krát do roka rozvodové papiere. Zameraj sa skôr na ňu keď ju stretneš. Záves sa na manžela a ukáž jej že aj vďaka nej a tomu čo sa na nej naučil ste teraz šťastnejší. 😉. No a švagra radšej nekomentuj, ten by sa asi inak hanbil🙈

lucinkaboz
1. sep 2022

Hej je to na hnusný grc že mne by sa zhnusil len tým že je toho schopný, prasaci

ankare
1. sep 2022

A manžel s bratom počas toho aktu niečo aj spolu mali?

hsjdudhdbd
11. jan 2023

Urcite nerozvadzat co bolo bolo

vanilkovazmrzka
10. jún 2023

Ako to dopadlo? Rozvod, ci ste si dali trojku s bratom sj vy? 😅

natiblaskova
5. máj 2024

Však to je minulosť. Každú nejakú má.

womankc
6. máj 2024

@21oktober 🤣🤣🤣🤣🤣tak tomu hovorím veselá príhoda zo života

womankc
6. máj 2024

Myslím, že by si to vôbec nemala riešiť. Po prvé je to ich osobná intímna vec, ktorá bola ďaleko pred vaším vzťahom, navyše v opitosti. V tomto stave už ľudia urobili toľko veci, na ktoré potom neboli ale že vôbec hrdí. Myslím , že ani tvoj muž na to nie je pyšný, keď zareagoval tak ako zareagoval. Že to bolo s bratom, to sa dá pochopiť. Ak majú dobrý vzťah. Chlapi na veľa takýchto situácií reagujú inak ako ženy. A navyše veľa ľudí v mladosti skúša kadečo. Myslím, že sa úplne zbytočne nad tým pozastavuješ. Čo sa týka tej aktérky ,omg tak to je iná jadrová fyzička🤔. Moc inteligencie nepobrala. Si sa mala spýtať, že ktorý bol lepší, či si si dobre vybrala.... Krava strašná

Strana
z4