icon

Muž si píše s vydatou ženou

25. júl 2022

Mám manžela a dve dcérky.....manželia sme 9 rokov poznáme sa 16 ....muž mám jednu vážnu známosť 7 rokov potom bol už so mnou teda vzťahové skúsenosti ani sexuálne mal minimálne.mozno je je kameň úrazu že sa v mladosti "nevysantil,,.teraz má 39 a pred pol rokom som zistila že si píše s vydatou ženou svojho bývalého kamaráta.muslela že sa mi zrútil svet ale zistila s že bolo to len o písaní o flitre prisahal mi že sa s ňou nikdy o samote nestretol aj som si to všelijako zisťovala a viem že fakt sa sami nestretli ani nič fyzické medzi nimi nebolo .jej manžel chodí pracovať na 3t preč domov chodí na týždeň aj to má svoje veci poľovačky kamaráti atď čiže si myslím ona hľadá šťastie inde lebo sa jej chýba láska sex a podpora...lebo ani na ich deti nemá čas nestrasa sa....my zasa od kedy som mu na to prišla náš vzťah sa zlepšil vo všetkom komunikácii vzťahu pomoci podpore aj sexe...ale ani predtým sme nemali žiadne extra problémy a ani sex nebol problém preto a nechápala prečo to medzi nimi začalo. Od januára d bol pokoj nepísali si mám to okontrolovane s výpisu faktúry až teraz som prišla na to že raz vzala našu staršiu dcéru na menší výlet ešte s jednou našou kamaratkou keď som bola v praci...bola to chýba ju tam pustiť ale stalo sa ..večer mu poposielqla fotky s nasej malej akod sa tam deti zabávali a znova začalo písanie

Strana
z3
ladrona
26. júl 2022

@zuzanockamt závisí vždy od oboch.ako sa stavajú k manželstvu.keby môj muž rozoberal naše sukromné veci cez telefón s cudzou ženou,chodil s ňou na výlety,neviem čo by pri mojej divokej povahe letelo cez okno skôr,či muž alebo telefon

lenkasarka
26. júl 2022

@ladrona skús prečítať ešte raz čo píšem. Aj keby bola neviem aká sivá myš či čierna či červená. Keď raz ten muž nechce tak nebude písať , ani sa stretávať , ani nič. A zbytočne budeš tvrdiť opak

ladrona
26. júl 2022

@lenkasarka a teraz si pre zmenu skús prečítať,čo som pisala ja.vidíš tam vetu,kde by som sa čo i len zmienila,že jej muž nechce komunikovať s druhou?v tomto máš naprosto pravdu.z okolia poznám prípad,kde siva,čierna,červená myška sa nalepila na chlapa,vyvolávala mu,koláčky vypekala,radila,až ho uhnala.nie,ani on nebol v tom nevinne,lebo mohol povedať dosť a stačí.to bolo o vytrvalosti.a ja nie som tvoj nepriateľ,aby sme sa hádali😉

lenkasarka
26. júl 2022

@ladrona Ja sa s tebou nehádam, len si napísala , že sivou myškou som ju nazvala ja, ale tak ju nazvala autorka. Možno ju tak vidi len autorka, lebo teda všetko len to negatívne tu na ňu vytiahla. Sivá myš, chudera a bla bla. Len tá chudera si zjavne klopká jej muža🤷‍♀️ Každopádne mohla by mu aj Madona piecť koláčiky , keby nechcel, tak ju ..🤷‍♀️ Tu je úplne jedno či sivá mys v teplákoch, či Adriana Lima úplne nahá. Keď nechce, tak nechce, ale on zjavne chce v tomto sa zhodneme.

lenkasarka
26. júl 2022

@lenkasarka klofla*

nurielka
27. júl 2022

Autorka: na tvojom mieste by som manželovi povedala, že ak neprestane diskutovať s tou ženou o modrej oblohe tak, že to povieš jej manželovi(očividne sa poznáte). Že sa na to rada pozrieš, ako ju vykopne (možno) a že ho s radosťou pobalis a môže si ísť. Veď keď na ňu tak myslí.. a hlavne tým by som to zakončila, že nech neočakáva žiadne služby, full servis ak mieni robiť to čo speje k rozvratu rodiny. Krátke jasné stručne. Určite by som sa nebavila s dotyčnou, ta by mi ani za pohľad nestala.
To s muzom to musíš riešiť. Muž pokiaľ toto nezmení stále to bude o tom istom, a bohvie..či je to prvá záležitosť tohto charakteru. Problém je u neho.

autor
28. júl 2022

@nurielka s muzom som si to vydiskutovali a povedala som mu že ak v tom bude pokračovať budú následky ale určite stopn aj ju lebo ona je kolegyňa a hľadá čo jej doma chýba....a jej muž ju podvádzal ešte pred svadbou aj teraz tak že by to mal aj v riti keby sa dozvedel o Tom

nurielka
28. júl 2022

Tak čo ty vieš či by jej mužovi bolo jedno. Možno nie. Obvykle takto neradim. Ale očividne ona nemá žiadne skrupule. Ide si a nič ju nezaujíma.

Strana
z3