Muž stále chce...
Ahojte, s muzom sme už dlho, je to muž, ktorého som si vysnívala ale ma jednu chybu. Asi trpi nymfomaniou. Sex je vždy skvelý, kým sme nemali dieťa tak sme ho mali počas dňa aj 3x. Lenže prirodzene pri dieťaťu už na to nemám toľko energie ako keď sme boli bezdetní a občas pre to mame vadu. On vyžaduje sex každý deň a niekoľko krat. A ja už nevladzem. Nemám energiu a takisto dole to nie je celkom prijemne keď “jej” nedám oddych. Uspokojujem ho aj inak ako len sexom ale je to normálne aby to vyžadoval stále?
PS aj keď mame sex, aj tak si urobí dobre aj sám čiže dajme tomu že mame 2x sex a napriklad rano a na obed si ešte robí dobre sám rukou a večer vyžaduje bud znova sex alebo usta. Ako sa da znížiť chuť na sex?
Áno, je to normálne, hovorí sa tomu vysoké libido. Nie je to nič choré, ani úchylné, liečiť by sa mali ženy, ktoré hovoria opak. Mne je na grcanie, keď čítam niektoré príspevky. Jediný problém je, že nie ste sexuálne kompatibilní, keďže to tvoj muž chce oveľa častejšie ako ty. (to zasa nie je nič neobvyklé, myslím, že len menšina vzťahov si čo sa frekvencie sexu týka sadne na sto percent). Komunikujte, rozprávajte sa, hľadajte kompromis. Ja mám tiež vyššie libido ako moja manželka a našli sme strednú cestu.
@maximilie nie je to závislosť, je to libido... kriste pane, liečiť by sa tu mali puritánky.
Toto ma pobavilo, že puritanky.Tak samozrejme, že chlapa bavi denne vyžadovat oral.Žiadna praca, rozkoš zaručena.Tak začni ty každy deň sedenim mu na tvari a pred spanim mu daj hlavu pod perinu.Trrvaj na každodennosti.Napiš za 6 mesiacov či ste spolu a či rozvedeny.Ked teda sex každy deň, tak poriadny.
A keď máš menzes? Vtedy tiež chce? Koľko ste spolu?
@karolinakr Precital som to 3x ale hlavu pod perinu ? Ked ma take libido tak sedenie na tvari kazdy vecer by prijal s radostou. Verim, ze by prijal aj to ak by jeho zena vyzadovala oral kazdy den.
Ak nemáte iné problémy tak buď rada.😂 Žiadna porucha ani sexuológ,s tým ťa rýchlo pošle do preč.Ak ti to pomôže,u nás je to to isté,viackrát a ak som mimo,že varím,kojim,som vonku,tak si ide sam.Inak máme 3 deti doma a funguje to stále rovnako.Pracuje ťažko a v podstate je workoholik a absolútne to nemá vplyv,že aha,unaví sa a nechce,to nie.No,som rada,že nebehá inde a stále ho priťahujem,nerozmyslam,či je normalny.Je super partner,otec,stará sa,ľúbime sa.. tak co.Keby chceli 2x týždenne zas by sa tu hľadal dôvod,akože určite má inú,bla,bla.Mas normálneho chlapa.Netrap sa
@kubkovamama Nechce sa mi verit. Akokeby si pisala o mne. Konecnce niekto kto nejde rozbijat vztah a "vsetko mu vracat" len koli tomu ze ma viac testosteronu.
Kúpte mu sexdoll, môže to do nej robiť tak často ako len bude chcieť.
Fuha, má ozaj vysoké libido. A nie je to to tým,že ho Ty tak rajcujes, on je nadržaný nonstop a Ty mu slúžis na vyventilovanie sa, to sa zase nedaj jeho recickami ucicikat. Asi ho má aj veľký, keď Ťa to boli, chudinka.