Muž mal sex v trojke
Som vydatá skoro 6 rokov a zistila som ze muž mal ešte predtým než ma spoznal, sex v trojke. Na tom by nebolo nič až tak hrozne, bol mladý atď ale, boli tam dvaja chlapi a jedna žena. A ten druhy chlap bol jeho brat. Je mi z toho úplne na grc. Rozviedli by ste sa? Mam to prekusnut? Bolo to dávno ale je mi z toho zle. Vraj boli všetci opití ale aj tak. Grc.
aspon, ze to nebola sestra :D ale inak by ma tiez ta predstava chvilu zozierala ,to je prirodzene si myslim, ale na muza by som nasrana nebola, skor na tu dr.bnutu zensku, co to vytiahla a este ti to tak farebne opisala
@madeline1 jasne ja neriešim trojku, mne je jedno ak by mal aj štvorku ci šestku, alebo swinger, hocičo, len to ze tam bol brat z toho je mi 🤮 ja si neviem predstavit ze by som mala trojku so sestrou napr. Ale to je jedno, nemám na výber a musím to vstrebať.
@bilancia jasne, na neho niesom nasrana, vobec sa o tom doma nebavíme, ved načo, je to minulosť, len je mi stále trochu zle z toho kvôli tomu ze proste sex a rodinní príslušníci proste je pre mňa hnus 🤮 aj keď nemali spolu ten sex ale aj tak je to také nechutne.
Čo ti poviem vôbec ti nebolo treba to vedieť. Ak vám manželstvo funguje, tak by som to proste nechala tak. Kvôli minulosti by som asi nechcela stratiť fungujúci vzťah a vôbec nevieš, za akých okolností tá trojka bola
Divne na tom je to,ze swingers,kde su kadejake cudzie zeny a muzi a moze sa tam cimkolvek nakazit ti vobec nevadi. Ale pokrvny brat,ktoreho dobre pozna a trtka jeho frajerku,to ti vadi🤨To by mi na tom celom vadilo asi najmenej...
@petulda333 hej je to presne tak .
S jedným som čakala dieťa, ten odišiel do zahraničia a nechal ma tak , ešte tehotnú si ma zobral jeho brat, takže s ním som vychovávala jeho neter ktorú uznal za svoju a ešte som s ním mala jeho vlastného syna. Po 13 rokoch manželstva bohužiaľ ťažko ochorel a zomrel . Do toho mi začal pomáhať brat s ktorým som mala prvé dieťa a bolo biologicky jeho , po roku od smrti môjho prvého manžela sme sa zobrali a máme spolu ďalšie tri deti .
Takže nejaká trojka by ma nerozhádzala.
Wtf, no už len kvôli tomuto by som sa vzrušovala a podávala žiadosti o rozvod. Naozaj, ak nemáš problém tak si ho vyrobíš. Bolo by mi to úplne jedno, ak by sa niečo také v jeho minulosti udialo. Aj ja som mala sex v trojke, sex so ženou a neviem čo všetko divoké a teda frajer o tom vie a neprekáža mu to. Ak nemal priamy styk so svojim bratom a teda nedopustil sa incestu, iba spolu obrábali nejakú ženu neprežívaj to tak, Zasmej sa a choď ďalej.
@pauli_s ved ja to chápem, tiež som mala pred manželstvom trojku, aj štvorku vlastne, toto neriešim, každý máme svoju sex minulosť. je mi len zle z toho ze tam bol brat to je cele. Keď si predstavím ze by som mala mat sex v trojke so sestrou, aj keď by sme sa so sestrou ani nechytili, proste ta predstava je pre mňa maximálny hnus. No nič s tým nespravím, s mužom sa o tom samozrejme nebavím, ani nechcem, doma všetko funguje, len v svojej hlave to musím dáko odložiť do suflika Nepodstatné.
@iwesska máš pravdu, vadí mi len to ze tam bol brat. Keby sa dozviem ze pres manželstvom bol na swingers s ďalšími 10 ľuďmi to by mi vadilo 100 krát menej ako toto 😄 ale ďakujem vám všetkým ktorí mi píšete ze to ja som divná a ze to nieje až tak hrozne ako to ja prežívam. Pomáha mi to sa nad tým povzniesť.
@gelory máš pravdu, určite to nebudem vyťahovať a hadat sa o tom.
Čo bolo, bolo. Nerieš. Držím palce!
Chápem, držím ti palce, nech sa z toho dostaneš čím skôr 🙂
Ja teda nie som žiadna puritanka ale v mojich očiach by veľmi klesol. S bratom? Veď to je 🤮
bože a to fakt ideš riešť čo robil keď Ťa nepoznal ? ako si to mohol dovoliť že? žiť svoj život. mohol tušiť že Ťa raz stretne a už vtedy mal držať celibát...
jsus vy sa niektoré pekne nudíte na tej materskej 😀
mne by ani nevadilo že to bolo s bratom alebo že by to bola trojka, skôr by mi vadilo že sa bol ochotný podeliť o frajerku . Neviem si predstaviť že by sa môj frajer o mňa bol ochotný podeliť s iným chlapom , aj keď s bratom .
@banderaska29 nechapes. Mne je jedno ze mal trojku, aj ja som mala, aj štvorku, aj keby desinu mal. Ja som sa navyvadzala riadne v minulosti tiež. Ide mi len o to ze ten druhy v trojke bol jeho brat, to sa mi zdá nechutne to je cele.
že sa bratia videli navzájom nahí a uživali si jednu ženu - to je síce hardcore, ale bolo by to horšie ak by si to v rámci trojky užívali aj oni dvaja navzájom 😀 v tom prípade by som sa pogrcala. to sa ale dúfam nestalo v tomto prípade..
nestalo že ? 😀
Ja by som sa.hrozne natom bavila 😄😄 že či si aj s bratom niekde nieeco strkali 😄😄 a či má na brata ešte chúťky 😄😄 ale.inak by som to neriešila
Začínam byť rada , že môj muž so svojím bratom nevychádza až tak dobre 🙈.... Dotyčná čo Ti to povedala, nech si rieši komplexy zo svojej minulosti inde...ale ja osobne,by som to asi vzala s humorom a dlho by som si z neho uťahovala,ale viem, že môj by sa neurazil... predsa minulosť, možno boli opití....
@banderaska29 😄 nie, teda aspoň o tom neviem, dúfam ze sa už nič také nedozviem 🤦♀️. Ani toto som sa nemala dozvedieť, muž by mi to nepovedal, ved načo. Vôbec sa o sex minulosti nebavíme, spoznali sme sa pred 30tkou takže je jasné že obaja sme mali už dosť skúseností. Len toto ma proste úplne zamrazilo, ani by som sa nad tým nepozastavila keby to boli dve baby, alebo iný chalan, ale brat? No čo už, stalo sa. Dnes to už beriem lepšie než včera 😄
@21oktober Tvoj príbeh je úplne rozdielny, ako autorkin
@livka283 áno opití boli ale srandu si z neho robiť nebudem lebo som na ňom videla ze mu to nieje príjemné a nebol nadšený ze o tom viem, vyzeral ze sa aj trochu hanbí takže nebudem ho viac trápiť 😄
no je to pre mna ako matku ktorá má dvoch synov do neba volajúca predstava, žeby také niečo vyparátili. to človek nevie či sa smiať či plakať. alebo ich rovno vydediť 😀 😀 panečku, toto tajomstvo sa malo zamknúť na 8 zámkov, lebo keby to vie ich manka tak by sa jej tiež zatočil svet o 180 ° a ešte naopak 😀
@banderaska29 tiež mam dvoch synov 😄 včera som bola znechutená strašne, dnes už je to lepšie, už to aj trochu a humorom beriem, boli mladí opití atď. Len keď uvidím švagra tak si isto zas budem niečo predstavovať 🤦♀️
Možno sa história zopakuje :D :D

tak presne ako si napisala je to cerstve, skus si to nechat ulezat v hlave a uvidis casom, ale je to akoze hnus, taketo zlozenie trojky to je pravda.